Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 18751876187718781879 ... 2533>
Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2020 01:00

airmax78 написав:
  drevlyanin написав:
  airmax78 написав:Еще один "сделайсам".

А по сути есть что сказать или кроме "сам дурак" других аргументов не осталось? :oops:

По сути могу сказать, что когда выйду на пенсию и у меня появится время на кустики и деревья и не надо будет ездить в офис в центр Киева каждый день, возможно я поселюсь в доме. Но это точно не будет под Киевом.

Прям как в анекдоте:
-Вот выйду на пенсию, куплю домик с садиком, поставлю там кресло качалку, сяду в него и просижу так пять лет;
-А потом?
-Потом начну раскачиваться!
Ну что ж -удачи.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2020 01:24

Первый написав:
І що не так Ейр сказав?
Чітко зроби сам.

Це дуже добре що У Вас велика кількість вільного часу і Вам подобається збивати 4 рази на рік бур‘яни. Проте інколи так буває, що під словом проживання в будинку люди розуміють саме проживання, і розуміють, що для цього необхідно щоб хтось робив

Вам як експерту по приватних будинках, а ми на гілці по оренді, то скажіть будь-ласка при оренді будинку за 1куе хто робить цю всю роботу, якої немає? А-ля косить 4 рази на рік траву, збирає гнилі абрикоси і яблука, слідкує за покосом, своєчасним підживленням (і платить за добрива), поливом трави?

1)Цікаво, а під словом проживання в будинку ви мабуть ще розуміете, що потрібна людина яка буде вам підтирати самі знаете що, годувати з ложечки, возити на візку по ділянці і т.д. і т.п. А то ж хоботні: сам ходи, їж, підтирайся...
2)Ну як хто-ті ж люди, які вас на возику возять... Ви ж я так розумію "девица царских кровей". Куди нам селянам до "глубины ваших глубин".
п.с. Ви забули ще приліпити фотку мопів лампового хрущику, для більшого драматизму(не важливо, що вона тут, як і в іншіх ваших постах як корові сідло) :wink:
drevlyanin

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2020 07:31

drevlyanin написав:
  Первый написав:
І що не так Ейр сказав?
Чітко зроби сам.

Це дуже добре що У Вас велика кількість вільного часу і Вам подобається збивати 4 рази на рік бур‘яни. Проте інколи так буває, що під словом проживання в будинку люди розуміють саме проживання, і розуміють, що для цього необхідно щоб хтось робив

Вам як експерту по приватних будинках, а ми на гілці по оренді, то скажіть будь-ласка при оренді будинку за 1куе хто робить цю всю роботу, якої немає? А-ля косить 4 рази на рік траву, збирає гнилі абрикоси і яблука, слідкує за покосом, своєчасним підживленням (і платить за добрива), поливом трави?

1)Цікаво, а під словом проживання в будинку ви мабуть ще розуміете, що потрібна людина яка буде вам підтирати самі знаете що, годувати з ложечки, возити на візку по ділянці і т.д. і т.п. А то ж хоботні: сам ходи, їж, підтирайся...
2)Ну як хто-ті ж люди, які вас на возику возять... Ви ж я так розумію "девица царских кровей". Куди нам селянам до "глубины ваших глубин".
п.с. Ви забули ще приліпити фотку мопів лампового хрущику, для більшого драматизму(не важливо, що вона тут, як і в іншіх ваших постах як корові сідло) :wink:

Просто дайте відповідь на питання. При оренді будинку, хто виконує оту всю роботу якої на Вашу думку не має?
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2020 09:17

Пишуть що тре раз на тиждень.

Ви 4 рази на рік що робите? Бур’ян мотокосою збиваєте?

До речі, може хто знає, при оренді будинку, за газоном і деревами хто слідкує?[/quote]
Так же интересует последний вопрос.
asin

Подякував: 7 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2020 11:29

Первый написав:
  drevlyanin написав:
  Первый написав:
І що не так Ейр сказав?
Чітко зроби сам.

Просто дайте відповідь на питання. При оренді будинку, хто виконує оту всю роботу якої на Вашу думку не має?

