|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 03 жов, 2012 20:47
yura_ написав:если обвалят осенью то дно будет весной с отскоком к лету
отскока не будет - на РН слишком завышенные хотелки
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 20:47
Frant написав:После выборов - в течение месяца-двух - обвалят гривну,
с какой долей вероятности?
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 20:48
cosjak написав: budivelnik написав:Що заважає у випадку завищення ціни будівельниками викинути на ринок 19 млн одиниць житла щоб збити ціну ?
Це, до речі, дуже гарна ідея! Не розумію, чому ніхто не втілив її в життя. Таким же чином можна збивати ціни на одяг або м’ясо.
Якщо Вам є що викидати - почніть з себе . Якщо ціна завищена - отримаєте надприбутки , дочекаєтесь нормалізації ціни - викупите по справедливій ціні. Якщо у Вас викидати нічого - Ви поки що- бомж Якщо у Вас є що викидати і Ви не викинули - Ви провокатор Який з термінів Вам більш до вподоби ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
-
Frant
-
-
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 20:59
budivelnik написав:Якщо у Вас викидати нічого - Ви поки що- бомж Якщо у Вас є що викидати і Ви не викинули - Ви провокатор Який з термінів Вам більш до вподоби ?
Залежить від контексту. Якщо річ про м’ясо, то я провокатор. Якщо про будинки - то мені більш до вподоби термін бомж.
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:03
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:03
cosjak написав: budivelnik написав:Якщо у Вас викидати нічого - Ви поки що- бомж Якщо у Вас є що викидати і Ви не викинули - Ви провокатор Який з термінів Вам більш до вподоби ?
Залежить від контексту. Якщо річ про м’ясо, то я провокатор. Якщо про будинки - то мені більш до вподоби термін бомж.
Таким чином , Ви повинні признати , що просто хочете вїхати в рай за чужий рахунок. А якщо хочете справедливого перетворення з бомжа у власника житла , ніхто Вам не заважає по справедливій ціні самому створити собі житло . Відмазки типу - я довго і нудно вчився папірці перекладати і від цієї роботи я отримую все крім можливості придбати житло - не приймаються. Спочатку пропустіть етап створення через себе . а потім приймайте участь в обговоренні того що спробували.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:14
budivelnik написав: cosjak написав: budivelnik написав:Якщо у Вас викидати нічого - Ви поки що- бомж Якщо у Вас є що викидати і Ви не викинули - Ви провокатор Який з термінів Вам більш до вподоби ?
Таким чином , Ви повинні признати , що просто хочете вїхати в рай за чужий рахунок. А якщо хочете справедливого перетворення з бомжа у власника житла , ніхто Вам не заважає по справедливій ціні самому створити собі житло . Відмазки типу - я довго і нудно вчився папірці перекладати і від цієї роботи я отримую все крім можливості придбати житло - не приймаються. Спочатку пропустіть етап створення через себе . а потім приймайте участь в обговоренні того що спробували.
Я краще признАю, що житло - це не рай, а житло. Також признАю, що в мене є гроші, до яких ласі забудовники, хоча і проживають в раю. Ще можу признати, що в мене є дійсно складна професія, якої я навчався 20 років і продовжую це робити. До речі, заклики до натурального хазяйства - не приймаються. Спочатку ви маєте пропустити його через себе.
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:21
cosjak написав: budivelnik написав:Таким чином , Ви повинні признати , що просто хочете вїхати в рай за чужий рахунок. А якщо хочете справедливого перетворення з бомжа у власника житла , ніхто Вам не заважає по справедливій ціні самому створити собі житло . Відмазки типу - я довго і нудно вчився папірці перекладати і від цієї роботи я отримую все крім можливості придбати житло - не приймаються. Спочатку пропустіть етап створення через себе . а потім приймайте участь в обговоренні того що спробували.
Я краще признАю, що житло - це не рай, а житло. Також признАю, що в мене є гроші, до яких ласі забудовники, хоча і проживають в раю. Ще можу признати, що в мене є дійсно складна професія, якої я навчався 20 років і продовжую це робити. До речі, заклики до натурального хазяйства - не приймаються. Спочатку ви маєте пропустити його через себе.
А де я закликаю до натурального господарства ? Не вважати працю інших - простою і надприбутковою - закликаю Тому Ви жодного разу не прочитали від мене що ціни завищені на: - все що я не випускаю ...Тому: всі повинні скинути свої ціни щоб я замість двох авто міг купити три , замість відпустки раз в три роки - їздив три рази в тиждень ....і все тому що я вчився будувати 5 років в інституті , 15 років після інституту і вчусь далі.( а між цими проміжками часу займався спортом, служив в армії , розвивав торгівельний бізнес і так далі ....)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 03 жов, 2012 21:26
Xenon написав: Serg-ik написав: Frant написав: Кстати, господа обвалисты, где резкое падение цен на недвижимость в октябре? Переносится на январь? Какого года)))))))))))))
Там же, где и рост сделок, и , как следствие, строительный бум в результате реализации отложенного спроса.
позвольте узнать, а кто-то заявлял о росте/строительном буме и прочих прелестях которые были во время пузыря на РН?[/quote] а разве строительный бум не является следствием растущих цен, большого спроса или высокой рентабельности в отрасли? Или цены не растут? или рентабельность не высока? или спрос не велика????
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-