|
|
![]() Re: Как правильно поступить с квартирой до свадьбы.Сегодня такой мир что утром говорят что тебя любят, а вечером уже просят развод и половину имущества ))) по этому проще все до брака сделать правильно )
![]() осилил я последние 3 страницы и от души посмеялся, особенно от фраз Будивельника, ну Вы и гоните
![]() Возраст не имеет совсем никакого значения, в пределах разумного, при выборе жены (мужа). Гласное это что бы взгляды на совместную жизнь совпадали, интересы общие были, а привязка к опыту так это Вы отстали от жизни сейчас такие есть девушки что в 19 лет такое вытворяют что дух захватывает. люди с возрастом становятся умнее и в этом я с вами соглашусь. еще люди с возрастом становятся материально обеспеченными, по крайней мере большинство. мне одна знакомая говорила: вот ему 28 а что у него есть, ничего ![]() ![]() Що там каже народна мудрість - про того хто і коли сміється? А по суті Вік не має значення за виключенням як правило: а - чим старший - тим розумніший ( для мужчини це суттєвий плюс) б - чим старший - тим матеріально краще забезпечений в - чим старший тим спокійніший Звичайно все вище перечислене як виняток буває і у молодих. Тому Можете сміятись - скільки завгодно , але статистика буде за мене і проти Вас.
![]() Re: Как правильно поступить с квартирой до свадьбы.ваша статистика дело очень условное. по вашему получается что чем старше тем умнее: получается что к 35 годам все должны быть вундеркиндами по вашему получается что чем старше тем богаче: бред очень часто люди к 40 годам живут с родителями и от зарплате к зарплате по вашему получается что чем старше тем спокойнее: это правило присуще для пенсионеров, большинство убийц и маньяков это люди в возрасте 30-45 лет. ![]()
Спеціально для Вас 0-10 років - всі практично однакові 10-20 років - починаються розбивка на градації , де 30% попадають в подаючих надії, 70 в аутсайдери 20-40 років - чітко видно 10% найуспішніших,20% середняків,60% ледве зводячих з кінцями, 10 нижче плвнтуса. Тому , жінка якій 20 - вже має розум для того щоб змогти відрізнити серед 35-40 річних . тих хто наверху і тих хто внизу , а от зробити це серед 20-25 річних - набагато складніше, з двох причин а - розумних 35-40 річних краще видно на фоні не дуже розумних ( або явно дурних) 35-40 річних б - вибір серед розумних 35-40 річних легший бо їх просто менше ніж подаючих надії 20-25 річних. А кохання - це бог розум відібрав , щоб Ви просто плодилися , а розумний цей плід вийде чи ні - бабка на двоє ворожила.
![]() Re: Как правильно поступить с квартирой до свадьбы.Плиать, будивельник, меня тошнит от того, что вы тут постите. Надеюсь, что не меня одного. Кстати, а что вы предлагаете делать с отработанными женами через 16 лет? Ну вот, например, 20(M) vs 40(W). Через 16 лет: ему 36 ей 56. У него новый этап: поход по студенткам, а что ей остается? Удавиться? Или, типа, сама виновата - знала на что шла? Ипануться какое гнилое мировоззрение.
![]() 1 Навчіться поважати чужу думку 2 Подякуйте за те що Ваш кругозір розширили 3 Який там вік сьогодні у Пугачової і скільки Галкіну? Може Вас і від цього знудить? Тому Я виклав своє бачення Я пояснив які в цьому переваги ( прекрасно розуміючи недоліки) Те що комусь це не подобається - це його позиція і його життя. Я ж його не заставляю так робити ПС У мусульман нормально 4 жінки і гареми - християн від цього нудить. То що будемо ми мусульман а мусульмани нас - недолюдьми вважати? Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 07 жов, 2013 21:56, всього редагувалось 1 раз.
![]()
От Галкина с Пугачевой - таки да - блевануть тянет. Переваги вашего мировоззрения для вас - ясны как день. Чем плохо: сначала утоляем похоть и подправляем материальное положение, потом живем "для себя" с новой молодой женой. Удобно - окуеть! Я вот только не понял куда девать пидстаркуватую жену, которая уже в ваш модный расклад никак не входит. Отправить в сад - искать своего Галкина? ![]() 1 Коло мене випадкових людей не буває - я не користуюсь послугами дівчат з Рівер-Паласу або Окружної дороги 2 Якщо людина була зі мною - то поняття викинути - недопустиме 3 Якщо по якійсь з причин ми розійшлися , то я зобовязаний створити умови по яким у людини не повинно бути матеріальних проблем На рахунок емоційних - так не я сказав : Насильно мил не будеш. Тому може краще ніж гризти один одного - шукати другу свою половинку? ПС Якщо Вам вдасться жити разом в коханні все життя і померти в один день - я тільки за , от тільки ймовірність такого випадку приблизно дорівнює ймовірності стати Ахметовим.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|