Для кого древлянин тут старался - расписывал? Это ж, типа, не работа - это в удовольствие.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2020 23:50

мое имхо про дом:
когда ты думаешь, шо у тебя есть дом - ты ошибаешься ровно на 180 градусов
это у дома есть ты
это надо понимать

зы: жил в частном доме в ирпене 5 лет, работая при этом на печерске
до этого жил там же на печерске, есть с чем сравнить
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 01:22

airmax78 написав:

Для кого древлянин тут старался - расписывал? Это ж, типа, не работа - это в удовольствие.[/quote]

Я вижу, что вам с первым все неймется сову на глобус натянуть (поневоле приходит на ум басня про кукушку и ...), одновременно кося траву и убирая с дорожек снег, попутно ремонтируя крышу и разбирая газовые котлы на запчасти (рука/лицо). И так каждый день :shock: . Что за жизнь! Ну первого то еще можно понять, у него професиональная деформация личности, по которой недвига существует только для спекуляций или сдачи в аренду, а дома в эту концепцию не очень вписываются,ну вам то какая печаль? Откуда столько ненависти к жилью, отличающемуся от термитников: провели детство в сыром доме на молдаванке, с санузлом типа сортир без дверей? Ну так 21 век на дворе.
Не все так печально. В доме у вас по крайней мере будет выбор: посадить виноград с персиками (с которыми периодически необходимо проводить некие манипуляции) или жасмин с клематисами, а если совсем уж ленивый или безрукий, закатаете весь участок в бетон или тротуарную плитку, оставив место для бассейна или корта. Какой выбор будет у Вас в муравейнике на 200+ квартир-наблюдать как вильнолюди медленно но неотвратимо превращают его в подобие Аурума.?Только не говорите, что этого не случится-вы и сами в сие не верите.
drevlyanin

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 01:51

Первый написав:
  drevlyanin написав:1)Цікаво, а під словом проживання в будинку ви мабуть ще розуміете, що потрібна людина яка буде вам підтирати самі знаете що, годувати з ложечки, возити на візку по ділянці і т.д. і т.п. А то ж хоботні: сам ходи, їж, підтирайся...

Перший, я розумію, що ви майстер маніпуляцій та перестановки з ніг на голову, та я на таку муйню не ведуся-пруф, де я написав, що роботи геть ніякої не має! Чи може ви як ейр будете стведжувати, що сніг засипає доріжки одночасно з ростом трави? І покрівлю постійно треба ремонтувати :shock: ?
Щодо яблук та абрикосів на ділянці: не мені вам розповідати, що житло під аренду має бути максимально вандалостійким та не обтяжливим у обслуговуванні, чи не так? Тому які в біса фрукти в такому будинку? Якщо самі не в курсі, поцікавтеся на фірмах по озелененню чи спеціалізованих форумах, які рослини потребують найменше догляду. Але коли вже вляпалися в таке, то це вже ваші особисті договірні стосунки з орендодавцем: хто і за що відповідає. Не малі діти, домовитеся якось.
drevlyanin

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 02:08

kingkongovets написав:мое имхо про дом:
когда ты думаешь, шо у тебя есть дом - ты ошибаешься ровно на 180 градусов
это у дома есть ты
это надо понимать

зы: жил в частном доме в ирпене 5 лет, работая при этом на печерске
до этого жил там же на печерске, есть с чем сравнить

kingkongovets, ну в чём принципиальная разница, кроме времени в дороге, если каждый день нужно в Киев? В квартире вы платите управляющей компании, за обслуживание и клиринговой за уборку.
В доме те же яйца , только в профиль: можете нанять персонал или какие то вопросы решать сам. Понятно, что затраты отличаются, так ведь и используемые площади обычно не сравнимы. Честно говоря даже не знаю, что вас так достало, думаю что все же время в дороге (действительно по будням там пробка начинается ещё в окресностях Бучи) и разрыв привычного круга общения, а остальное так, довесок.
drevlyanin

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 02:16

drevlyanin написав:kingkongovets, ну в чём принципиальная разница, кроме времени в дороге, если каждый день нужно в Киев? В квартире вы платите управляющей компании, за обслуживание и клиринговой за уборку.
В доме те же яйца , только в профиль: можете нанять персонал или какие то вопросы решать сам. Понятно, что затраты отличаются, так ведь и используемые площади обычно не сравнимы. Честно говоря даже не знаю, что вас так достало, думаю что все же время в дороге (действительно по будням там пробка начинается ещё в окресностях Бучи) и разрыв привычного круга общения, а остальное так, довесок.

все достало - и время в дороге, и деньги на бензин, и постоянно требуемое внимание, деньги и время, на какие то вроде и мелочи, и мне реально там нечего делать, я привык видеть много людей и люблю ходить пешком, работать привык головой, а не руками, нанимать рабов - начинаешь себя чувствовать кормильцем их семей, нуевонах, тоже достало
кому то подходит, кому то нет, мне - не подошло
есть дача, с головой
на которой я "отдыхал" с 6ти лет - а на самом деле нещадно эксплуатировался дедушкой и бабушкой с ранней весны и до поздней осени
тоже достало, теперь тут тока газон, бассейн и немного цветов
ну и пару грядок для зелени - все
Востаннє редагувалось kingkongovets в Пон 20 лип, 2020 02:22, всього редагувалось 2 разів.
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 18751876187718781879 ... 2533>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей