budivelnik написав:Так що для великих криків про обвал - головне не звертати увагу що вже три роки росте по 20% в рік , а сильно переживати про падіння 0,3%
в 2009 ппц выросло. давайте сравним еще с 2000 годом, а то сразу только 4 последних.
budivelnik написав:Так що для великих криків про обвал - головне не звертати увагу що вже три роки росте по 20% в рік , а сильно переживати про падіння 0,3%
в 2009 ппц выросло. давайте сравним еще с 2000 годом, а то сразу только 4 последних.
Я встиг порівняти і з 2010 . Ви можете порівняти з будь яким періодом починаючи з 1995 року http://fotohost.org/images/a1d81eab-76kB.jpg І всюди буде ріст ( навіть в порівнянні з піковими 2006-2008) роками .
Так проти чого виступаєте ? Проти статистики , яка показує що в 2011 році здали в експлуатацію більше ніж в будь якому іншому році в періоді з 1995 по 2010 ? Вам 15 років для порівняння мало ?
budivelnik написав:А чим не подобаються мої таблички ? Я можу їх і на базі статистики створювати2009 (948) - 2011 (1500) = ріст на (1500-948)/948 = 68% за 3 роки = 21,7% в рік2010( 1012)-2011(1500)= ріст на (1500-1012)/1012 = 48% за 2 роки = 24 % в рікТак що для великих криків про обвал - головне не звертати увагу що вже три роки росте по 20-24% в рік , а сильно переживати про падіння 0,3%
в вашей же табличке по Киеву все посчитали сами и у них только в 2011 году (вместе с упрощенной системой ввода) был рост выше 20%! это цыфры и тут не поканает как вчера "могу обосновать любую цену". Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?
cellar Ви дієте по принципу портоса Я дерусь - потому что я дерусь ?
Ще раз В статистиці держкомстату - ріст до попереднього року В мене ріст до мною взятого періоду. + я Вам пропоную взяти за базу будь-який рік з 1995 до 2010 і порівняти як змінились обєми в порівнянні з 2011 . Всюди Ви побачите ріст (наприклад 1995(410)-2011(1501)=(1501-410)/410= ріст в 2,66 рази за 15 років , або 266 % за 15 років , або 17,7% в рік
І так далі - можете самостійно потренувати свовміння в математиці(статистиці) в разах або дробах
budivelnik написав:Ще разВ статистиці держкомстату - ріст до попереднього рокуВ мене ріст до мною взятого періоду.
прикол в том, что в статистике уже сами все посчитали, все написали и выложыли готовое. вы же хотите крутить по своему и как всегда "делать слонов на носорогов", и использовать это вместо того, что уже посчитали в статистике - ваше право. только статистика от этого не изменится. и тем более речь шла не за последние 4-10 лет, а за 9 месяцев 2012.
budivelnik написав:Ще разВ статистиці держкомстату - ріст до попереднього рокуВ мене ріст до мною взятого періоду.
прикол в том, что в статистике уже сами все посчитали, все написали и выложыли готовое. вы же хотите крутить по своему и как всегда "делать слонов на носорогов", и использовать это вместо того, что уже посчитали в статистике - ваше право. только статистика от этого не изменится. и тем более речь шла не за последние 4-10 лет, а за 9 месяцев 2012.
Як тільки у Вас зникне бажання у всьому шукати ворогів - так відразу зявиться можливість покращувати свої знання з допомогою інших , тому 1 За останні 15 років , на протязі будь-якого періоду середній ріст обємів будівництва більший як мінімум в рази від 0,3% падіння на якому Ви зациклились і яке вирахувано на сторінках жовтої преси і поки що не підтвердженої статистикою. 2 Спроба пояснити все що не вкладається у власній голові якоюсь загальносвітовою змовою проти Вас ( або проти Ваших однодумців) як мінімум межить з шизофренією або завищенною самооцінкою а-ля король-сонце ( Франція- це я) і приводить до вузького погляду на світ ( тобто відкидається 99% реальних подій на підставі того що розуму(бажання) їх зрозуміти - не вистарчає.
budivelnik написав:1 За останні 15 років , на протязі будь-якого періоду середній ріст обємів будівництва більший як мінімум в рази від 0,3% падіння на якому Ви зациклились і яке вирахувано на сторінках жовтої преси і поки що не підтвердженої статистикою.2 Спроба пояснити все що не вкладається у власній голові якоюсь загальносвітовою змовою проти Вас ( або проти Ваших однодумців) як мінімум межить з шизофренією або завищенною самооцінкою а-ля король-сонце ( Франція- це я) і приводить до вузького погляду на світ ( тобто відкидається 99% реальних подій на підставі того що розуму(бажання) їх зрозуміти - не вистарчає.
1 2009 год. 2. это вы о попытках пересчитать по своему уже посчитанные данные от статистики?
budivelnik написав:1 За останні 15 років , на протязі будь-якого періоду середній ріст обємів будівництва більший як мінімум в рази від 0,3% падіння на якому Ви зациклились і яке вирахувано на сторінках жовтої преси і поки що не підтвердженої статистикою.2 Спроба пояснити все що не вкладається у власній голові якоюсь загальносвітовою змовою проти Вас ( або проти Ваших однодумців) як мінімум межить з шизофренією або завищенною самооцінкою а-ля король-сонце ( Франція- це я) і приводить до вузького погляду на світ ( тобто відкидається 99% реальних подій на підставі того що розуму(бажання) їх зрозуміти - не вистарчає.
1 2009 год. 2. это вы о попытках пересчитать по своему уже посчитанные данные от статистики?
В мене враження що я спілкуюсь з дитиною в якої одне завдання - задати якесь дурне запитання. Порівнювати можна з любим роком за який є інформація. Алгоритм порівняння (Обєм 2011 - Обєм року яий берем)/ Обєм року який берем х100= % на які змінився обєм введення за (2011- рік який берем)
Я без підрахунків бачу що середньорічний ріст за останні 15 років становив 2-50% в рік . Таким чином , навіть якщо падіння в 0,3% за 9 місяців є істиною , то це все одно в 7-150 разів менше ніж середньорічний ріст за останні 15 років. Нагадую - це під час кризи і під час викриків різних неадекватів про попу в нерухомості Києва.
ПС На рахунок табличок Вам не вдалось жодного разу знайти в моїх табличках логічну помилку. Єдині Ваші претензії були до того , що на Ваш погляд я це все підігнав під потрібний мені результат Я вже мовчу про Ваше повідомлення з спробою знайти мою математичну помилку. Тому ще раз Не шукайте чорну кішку в темній кімнаті - її там не має . Я на відміну від 99% тут присутніх не прикриваюсь анонімністю і розповідаю про реальні події на реальному мікроринку України, а не видаю якісь фантазії про світле майбутнє останнього студента.
cellar написав:а у меня впечетление, что главная задача сообщений от 2-3 пользователей - это засорить ветку всем чем только угодно, и сделать ее нечитабельной.
А себе Ви до цих 2-3 вносите ? А то якщо подивитись останні 2-5 сторінок - то 30% повідомлень від Вас і на мій погляд всі ні про що.