Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
А почему при снятии с текущего счета я не могут поставить пересчет % ДО даты факт. снятия? На моем опыте, клик пересчитывает задним числом с последнего раб. дня.
йцукен Не може такого бути. Я такого за жодним банком, в том числі і за платиною, не помічав. Ви хочете сказати, що кошти, які Ви зняли приміром у суботу, фактично з рахунка знімаються днем раніше у п'ятницю????
Haza вот я что-то подобное и наблюдал. Честно, с прошлого раза я так не въехал как же они, мать их за ногу, учитывают дни. В саппорте сказали, что операции проведенные до 9 вечера проходят сегодняшним днем, вот так. Я даже в прошлом месяце все учитывал сегодняшним днем(т.е. снятие в субботу факт. пройдет в субботу) и все равно опять не хватило 30коп к расчетам программи, может из-за округления? Я на это дело плюнул и просто индикативно учитываю, без докопеечной точности.
йцукен В мене з Ощадним та ВК все сходиться завжди, але в мене проводки завжди в операційний час. Як на мене, то фактична дата проводки відображена в історії транзакцій по рахунку. І виплата відсотків (капіталізація) по рахункам проводиться НЕ в день виплати, на відміну від Дельти, а пізніше, тим паче якщо виплата в п'ятницю пройшла. Але такого не можу бути, як Ви описали в першому пості - на день раніше списати фактично кошти не можуть - 100%
Haza недавно с удивлением обнаружил что в программе нет иконки Брокбизнесбанка - если это не по политическим или иным каким то Вашим убеждениям,добавьте пожалуйста их в программу
Lost написав:Haza недавно с удивлением обнаружил что в программе нет иконки Брокбизнесбанка - если это не по политическим или иным каким то Вашим убеждениям,добавьте пожалуйста их в программу
Випадково пропустив, звиняйте завантажте і додати в папку "Icons". В наступній версії додам на постійній основі.
Lost написав:Haza недавно с удивлением обнаружил что в программе нет иконки Брокбизнесбанка - если это не по политическим или иным каким то Вашим убеждениям,добавьте пожалуйста их в программу
Випадково пропустив, звиняйте завантажте і додати в папку "Icons". В наступній версії додам на постійній основі.