|
Что случилось? Банки массово распродают валюту! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Загальні фінансові питання від експерта Олександра Охрименка: валюта, податки, інвестиції, зберігання коштів, кредити.
Додано: Чет 13 чер, 2013 23:10
Mirax написав:Менше емоцій, більше суті.
Суть вы пропускаете раз за разом: если банковской системе в целом на текущий момент девальвация невыгодна, то сначала будут перебраны все другие средства: внутренний долг, принудительная конвертация и прочее, и прочее. Еще не видел вершителей судеб, хоронящих себя же своими руками.
-
Esq
-
-
- Подякував: 485 раз.
- Подякували: 209 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 чер, 2013 23:14
Mirax написав:Євро друкує і розподіляє ЄЦБ, а не згадані...
От вам уже и Esq намекнул... Подумайте: -а сколько людей без работы остались в 2008-2009 в ЕЦБ? А сколько в Греции? -а сколько фондов потерял ЕЦБ? А сколько киприоты? .... и т.д.... ничё не ёкает?
-
apollo
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 373 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 13 чер, 2013 23:14
Esq написав:Почему вы думаете, что видите вы? Я думаю, что вы запутались в своих теоретических изысках и не видите происходящего. Не вижу, чтобы ваша реплика полторагодичной давности нашла отражение в жизни, по крайней мере.
Гаразд, Ви бачите все що відбувається, а я заплутався. Дайте чітку однозначну відповідь, без будь-якого обґрунтування. Як Ви оцінюєте ризик девальвації гривні найближчий рік-два: 1. критичний 2. високий 3. середній 4. низький 5. мінімальний Досить вказати тільки одне слово.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 чер, 2013 23:16
Mirax написав: Esq написав:Почему вы думаете, что видите вы? Я думаю, что вы запутались в своих теоретических изысках и не видите происходящего. Не вижу, чтобы ваша реплика полторагодичной давности нашла отражение в жизни, по крайней мере.
Гаразд, Ви бачите все що відбувається, а я заплутався. Дайте чітку однозначну відповідь, без будь-якого обґрунтування. Як Ви оцінюєте ризик девальвації гривні найближчий рік-два: 1. критичний 2. високий 3. середній 4. низький 5. мінімальний Досить вказати тільки одне слово.
На протяжении последних 20-ти лет нэзалэжности этот риск ВСЕГДА был №1 - крытычный. И шо? Секрет для кого-то? 
-
apollo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 13 чер, 2013 23:22
Esq написав: Mirax написав:Менше емоцій, більше суті.
Суть вы пропускаете раз за разом: если банковской системе в целом на текущий момент девальвация невыгодна, то сначала будут перебраны все другие средства: внутренний долг, принудительная конвертация и прочее, и прочее. Еще не видел вершителей судеб, хоронящих себя же своими руками.
А что хуже екнет или прочее и прочее?... Хотя екнет в любом случае
-
baran
-
-
- Подякував: 94 раз.
- Подякували: 865 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 чер, 2013 23:28
Mirax написав:Ви завжди відповідаєте на питання, котрі Вам не адресувалися? Не сильно образитеся, що відправлю Вас в ігнор?
Ви завжди ображаєтесь, коли на своє питання отримуєте відповідь, яка вас не влаштовує?
-
apollo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 13 чер, 2013 23:40
baran написав:А что хуже екнет или прочее и прочее?... Хотя екнет в любом случае
А что мы не видели элементы прочего? Обязательная продажа экспортной выручки, невозвраты НДС, авансовые платежи налогов, покушения на валютные вклады и операции с наличной валютой. Жизнь идёт своим ходом и с таким тоже. Этот ресурс еще ой как неисчерпан, и там работы для покращення - если оно потребуется - непочатый край. На фоне стабильного курса, или нестабильного. Не единым курсом, как говорится, вот в чём моя мысль.
-
Esq
-
-
- Подякував: 485 раз.
- Подякували: 209 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 чер, 2013 23:49
Mirax написав: apollo написав:Ви завжди ображаєтесь, коли на своє питання отримуєте відповідь, яка вас не влаштовує?
Все влаштовує. Просто питання було іншій людині, а тут вискакує Гриць з конопель. 
1. Форум - публічний ресурс. Питання було задано не в ПМ, а в паблік, ви на нього отримали відповідь/бачення/розуміння абсолютно сторонньої людини. 2. Очевидно, що така відповідь, з певних причин, вас не влаштовує. Очевидно, що суперечить саме вашому світогляду... Для вас це, нібито, проблема... Ваше право... 3. Ваші дії: махати "ігнором"? Будь ласка! Питання назустріч - навіщо відкривати диспут на відкритому форумі, а не з друзями на власній кухні? ІМХО: якщо в людини така нервова/емоційна реакція, то "відповідь" щось живе таки замкнула? ...відповідно до статистики форуму таких "Гриців" десь тисяч 15... Бажаю успіхів із формуванням ігнор-листа...
-
apollo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1