VLADPn
все отдают в пределах 900 дол. в день,Черкассы
|
|
![]() Re: Платинум БанкСегодня смог получить в банкомате 3000 грн - лимит. Ещё месяц назад спокойно 2 раза по 4 тыс снимал. Что случилось? Временные ограничения?
![]() Подвійна конвертація чи шахрайство агенства?26 грудня 2014 року я здійснив придбання авіа квитків за допомогою сайту Trip.ua (пізніше з'ясувалося, що власники сайту греки і банк грецький). Всі розрахунки вартості квитка під час оформлення на сайті та під час оплати карткою відбувалися в гривні.
Сума, яку виставили для оплати була та ж сама - 7 320,46 грн. По якій і відбулося придбання за допомогою моєї картки Віза. Про що банк мене повідомив СМС. Однак 31.12.2014 було здійснено транзакцію по цій операції в сумі 7673,89 грн., а також з мене була знята додаткова комісія в сумі 76,74 грн. за конвертацію валюти. Таким чином придбання квитків мені обійшлося на 430,63 гривні дорожче. Хто ж вкрав (іншого слова не находжу) в мене ці кошти? Варіант 1. Шахраї Trip.ua. Вони насправді лише заблокували суму 7 320,46 грн. на рахунку, а списали суму в валюті, перевівши гривню по курсу НБУ. Про це ніби-то свідчить і виписка з банку, в якій по цій транзакції зазначено: "Покупка (в валюте расчетов 464,24 USD)" Однак представник агенства стверджує, що ніякої валюти банку не виставляли, а виставляли суму в гривнях, яку і отримали. На підтвердження вислали мені скрін своєї транзакції. Варіант 2. Так звана "подвійна конвертація" в банку. Рахунок виставляється в гривні. Банк бачить, що виставляє іноземна установа і робить конвертацію в долар по курсу Візи. Після цього "придбає" валюту по комерційному курсу і списує з мого рахунку кошти, які пішли на "конвертацію". Ніби-то. Продавцю при цьому перераховуються кошти, які були виставлені. Чисто банківська афера. Якщо я вірно зрозумів технологію. Для з'ясування обставин справи і прийняття рішення як діяти далі - чи то порушувати проти агенства кримінальну справу по статті 190 ККУ, чи то подавати до суду на банк для повернення незаконно стягнутих коштів я вчора звернувся до банку з запитом про надання виписки (вище наведено) і з вимогою пояснень щодо вказаної транзакції та надання посвідчених копій документів, що були підставою для списання коштів з мого рахунку. Обіцяли направити мені відповідь на протязі 30 днів. До отримання офіційної відповіді дуже хотілося б почути коментар даної ситуації від кваліфікованого представника банку. ![]() Житомир. За 3 недели "выбил" с барского плеча 300$
К этому моменту уже успел закончится депозит в бегемоте. Теперь хожу каждый день получаю по 900 в бегемоте и по 100 (если бог пошлет) в платине. Причем в бегемоте процедура занимает не более 1 минуты. ![]() Что называется почувствуйте разницу. Хоть бегеамота и ругают... ![]() Re: Платинум БанкТак и запишем- Платинум тоже делает двойную конвертацию.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|