|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 02 лис, 2024 14:14
Бетон написав: flysoulfly написав: Хомякоид написав:Наскільки є критичний вигляд з Вікна ? вигляд вікна є настільки важлива річ ?
наприклад, для мене - завжди дууже важлива. Важливіша за модньомеблі-модньоремонти
у вікно, зазвичай, дивишся двічі: коли купуєш і коли продаєш хату. можливо, ви романтична особа. а от критичним є дорога під вікном.
фактично й то й то - це і є те саме "вид з вікна". і Хомякоид питає про ставлення тих, хто живе, а не тільки "ночує"
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1788 раз.
- Подякували: 315 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 лис, 2024 14:51
stm Уважніше читайте наміри орендодавця: "пса сховала. Хотів би виселити. Ось саме у цьому контексті сформульована моя порада, як найпростіше без суперечок спровадити брехливу клієнтесу - порушницю умов договору. Про "залишити" чи "підвищити плату" у запиті нашого колеги не йдеться.
-
ihorkyiv
-
-
- Подякував: 172 раз.
- Подякували: 302 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лис, 2024 16:33
ihorkyiv написав:stm Уважніше читайте наміри орендодавця: "пса сховала. Хотів би виселити. Ось саме у цьому контексті сформульована моя порада, як найпростіше без суперечок спровадити брехливу клієнтесу - порушницю умов договору. Про "залишити" чи "підвищити плату" у запиті нашого колеги не йдеться.
Я очень внимательно прочитала про умную вещь вранья для выселения в течении 2 недель. Хорошо что я у вас не арендную Не надо относиться к арендателям как к мусору, в договорах прописывается месяц. Держите себя в руках, более того врать про родственников, а потом я увижу вашу квартиру на олх. Я обязательно сделаю вам подставу не меньше. Пока вопрос только щенка и это обсуждаемая цена с двух сторон.
-
stm
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лис, 2024 16:36
Бетон написав:не парьтесь ви за песика. тут важливо розуміти породу. ну насцить пару разів та й усе.
Так не справа в тому, що насцить. Хоча там перша здача. Справа в тому, що бреше. Так само бреше, де працює. Зрозумів де, лише піднявши аккаунти подруг в соцмережах. Судячи з усього, розповсюджений на сьогоднішній день типаж, але то вже таке, проїхали. Здавати їй надалі не маю жодного бажання. Брехня для мене ставить хрест на відносинах.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 146 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лис, 2024 16:40
stm написав: ihorkyiv написав:stm Уважніше читайте наміри орендодавця: "пса сховала. Хотів би виселити. Ось саме у цьому контексті сформульована моя порада, як найпростіше без суперечок спровадити брехливу клієнтесу - порушницю умов договору. Про "залишити" чи "підвищити плату" у запиті нашого колеги не йдеться.
Я очень внимательно прочитала про умную вещь вранья для выселения в течении 2 недель. Хорошо что я у вас не арендную Не надо относиться к арендателям как к мусору, в договорах прописывается месяц. Держите себя в руках, более того врать про родственников, а потом я увижу вашу квартиру на олх. Я обязательно сделаю вам подставу не меньше. Пока вопрос только щенка и это обсуждаемая цена с двух сторон.
До маніпуляцій типу «родичам нема де жити» вдаватись точно не буду. Для виселення маю і інші способи (не кримінальні). Щодо підняття ціни - так, варіант. Але просто скаже «я його вже віддала» і перестане постити фотки з ним і фіг я взнаю живе той пес там, чи ні.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 146 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лис, 2024 18:52
stm написав: ihorkyiv написав:stm Уважніше читайте наміри орендодавця: "пса сховала. Хотів би виселити. Ось саме у цьому контексті сформульована моя порада, як найпростіше без суперечок спровадити брехливу клієнтесу - порушницю умов договору. Про "залишити" чи "підвищити плату" у запиті нашого колеги не йдеться.
Усі 24 роки моєї практики бог милував від брехливих орендарів, а тим паче від тих, хто "Я обязательно сделаю вам подставу не меньше". Просто огидно читати цю маячну від клієнтеси, яка допускає грубе порушення умов договору і відверту брехню з власного боку, але звинувачує у непорядності орендодавця, який у делікатний спосіб (без звинувачень орендаря у брехні, розбірок і вагнання його "мокрою ганчіркою") забезпечує дотримання власних інтересів у своєму бізнесі. Такі як ви у мене ніколи не орендуватимуть - я девіантів наскрізь бачу з перших хвилин огляду ними моїх квартир. До речі, щоб двічі не підводитися: у моєму договорі прописано попередження про виселення за 15 діб. Із співчуттям до ваших орендодавців, бувайте назавжди щодо нашого спілкування.
-
ihorkyiv
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лис, 2024 19:02
gonchik74 написав: Бетон написав:не парьтесь ви за песика. тут важливо розуміти породу. ну насцить пару разів та й усе.
Так не справа в тому, що насцить. Хоча там перша здача. Справа в тому, що бреше. Так само бреше, де працює. Зрозумів де, лише піднявши аккаунти подруг в соцмережах. Судячи з усього, розповсюджений на сьогоднішній день типаж, але то вже таке, проїхали. Здавати їй надалі не маю жодного бажання. Брехня для мене ставить хрест на відносинах.
Все правильно. Единожды солгавши-кто поверит? А рассказать ей про родичей вам советуют, ибо могут пакость какую сделать. Мало ли-яйцо куда воткнуть,что бы протухло. В идеале квартирант должен быть физически выселен сразу после того,как он об этом узнал.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лис, 2024 19:20
Velz написав: gonchik74 написав: Бетон написав:не парьтесь ви за песика. тут важливо розуміти породу. ну насцить пару разів та й усе.
Все правильно. Единожды солгавши-кто поверит? А рассказать ей про родичей вам советуют, ибо могут пакость какую сделать. Мало ли-яйцо куда воткнуть,что бы протухло. В идеале квартирант должен быть физически выселен сразу после того,как он об этом узнал.
Саме це я і мав на увазі, рекомендуючи вірішити питання без конфлікту.
-
ihorkyiv
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лис, 2024 19:57
kingkongovets написав:думка, що ступінь культури та вихованості орендаря залежить від його статків - повна маячня)
є кореляція між освітою, достатком, вихованістю ... чи ви вважаєте, що серед середнього класу та пролетаріатом різниці нема?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1592 раз.
- Подякували: 2799 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 02 лис, 2024 20:02
Хомякоид написав:Наскільки є критичний вигляд з Вікна ? Просто в моєму комплексі в Вінниці є квартира на другому поверсі з вікнами в двір яка висить доволі довго і інші квартири дорожчі на 20 і більше відсотків які оперативно здаються. Невже вигляд вікна є настільки важлива річ ?
якщо прийти поспати і знову на роботу, то нема, якщо постійно знаходишся, наприклад віддалено працюєш, то має бути на що відвести око, бажано з якимось рухом і далеким горизонтом огляду, небо і соляризація важлива
-
flyman
-
-
- Подякував: 1592 раз.
- Подякували: 2799 раз.
-
-
Профіль
-
-
1