Янукович: держава і надалі буде займатися розвитком українсь

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Повідомлення Додано: П'ят 24 тра, 2013 13:26

Янукович: держава і надалі буде займатися розвитком українсь

Пропонуємо до обговорення:
Янукович записався у захисники української мови

Дивися повний текст Янукович: держава і надалі буде займатися розвитком української мови.
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 тра, 2013 13:26

"Развивать язык"... Может говорить не косноязычно для начала научиться стоит? Концентрация Деградата-нация в атмосфере зашаливает. Развиватели...
FredBeg

Повідомлення Додано: П'ят 24 тра, 2013 15:41

R2

які 1150 тому принесли на українську землю російську писемність... Йому, що, вже бомжі і гопота білоцерківська промови пише ?! :?: :shock: Ганька !! Гілляку, міцну мотузку, мило і вперед мерщій !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Boogie Bear

Повідомлення Додано: П'ят 24 тра, 2013 15:47

Boogie Bear написав:R2

які 1150 тому принесли на українську землю російську писемність... Йому, що, вже бомжі і гопота білоцерківська промови пише ?! :?: :shock: Ганька !! Гілляку, міцну мотузку, мило і вперед мерщій !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Приедь в БЦ и посмотри, какая там гопота. Лексусов-Крузеров-Порше-Роверов, как грязи. :) Так что, неважно, кто кому что пишет. Факт есть факт.
shengen09

Повідомлення Додано: П'ят 24 тра, 2013 16:24

shengen09

Ви вважаєте, що якщо гопота на "Лексусах-Крузерах-Порше-Роверах" то вона вже не гопота ?! :?: :shock: :lol: Читайте уважно мій пост - яка у біса РОСІЙСЬКА писемність 1150 років тому ?! Я не історик і не філолог, але я кінчав середню школу та універ ще за СРСР, і коли так званий "президент" патякає відверту ммм.. дурницю на весь світ, то мене починає нудити, а я цього не люблю...
Boogie Bear

Повідомлення Додано: П'ят 24 тра, 2013 21:34

Boogie Bear
Благодаря нынешнему Президенту Украины (как Вы здесь изволили выразиться "так званый Президент"), Украина еще не вернулась в средневековый феодализм. Мелкие новоявленные "феодалы", не будь контроля, гнобили бы людей почище средневековых феодалов в своих частных фирмах-лавочках. Эти упырята считают, что могут на свое усмотрение распоряжаться судьбами людей, гнобить, не платить зарплату и налоги, не обеспечивать социальную защиту своим работникам, которых высокомерно считают недолюдьми. А так хоть Президента Януковича боятся. Так что не гоните на нынешнего. Был бы какой другой типа безвольного Юща - загнобили бы народ в частных конторах до состояния 1150-летней давности. :)
shengen09

Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2013 06:45

shengen09

Свідок покращення?
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти