Как правильно поступить с квартирой до свадьбы.

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 91011121314>
Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2013 14:06

Re: Как правильно поступить с квартирой до свадьбы.

Сегодня такой мир что утром говорят что тебя любят, а вечером уже просят развод и половину имущества ))) по этому проще все до брака сделать правильно )
kaprem

Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2013 14:31

kaprem написав:Сегодня такой мир что утром говорят что тебя любят, а вечером уже просят развод и половину имущества ))) по этому проще все до брака сделать правильно )

Вы с марса чтоли? :shock: У нас всё по другому: 16 лет говорят что не любят, а всё живут и живут, зараза :D
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2013 15:50

осилил я последние 3 страницы и от души посмеялся, особенно от фраз Будивельника, ну Вы и гоните :)
Возраст не имеет совсем никакого значения, в пределах разумного, при выборе жены (мужа). Гласное это что бы взгляды на совместную жизнь совпадали, интересы общие были, а привязка к опыту так это Вы отстали от жизни сейчас такие есть девушки что в 19 лет такое вытворяют что дух захватывает.
люди с возрастом становятся умнее и в этом я с вами соглашусь. еще люди с возрастом становятся материально обеспеченными, по крайней мере большинство. мне одна знакомая говорила: вот ему 28 а что у него есть, ничего :(. Зачем мне с ним в нищете жить. я молодая, симпатичная и хочу красиво жить. и пофиг что не по любви. и ей не важно что будет потом, ей важно то что сейчас.
4e4ensxe

Подякував: 65 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2013 17:58

4e4ensxe написав:Возраст не имеет совсем никакого значения, в пределах разумного, при выборе жены (мужа).
Що там каже народна мудрість - про того хто і коли сміється?
А по суті
Вік не має значення за виключенням
як правило:
а - чим старший - тим розумніший ( для мужчини це суттєвий плюс)
б - чим старший - тим матеріально краще забезпечений
в - чим старший тим спокійніший
Звичайно все вище перечислене як виняток буває і у молодих.

Тому
Можете сміятись - скільки завгодно , але статистика буде за мене і проти Вас.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 вер, 2013 09:25

budivelnik написав:Можете сміятись - скільки завгодно , але статистика буде за мене і проти Вас.

ваша статистика дело очень условное.
по вашему получается что чем старше тем умнее: получается что к 35 годам все должны быть вундеркиндами
по вашему получается что чем старше тем богаче: бред очень часто люди к 40 годам живут с родителями и от зарплате к зарплате
по вашему получается что чем старше тем спокойнее: это правило присуще для пенсионеров, большинство убийц и маньяков это люди в возрасте 30-45 лет.
4e4ensxe

Подякував: 65 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 вер, 2013 19:22

4e4ensxe написав:
  budivelnik написав:Можете сміятись - скільки завгодно , але статистика буде за мене і проти Вас.

ваша статистика дело очень условное.
по вашему получается что чем старше тем умнее: получается что к 35 годам все должны быть вундеркиндами
по вашему получается что чем старше тем богаче: бред очень часто люди к 40 годам живут с родителями и от зарплате к зарплате
по вашему получается что чем старше тем спокойнее: это правило присуще для пенсионеров, большинство убийц и маньяков это люди в возрасте 30-45 лет.

Спеціально для Вас
0-10 років - всі практично однакові
10-20 років - починаються розбивка на градації , де 30% попадають в подаючих надії, 70 в аутсайдери
20-40 років - чітко видно 10% найуспішніших,20% середняків,60% ледве зводячих з кінцями, 10 нижче плвнтуса.

Тому , жінка якій 20 - вже має розум для того щоб змогти відрізнити серед 35-40 річних . тих хто наверху і тих хто внизу , а от зробити це серед 20-25 річних - набагато складніше, з двох причин
а - розумних 35-40 річних краще видно на фоні не дуже розумних ( або явно дурних) 35-40 річних
б - вибір серед розумних 35-40 річних легший бо їх просто менше ніж подаючих надії 20-25 річних.

А кохання - це бог розум відібрав , щоб Ви просто плодилися , а розумний цей плід вийде чи ні - бабка на двоє ворожила.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 07 жов, 2013 20:21

Плиать, будивельник, меня тошнит от того, что вы тут постите. Надеюсь, что не меня одного. Кстати, а что вы предлагаете делать с отработанными женами через 16 лет? Ну вот, например, 20(M) vs 40(W). Через 16 лет: ему 36 ей 56. У него новый этап: поход по студенткам, а что ей остается? Удавиться? Или, типа, сама виновата - знала на что шла? Ипануться какое гнилое мировоззрение.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 07 жов, 2013 21:43

airmax78 написав:Через 16 лет: ему 36 ей 56. У него новый этап: поход по студенткам, а что ей остается?
1 Навчіться поважати чужу думку
2 Подякуйте за те що Ваш кругозір розширили
3 Який там вік сьогодні у Пугачової і скільки Галкіну?
Може Вас і від цього знудить?

Тому
Я виклав своє бачення
Я пояснив які в цьому переваги ( прекрасно розуміючи недоліки)
Те що комусь це не подобається - це його позиція і його життя. Я ж його не заставляю так робити

ПС
У мусульман нормально 4 жінки і гареми - християн від цього нудить.

То що будемо ми мусульман а мусульмани нас - недолюдьми вважати?
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 07 жов, 2013 21:56, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 07 жов, 2013 21:52

budivelnik написав:
  airmax78 написав:Через 16 лет: ему 36 ей 56. У него новый этап: поход по студенткам, а что ей остается?
1 Навчіться поважати чужу думку
2 Подякуйте за те що Ваш кругозі розширили
3 Який там вік сьогодні у Пугачової і скільки Галкіну?
Може Вас і від цього зтошнить?

Тому
Я виклав своє бачення
Я пояснив які в цьому переваги ( прекрасно розуміючи недоліки)
Те що комусь це не подобається - це його позиція і його життя. Я ж його не заставляю так робити

От Галкина с Пугачевой - таки да - блевануть тянет. Переваги вашего мировоззрения для вас - ясны как день. Чем плохо: сначала утоляем похоть и подправляем материальное положение, потом живем "для себя" с новой молодой женой. Удобно - окуеть! Я вот только не понял куда девать пидстаркуватую жену, которая уже в ваш модный расклад никак не входит. Отправить в сад - искать своего Галкина?
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 07 жов, 2013 22:01

airmax78 написав:Я вот только не понял куда девать пидстаркуватую жену, которая уже в ваш модный расклад никак не входит. Отправить в сад - искать своего Галкина?
1 Коло мене випадкових людей не буває - я не користуюсь послугами дівчат з Рівер-Паласу або Окружної дороги
2 Якщо людина була зі мною - то поняття викинути - недопустиме
3 Якщо по якійсь з причин ми розійшлися , то я зобовязаний створити умови по яким у людини не повинно бути матеріальних проблем
На рахунок емоційних - так не я сказав :
Насильно мил не будеш.

Тому може краще ніж гризти один одного - шукати другу свою половинку?

ПС
Якщо Вам вдасться жити разом в коханні все життя і померти в один день - я тільки за , от тільки ймовірність такого випадку приблизно дорівнює ймовірності стати Ахметовим.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 91011121314>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему