Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав:ihorkyiv у меня тоже есть пара объектов, где кондиционер не нужен, но на вопросы о его наличии всегда отвечаю, что готов его установить по первому же требованию но это скорее исключение, считаю оправдывать отсутствие кондея низкой стоимостью аренды аморальным и непрофессиональным поведением если в квартире за 7500 слишком много чести требовать кондей, то можно ли требовать в квартире за 5000 наличие воды и канализации? честно говоря здорово удивлен
зы: 10 лет назад за 500$ можно было снять лишь бабушатник в средней доступности до метро, с тех пор на рынке изменилось многое и за эту же сумму сейчас можно перебирать вариантами в новостроях возле метро - структура рынка и уровень запросов арендаторов очень сильно изменились и стройки вопреки всем апокалиптическим прогнозам не останавливаются, рушатся лишь заведомые пирамиды, чьи объекты все равно рано или поздно будут достроены но вы и дальше продолжайте отправлять арендаторов искать более лучшие варианты, пускай даже и чемно)
Згоден, хоча не розумію чого ви з такою пристрастною злістю все коментуєте?
Востаннє редагувалось Trast в Нед 21 чер, 2020 17:53, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets написав:ihorkyiv как изменился ваш годовой доход от сдачи квартир за последние 10 лет? вот это и будет лучшей оценкой качества вашего управления, все остальное - беллетристика в пользу бедных про покупку новых объектов за это время даже не спрашиваю, уверен что и эти достались вам в наследство
Теж погоджуюсь, нема в житті 100% варіантів щастя. Але рухатися це весело, не треба стояти на місті, навіть в справах нерухомості, треба постійно рухатися зі своєю нерухомістю на зустріч клієнту для неї. І так, я не вважаю, здачу в рент квартир на довготривалий термін, пасивним прибутуом, це казка або обдурювання самого себе!
ihorkyiv в отличии от вас я не опускался до обсуждения вашей личности, я лишь высказал свое мнение о вашей модели управления недвигой и о том, как она влияет на рынок к примеру у меня есть объект, который я по факту сдаю практически вдвое дороже, чем аналогичный в этом же доме, но арендаторы каждый год выносят мне мозг, рассказывая шо я их граблю, хотя у соседей даже окна еще деревянные с решетками времен совка и арендаторы сидят там уже 10+ лет хозяина и его арендаторов все устраивает, а мне - гемор и нервы
зы: в дальнейшем если вас будет что-то не устраивать в моем поведении, или вам покажется шо я нарушаю правила форума - юзайте кнопки игнор и жалоба, меня об этом уведомлять не стоит - мне тупо пох
kingkongovets написав:ihorkyiv в отличии от вас я не опускался до обсуждения вашей личности, я лишь высказал свое мнение о вашей модели управления недвигой и о том, как она влияет на рынок к примеру у меня есть объект, который я по факту сдаю практически вдвое дороже, чем аналогичный в этом же доме, но арендаторы каждый год выносят мне мозг, рассказывая шо я их граблю, хотя у соседей даже окна еще деревянные с решетками времен совка и арендаторы сидят там уже 10+ лет хозяина и его арендаторов все устраивает, а мне - гемор и нервы
зы: в дальнейшем если вас будет что-то не устраивать в моем поведении, или вам покажется шо я нарушаю правила форума - юзайте кнопки игнор и жалоба, меня об этом уведомлять не стоит - мне тупо пох
Trast написав:Згоден, хоча не розумію чого ви з такою пристрастною злістю все коментуєте?
подобная "модель поведения"(с) убивает рынок я не сдаю квартиры, но таких деятелей полно и среди арендодателей коммерческой недвиги
Теж погоджуюсь, але це реальність, я це все вже пройшов, злістю на тих, хто дкмпінгує, нічого не вирішишь, тільки здоров'я вб'єшь собі. Треба завжди рухатись і вчасно перефлрмотовуватися, справа в тому, що комерціцна здохла ще в 2008 році,до 2014, хто не здихався ще якось дихала, а вже потім, якщо порівнювати з житловою, то остання була вже більш привабливішою. Я не теоретік, як тут всі, я на своїй шкірі це пройшов.
Trast написав:справа в тому, що комерціцна здохла ще в 2008 році,до 2014, хто не здихався ще якось дихала, а вже потім, якщо порівнювати з житловою, то остання була вже більш привабливішою. Я не теоретік, як тут всі, я на своїй шкірі це пройшов.
интересное мнение я с ним мягко говоря абсолютно не согласен
зы: сдаю коммерцию начиная с 1998го, "теоретіком, як тут всі" себя не считаю
kingkongovets написав:ihorkyiv в отличии от вас я не опускался до обсуждения вашей личности, я лишь высказал свое мнение о вашей модели управления недвигой и о том, как она влияет на рынок к примеру у меня есть объект, который я по факту сдаю практически вдвое дороже, чем аналогичный в этом же доме, но арендаторы каждый год выносят мне мозг, рассказывая шо я их граблю, хотя у соседей даже окна еще деревянные с решетками времен совка и арендаторы сидят там уже 10+ лет хозяина и его арендаторов все устраивает, а мне - гемор и нервы
Майте врешті честь і елементарне сумління. Поверніть для загального ознайомлення попередню, видалену вами, версію вашого посту від 17год.17хв., у якій ви у неприпустимій формі вимагали від мене звітів щодо моїх грошових надходжень протягом останніх 10 років, щодо моїх статків та способу набуття власності на нерухомість. Як я ще міг оцінити цей ваш грубий напад, як не психічний розлад у людини, якій я ніколи не давав приводу для подібних реакцій. Ймовірно, гальма у вас таки спрацювали і ви, усвідомивши свою девіантну поведінку, поспіхом переробили свій допис у більш м"яку форму. І насамкінець, Кінгу, ну, що це за фраза "уведомлять не стоит - мне тупо пох" ? Вам скільки рочків ?? Не примушуйте мене та інших учасників форуму стверджуватися у думці щодо незворотної запущеності вашого емоційного стану. Ви - нормальна, освічена людина, із знаннями і досвідом, які можуть бути корисними кожному форумчанину. Просто змініть стиль спілкування. Якщо виникає жага комусь насипати купу грубощів користуйтеся послугою "особова скринька", адже необов"язково демострувати свій неконтрольований емоційний вибух усьому форуму. І нарешті: мені не є байдужою думка щодо мене кожного нашого колеги, у тому числі і ваша.
ihorkyiv я ничего не удалял, угомонитесь) я лишь спросил насколько эфективна ваша "модель управления" шоп понять шо вы сдаете спадщину не надо быть экстрасенсом и повторяю - не переходите на личности, не уподобляйтесь франту, это не делает вам чести
Trast написав:справа в тому, що комерціцна здохла ще в 2008 році,до 2014, хто не здихався ще якось дихала, а вже потім, якщо порівнювати з житловою, то остання була вже більш привабливішою. Я не теоретік, як тут всі, я на своїй шкірі це пройшов.
интересное мнение я с ним мягко говоря абсолютно не согласен
зы: сдаю коммерцию начиная с 1998го, "теоретіком, як тут всі" себя не считаю
Комерційна буває різна, якщо вгадали з локацією і форматом, а також її універсальністю для багатьох бізнесів, то вірю, що заробляєте ще, але всеж не те пальто, як було раніше, багато комерційної з 2008 року здохло і здихає і зараз.