|
Как будет вести себя курс гривны с таким платежным балансом |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Загальні фінансові питання від експерта Олександра Охрименка: валюта, податки, інвестиції, зберігання коштів, кредити.
Додано: Вів 01 жов, 2013 20:22
Александр_Охрименко написав:Я понимаю валютных барыг, они много потеряли и поэтому так сильно возмущаются. Но не слишком много мы заступаемся и переживаем за ВАЛЮТНЫХ БАРЫГ
я розумію, словниковий запас деяких ЬІкспйордів від корита, залишає бажати кращого. Але охріменко, майте совість, за рік вивчити тільки 2 синоніма до слова торгівець - баригу і спекулянта, ви мабіть лінивий, ну і тому - ніщий, за вашою ж термінологією. Духовно злиденний так точно на 150 %
-
gepik
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 02 жов, 2013 08:12
Александр_Охрименко написав:Я понимаю валютных барыг, они много потеряли и поэтому так сильно возмущаются. Но не слишком много мы заступаемся и переживаем за ВАЛЮТНЫХ БАРЫГ
Свои оленячие мантры оставьте пожалуйста для Вашего босса - Орбузова. Смешно читать эти выбросы, чесслово
-
Парень со свирелью
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 431 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 жов, 2013 19:48
Уже пора говорить, а будет ли вообще доллара, после дефолта США
-
Александр_Охрименко
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 180 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2013 06:03
Александр_Охрименко написав:Уже пора говорить, а будет ли вообще доллара, после дефолта США Доллара как был так и будет. Дефолт США - сказки для бабушек у подъезда. Договорятся. Максимум понизят рейтинг штатам..
-
Patrick
-
-
- Подякував: 4166 раз.
- Подякували: 1712 раз.
-
-
Профіль
-
-
1