За ким залишиться останнє слово на війні - людиною або роботом
Дивися повний текст Skynet вже тут.
|
|
Skynet вже тутПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Skynet вже тут. дурачок какой-то этот хейнс
Скоро разработают боевых роботов которые в итоге будут воевать между собой.
Будут как в игрушках -стратегиях реального времени - Юниты Уже сейчас там где выгодно создают полностью роботизированные лини производства. Создадут юнитов для добычи ресурсов. Уже есть полностью автоматизированные фермы. Я считаю что что это одна из немногих хороших новостей - о том что создают новое технологическое решение, идет прогресс и развитие. Также будут востребованы роботы - полицейские. Они уж точно не будут насиловать и мучать девченок как во Врадиевке, не будут пьяными сбивать насмерть прохожих на остановках и тротуарах, и не будут брать взятки. R2
Власне варто задуматись над тим про що говорить Хейнс. Роботи дійсно не будуть брати хабарі, або займатись контрабандою, але робот не здатен на співчуття. Серед людей, які пройшли другу світову можна почути історії, коли ті ж німці не виконували накази командирів і не підпалювали цивільних. Мій дід розповідав свого часу, що молодий німецький солдат якось пощадив його і дав втікти, поки офіцери не бачили. Так от робот не буден здатен на це. І власне хто буде відповідати за вчинки робота? Вразі чого скажуть, що він вийшов з ладу і це був нещасний випадок. А якщо не дай бог цей випадок станеться із близькою вам людиною. Що далі? Тому я більше схиляюсь до того, що бойові роботи потрібно заборонити. Підтримка, розвідка, побутове використання - це зрозуміло. А от приймати рішення про те чи вбивати людину чи ні потрібно залишити прерогативою людини. Роберт Шекли «Страж-птица»
http://www.gramotey.com/books/31140263299.htm
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||