Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
sivolkin2020 написав:Ну так что нынче окупаемось недвиги под аренду 15-20 лет в сталице?)) как по мне то гривнедепо и то получше будет) ведь при девальвации гривны одинаково пострадают и недвижники и депозитчики
Пострадают, но неодинаково. Я уже не говорю, что для эквивалента стоимости однушки надо больше 10 банков по фонду рассовывать
Успіх написав:Ні, бачу не треба розкривати всі свої хитрощі в ремонті, завдяки яким буде дешево і гарно!
краска стоит дороже штукатурки, если красить газоблок то в разы из-за расхода. Ведро краски 14кг = 700 грн.
Якщо фарбувати після перетягування газоблоку гіпсом, то піде трохи менше (може) фарби, але не факт! Але і роботи забере, мінімум, ще 1 день!(перетягування гіпсом стін)
п.с. Мене тут пан Болт морально вбив з тим, що не робив стяжки в новобудові. А я думав, що рідко хто не буде робити стяжки, якщо забудовники її не зробили..... а воно он як Думав, на цьому можна пару тисяч зекономити, відносно інших інвесторів, а виявляється - всі намагаються зробити з омна і палок ремонт під оренду
А як же дизайнерські ремонти? Невже всюди підходять криві стіни і підлога без стяжки?
Успіх написав:А як же дизайнерські ремонти? Невже всюди підходять криві стіни і підлога без стяжки?
что такое дизайнерский ремонт? это просто какая то идея воплощенная в помещении. К ней нет каких то требований по стоимости материалов или уровню подготовки работников.
и вообще дорогой ремонт в эконом классе (а в Украине 95% жилья именно эконом) выглядит вульгарно и аляповато, ну типа в костюме от версачи ездить на старых жигулях. Если хочется элитности 2-3х этажный коттедж с потолками 4 метра и там можно воплощать свои пшонка-фантазии.
в смарт квартире должно быть всё в минималистичном стиле, чтобы не отбирать у проживающих ни сантиметра пространства.
штукатурка уместна в любом дизайне, а разные рельефные панели уже на любителя.
vitaliian написав:Успіх такие панели продаются в эпике, думал купить на потолок но нет слишком вычурно.
Ну от - є 100500 ідей, як НЕ штукатурити стіни!
Більшість цих ідей реалізувати набагато дорожче, ніж штукатурити
а ще можна запросити графіті, або навіть самому попшикати з балончика на стіну, і вуаля... якщо не взападло, то і можна поводити пензликом із снєжкою по голій стіні... а ще можна дітей припахати, хай бавляться
UA написав:В этом году низкого сезона не будет? Выключил "риелторский" телефон. Не замолкает. Как будто сейчас сентябрь а не май.
Порадовали. Предварительно запланирована сдача квартиры в аренду в июне. Предполагаю, что будет простой либо придется падать в цене. Но Вы вселили в меня немного оптимизма.