Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Можно сделать, чтобі в стиастике віплат по счетам группа учитівалась как 1 депозит? я вообще представлял эту функцию группирования как 1 большой депозит, в который я бы засунул раздробленный вклад чтоб не терять % при досрочном расторжении.
йцукен Ні, так не можна і робити такого не буду. Кожний рахунок - це незалежна одиниця інформації і "склеювати" їх - це нонсенс. Група корисна для зменшення розміру таблиці з рахунками, у кого їх завелика кількість
Haza У мене на ВК (Платинум) капіталізацію нарахувало в Менеджері депозитів на 2 коп більше (33,34 грн) ніж в Кліку (33,32 грн) Помилку знайшов! Попередня капіталізація була проведена в Кліку 02.01.2014. А менеджер провів 01.01.2014. Тепер хочу виправити, а воно не дає Як Ви в себе це вирішили, що у вас все до копійки зійшлося?
KIM30 написав:Haza У мене на ВК (Платинум) капіталізацію нарахувало в Менеджері депозитів на 2 коп більше (33,34 грн) ніж в Кліку (33,32 грн) Помилку знайшов! Попередня капіталізація була проведена в Кліку 02.01.2014. А менеджер провів 01.01.2014. Тепер хочу виправити, а воно не дає Як Ви в себе це вирішили, що у вас все до копійки зійшлося?
Попередня капіталізація по ВК (відсотки за грудень) була проведена фактично 3 числом, тобто відсотки з 4 січня . Так що ще шукайте де помилка у даті у Вас.
Haza все виправив так як Ви показали! Справді, якщо зробити так щоб відсотки за попередню капіталізацію по ВК (відсотки за грудень) нараховувались з 4 січня, то все стає на місця (сходиться копійка в копійку). Хм, Платинум нагрів собі відсотків на три дні? Дуже вдячний Вам за допомогу і взагалі за вашу працю!
KIM30 Платинум по ВК завжди "нагріває" на капіталізації на відміну від Дельти, де незалежно від дня капіталізація проходить день в день, і відсотки починають нараховуватися з наступного дня. Це мабуть плата за підвищені відсотки на залишок