Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 25012502250325042505 ... 2511>
Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 14:14

Бетон написав:
  flysoulfly написав:
  Хомякоид написав:Наскільки є критичний вигляд з Вікна ?

вигляд вікна є настільки важлива річ ?
наприклад, для мене - завжди дууже важлива. Важливіша за модньомеблі-модньоремонти

у вікно, зазвичай, дивишся двічі: коли купуєш і коли продаєш хату. можливо, ви романтична особа.
а от критичним є дорога під вікном.
фактично й то й то - це і є те саме "вид з вікна".

і Хомякоид питає про ставлення тих, хто живе, а не тільки "ночує" :)
flysoulfly

Подякував: 1788 раз.
Подякували: 315 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 14:51

stm Уважніше читайте наміри орендодавця: "пса сховала. Хотів би виселити. Ось саме у цьому контексті сформульована моя порада, як найпростіше без суперечок спровадити брехливу клієнтесу - порушницю умов договору. Про "залишити" чи "підвищити плату" у запиті нашого колеги не йдеться.
ihorkyiv

Подякував: 172 раз.
Подякували: 302 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 16:33

ihorkyiv написав:stm Уважніше читайте наміри орендодавця: "пса сховала. Хотів би виселити. Ось саме у цьому контексті сформульована моя порада, як найпростіше без суперечок спровадити брехливу клієнтесу - порушницю умов договору. Про "залишити" чи "підвищити плату" у запиті нашого колеги не йдеться.

Я очень внимательно прочитала про умную вещь вранья для выселения в течении 2 недель. Хорошо что я у вас не арендную :)
Не надо относиться к арендателям как к мусору, в договорах прописывается месяц. Держите себя в руках, более того врать про родственников, а потом я увижу вашу квартиру на олх. Я обязательно сделаю вам подставу не меньше.
Пока вопрос только щенка и это обсуждаемая цена с двух сторон.
stm

Подякував: 72 раз.
Подякували: 678 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 16:36

Бетон написав:не парьтесь ви за песика. тут важливо розуміти породу.
ну насцить пару разів та й усе.

Так не справа в тому, що насцить. Хоча там перша здача. Справа в тому, що бреше. Так само бреше, де працює. Зрозумів де, лише піднявши аккаунти подруг в соцмережах. Судячи з усього, розповсюджений на сьогоднішній день типаж, але то вже таке, проїхали. Здавати їй надалі не маю жодного бажання. Брехня для мене ставить хрест на відносинах.
gonchik74

Подякував: 14 раз.
Подякували: 146 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 16:40

stm написав:
  ihorkyiv написав:stm Уважніше читайте наміри орендодавця: "пса сховала. Хотів би виселити. Ось саме у цьому контексті сформульована моя порада, як найпростіше без суперечок спровадити брехливу клієнтесу - порушницю умов договору. Про "залишити" чи "підвищити плату" у запиті нашого колеги не йдеться.

Я очень внимательно прочитала про умную вещь вранья для выселения в течении 2 недель. Хорошо что я у вас не арендную :)
Не надо относиться к арендателям как к мусору, в договорах прописывается месяц. Держите себя в руках, более того врать про родственников, а потом я увижу вашу квартиру на олх. Я обязательно сделаю вам подставу не меньше.

До маніпуляцій типу «родичам нема де жити» вдаватись точно не буду. Для виселення маю і інші способи (не кримінальні).
Щодо підняття ціни - так, варіант. Але просто скаже «я його вже віддала» і перестане постити фотки з ним і фіг я взнаю живе той пес там, чи ні.
gonchik74

Подякував: 14 раз.
Подякували: 146 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 18:52

stm написав:

Усі 24 роки моєї практики бог милував від брехливих орендарів, а тим паче від тих, хто "Я обязательно сделаю вам подставу не меньше". Просто огидно читати цю маячну від клієнтеси, яка допускає грубе порушення умов договору і відверту брехню з власного боку, але звинувачує у непорядності орендодавця, який у делікатний спосіб (без звинувачень орендаря у брехні, розбірок і вагнання його "мокрою ганчіркою") забезпечує дотримання власних інтересів у своєму бізнесі. Такі як ви у мене ніколи не орендуватимуть - я девіантів наскрізь бачу з перших хвилин огляду ними моїх квартир. До речі, щоб двічі не підводитися: у моєму договорі прописано попередження про виселення за 15 діб. Із співчуттям до ваших орендодавців, бувайте назавжди щодо нашого спілкування.
ihorkyiv

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 19:02

gonchik74 написав:

Так не справа в тому, що насцить. Хоча там перша здача. Справа в тому, що бреше. Так само бреше, де працює. Зрозумів де, лише піднявши аккаунти подруг в соцмережах. Судячи з усього, розповсюджений на сьогоднішній день типаж, але то вже таке, проїхали. Здавати їй надалі не маю жодного бажання. Брехня для мене ставить хрест на відносинах.

Все правильно. Единожды солгавши-кто поверит? А рассказать ей про родичей вам советуют, ибо могут пакость какую сделать. Мало ли-яйцо куда воткнуть,что бы протухло. В идеале квартирант должен быть физически выселен сразу после того,как он об этом узнал.
Господар Вельзевула

Подякував: 4 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 19:20

Velz написав:
  gonchik74 написав:

Все правильно. Единожды солгавши-кто поверит? А рассказать ей про родичей вам советуют, ибо могут пакость какую сделать. Мало ли-яйцо куда воткнуть,что бы протухло. В идеале квартирант должен быть физически выселен сразу после того,как он об этом узнал.

Саме це я і мав на увазі, рекомендуючи вірішити питання без конфлікту.
ihorkyiv

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 19:57

kingkongovets написав:думка, що ступінь культури та вихованості орендаря залежить від його статків - повна маячня)

є кореляція між освітою, достатком, вихованістю ... чи ви вважаєте, що серед середнього класу та пролетаріатом різниці нема?
flyman

Подякував: 1592 раз.
Подякували: 2799 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 20:02

Хомякоид написав:Наскільки є критичний вигляд з Вікна ?
Просто в моєму комплексі в Вінниці є квартира на другому поверсі з вікнами в двір яка висить доволі довго і інші квартири дорожчі на 20 і більше відсотків які оперативно здаються.
Невже вигляд вікна є настільки важлива річ ?

якщо прийти поспати і знову на роботу, то нема,
якщо постійно знаходишся, наприклад віддалено працюєш, то має бути на що відвести око, бажано з якимось рухом і далеким горизонтом огляду, небо і соляризація важлива
flyman

Подякував: 1592 раз.
Подякували: 2799 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 25012502250325042505 ... 2511>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему