Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Это не страшилки, это реальные проблемы и работы, с которыми (частично или полностью) регулярно стыкаются сотни тысяч людей Я ж не говорю, что частный дом - плохо. Но забот по частному дому куда больше, чем по квартире, и решаются они деньгами или личным временем + деньгами. Кому-то эти заботы даже в радость - каждому свое, как было написано на вратах Бухенвальда
Faceless написав:Ну и надеюсь, и вам повезло, нет соседей-огородников, которые могут под удобрение весной привезти прицеп гуана, и в радиусе пары километров получается зона отчуждения, эта же категория может и компостную кучу со всеми помоями и амном соорудить на самом видном месте у вашего узорного заборчика и подстриженного газончика, или свинарник поставить, и по утрам крысы размером с кота выходить на рандеву. Не с целью потроллить, просто понять, может у вас все эти нюансы либо легко решаемы либо проблема вообще не стоит.
завести гусей на лето это самое то и понятно дело шобы картоха росла нужно минимум машину навоза завести. дача она на то и дача - шобы шото крякало и картоха росла. сейчас другая проблема - соседи которые приезжают на выходные и косят траву. эти газонокасилки уже задрали - их нужно запретить. и штрафофать за их пользование
Даааа... Называется копнули чуть вглубь и пошло-поехало. Лучше не копать. У нас идиллия в модных мопах, у вас - в частном секторе. Будем сохранять картинку.
Faceless написав:Это не страшилки, это реальные проблемы и работы, с которыми (частично или полностью) регулярно стыкаются сотни тысяч людей Я ж не говорю, что частный дом - плохо. Но забот по частному дому куда больше, чем по квартире, и решаются они деньгами или личным временем + деньгами. Кому-то эти заботы даже в радость - каждому свое, как было написано на вратах Бухенвальда
Ну хорошо, давайте так: вселяетесь вы в квартиру в новом доме такой же площади т.е. 200 м. кв. Одной только квартплаты управляющая компания застройщика (от которой вы не отвертитесь) с вас возьмет в среднем 20 грн. за метр-4000 месяц. За эту сумму, которой нет в моих расходах, вполне можно нанять приходящего раз в неделю на пару часов садовника, который будет следить за участком. А если взять условный Тетрис с его 40 грн/метр, к ценовой планке которого будут со временем стремится все остальные? Какие ещё заботы-газовый котёл? Так сейчас и в квартирах их устанавливают в новых жк, в том числе в Киеве, Львовский квартал например. Притом вам поставят самый дешевый и говённый, с которым действительно нужно будет периодически возится и все равно его ресурс будет втрое меньше того, который я выберу для себя. Про засирание канализации я вообще молчу-это скорее норма чем исключение в новых многоквартирных домах.
Востаннє редагувалось drevlyanin в Вів 21 лип, 2020 00:35, всього редагувалось 1 раз.
uaprofi написав:сейчас другая проблема - соседи которые приезжают на выходные и косят траву. эти газонокасилки уже задрали - их нужно запретить. и штрафофать за их пользование
Лайфхак - шум от газонокосилки совершенно не вызывает негативных эмоций, если включаешь с утра свою пилораму )
Разом з тим, як йдеться у зверненні мешканців, незаконне будівництво порушує права власників прилеглої землі. Багатоповерхівка зводиться на відстані менш одного метра до сусідніх ділянок. При цьому, пляма забудови виключає можливість обладнання паркомісць, зеленої зони, ігрових майданчиків та іншої прибудинкової інфраструктури.
Я коли Вас читаю, відчуваю себе невігласом і неробою. Тю пля, 4 рази газон покосить, на доріжках не смітити, паркан не ржавіє, автоматика не ламається, листя не падає, сусіди листя не палять.
Розумієте, коли живеш в квартирі такої історії не має взагалі. От просто зовсім.
Класно коли Ви вдома і геній із секти зроби сам, але для того щоб зрозуміти що щоденна робота є, Я у Вас і спитав, а хто це зробить коли віддаєте в оренду будинок. Настане капець газону (правильному, а не тому який косять 4 рази на рік (з люцерни чи шо?) і хто за це заплатить. І т.д
І Ейр вірно написав, власникам немає коли - вони роблять ту роботу, якої Ви вважаєте що не має.
Опять, двадцать пять! Дійсно, почалося з того, що ейр стверджував, що у людей які живуть у приватних будинках нема часу навіть у вікно подивитися І ось я тут, від суцільних турбот мабуть, сиджу и два дні відповідаю на питання доброзичливих форумчан Чи не здається вам, що тут якась невідповідність? Значить 4 рази на рік по годині-півтори витратити на не тяжку роботу на власному подвірьї для вас невиправна втрата часу? А скажіть будь ласка, скільки десятків чи сотень годин життя ви витрачаєте кожен рік стоячи в корках? Чи це вам в радість і не рахується? Йдемо далі, на доріжках не смітити значить проблема, а у себе в квартирі чи парадному ви смітите? Слідуючий пункт про паркан: відповідаю, так не ржавіє, тому що зроблений з каменю, нержавіючої сталі та оцинкованої сітки. За автоматику вже пояснював,повторюватися не буду. Листя падає (раз на рік-восени, як це не дивно), прибирається в деяких місцях, щоб замульчувати землю в інших. Цим опікується дитина, (маючи відповідні стимули) витрачаючи на все про все години 3 (раз на рік!) Ви кажете, що живучи в квартирі немає історії з палінням листя наприклад, а чи не здаеться вам що це мяко кажучи не зовсім правда? Сам неодноразово спостерігав це явище на кіївських подвірьях, коли дим закриває пів мікрорайону. А горіння торфовищ кожен рік-ні не чули? Про аромати ПОХа і згадувати не хочеться. В порівнянні з тією хімічною атакою, машина гною за сотню метрів, як моська проти слона. А історія з проривом труб і відключенням води, танцями у вас над головою в три години ночі, чергами до ліфтів в двадцятип'ятиповерхівці, постійним смогом від авто і т.д. і т.п. де має місце-в приватному будинку чи квартирі? Про капець газону- я вже натякав, але у багатьох тут мабуть вічний бан у гуглі. Так ось, перші посилання яке вилізли: не дякуйте https://www.06242.ua/news/497575/landsa ... yh-gazonov http://101dizain.ru/ozelenenie/gazon/ma ... ukami.html п.с. Я старанно відповів на ваші питання, тепер і ви, будьте ласкаві, розкажіть по правилу взаємності, які обьєкти і по якій ціні ви купили за останній рік, сподіваючись на зростання активу в ціні.
airmax78 написав:Даааа... Называется копнули чуть вглубь и пошло-поехало. Лучше не копать. У нас идиллия в модных мопах, у вас - в частном секторе. Будем сохранять картинку.
До чего-ж я толерантный к офтопу, но прополка бурьянов - ту мач. Курс влияет на рынок аренды, коронавирус, глобальное потепление, демография и трудовая миграция, медицина и образование. Что угодно. Но как дачная рутина мне поможет как рантье или как арендатору? Последние несколько страниц вспоминаю Прохожего и медленное шевеление элементами лица.
rjkz написав:До чего-ж я толерантный к офтопу, но прополка бурьянов - ту мач. Курс влияет на рынок аренды, коронавирус, глобальное потепление, демография и трудовая миграция, медицина и образование. Что угодно. Но как дачная рутина мне поможет как рантье или как арендатору? Последние несколько страниц вспоминаю Прохожего и медленное шевеление элементами лица.
На ваших глазах происходит вербовка ваших арендаторов в частный сектор кагарлыка