Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Тоді вже краще 20% кешбеку в перший місяць, правда балами фішка: https://www.aval.ua/promo/fishback Не бачу актуального ліміту кешбеку, але 2 роки тому було 1000 грн/місяць. Не думаю що щось змінилося.
ShtormK написав:Добрый день! Подскажите, пожалуйста, по какой кредитной карте (кроме карты Fishback) Аваль сейчас начал выплаты кешбэка? Спасибо.
наскільки я знаю, то в нормальному режимі не по ніякій. Лише індивідуальні пропозиції. Зараз ось таке є До приємних весняних справ пропонуємо додати оформлення кредитної картки Mastercard у Райфі. Обирайте, яка підійде вам краще, – «Хочу-картка» чи «100 днів». Для кожної з них ми підготували гарантований кешбек 10%.
Як скористатися пропозицією? ✅ з 1 по 31 березня оформіть у Райфі кредитну картку Mastercard – «Хочу-картка» або «100 днів» та почніть розраховуватися нею; ✅ з 3 по 11 квітня отримуйте гарантовано кешбек 10% (не більш ніж 500 грн) за покупки в національній валюті*.
nickvp написав:✅ з 1 по 31 березня оформіть у Райфі кредитну картку Mastercard – «Хочу-картка» або «100 днів» та почніть розраховуватися нею;
Ага, только кредитки человеку с улицы не оформляют. Типа - оформите у нас кредитку, но мы вам её не дадим. ) Прям Простоквашино какое-то. Странная акция