Подкаст 45: Какие из предвыборных обещаний Янукович выполнил
+Додати тему
Відповісти на тему
Подкасти з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Cricetus cricetus написав:Примеры в студию! (Только не надо про реформу ПФ. Она все- равно вышла по принципу sрали- мазали.) ---------------------------- ну почему не надо? возраст все равно пришлось бы повышать. 1. поднятие пенсионного возраста 2. кое-что делается в налогооблажении, принятие нового налогового это все-таки больше плюс, чем минус. надеюсь, что придется ему и с жкх и с медициной таки разбираться
Поднятие пенсионного возраста принесло в ПФ 2-2,5 млрд грн, а дефицит ПФ как был под 30 млрд, так и остался. Это отстой и обман, а не реформа. А оборачивают это в красивую упаковку "непопулярні реформи" для таких как Вы. А "новый налоговый", несмотря на некоторые хорошие в нём вещи, все же надавливал на мелкий и средний бизнес, и более того, оставлял место для маневра налоговой, чтобы та в течении следующих 2 лет после принятия кодекса, с помощью разного рода "пояснювальних записок" перекрутила НК в сути!
ну а как вы решите проблему дефицита пф? по-первых, возраст поднимается постепенно, если бы это не сделали, то через три года был бы 40 ярдов. во-вторых полностью заткнуть дыру можно только резким увеличением поступлений, где вы его возьмете при росте ввп в 1% и 50% в тени? конечно надавливал на чп. но если это чп - выведеные за штат сотни сотрудников, или гипермаркеты электроники, почти полностью сидевшие на чп, то, может правильно надавливал? какой это малый бизнес? п.с. я ж не говорю, что все хорошо
Друзі, завтра подкасту не буде в силу певних обставин. Але сподіваємось, що за тиждень ми знову повернемось.
Нагадую вам, що в нас є можливість із вами спілкуватись у скайпі, і записати це для подкастів. Усіх, хто готовий поспілкуватись, прошу писати мені в приватні повідомлення. Дякую.
Доброго дня усім! Ми сподівались, що завтра буде подкаст, але з'явився інформпривід, який ми не можемо пропустити - завтра відбудеться відкрита дискусія на тему "Інвестиційний та бізнес-клімат в Україні очима влади та інвесторів: чи відбулися суттєві зміни на краще?".
Серед найбільш "гучних" спікерів анонсують Олександра Клименко, Міністра доходів і зборів України, Юрія Колобова, Міністра фінансів України та Ігоря Соркіна, Голову Національного банку України. Також анонсована присутність представників банків і посольств іноземних держав в Україні.
Як на мене, тема цікава, а тим паче якщо дійсно заявлені спікери прийдуть (але тут я вже, якщо чесно, сумніваюсь).
Буде можливість поставити запитання, тому пропоную вам поквапитись, якщо маєте бажання дізнатись щось за наступними темами:
1. Залучення інвестицій у період турбулентності глобальної економіки: чи спроможна Україна підвищити конкурентні позиції на міжнародних ринках капіталу? 2. Умови для ведення бізнесу в Україні: чи відчувають зміни на краще підприємці та іноземні партнери? 3. Шляхи поліпшення підприємницького середовища: що пропонують іноземні інвестори, які працюють в Україні.
Нарешті ми знову доберемось до студії, щоб завтра після обіду ви мали змогу прослухати новий випуск подкастів!
Як завжди, пропоную ознайомитись із темами на завтра.
Новини
- Кіпр спише податок з усіх банківських вкладів - до 9,9% від суми. Чи є вірогідність, що подібне може статись в Україні? Як буде з Банком Кіпру, який працює в Україні з 2008 року. - Які зміни пропонують внести на український фондовий ринок. Чи потрібні Україні "кваліфіковані інвестори"? - До червня Україна може отримати ціну на газ, нижчу на 160 за ту, що є сьогодні. Наскільки велика вірогідність цього - в коментарі експерта енергетичного ринку Олександра Лактіонова.
Велика тема
Бізнес та інвестиції в Україні. Що справді заважає іноземним представникам заробляти гроші в нашій державі.
Рахівничка
- Янукович доручив Азарову скоротити терміни видачі внутрішніх паспортів до 10 днів, закордонних - до 20 - Спецмита на авто з двигуном від 1,5 до 2,2 літрів. Чи не дограємось ми до мит "у відповідь" від інших країн?
До завтра!
P.S. Ви можете також взяти участь в записі подкасту, якщо бажаєте прокоментувати теми минулих випусків, або анонсовані теми. Запис можливий за допомогою розмови в скайпі по вівторках вранці. Для цього вам потрібно залишити свій коментар з текстом “Я хочу взяти участь в подкасті” і я зв’яжусь із вами.