Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Тобі радили - продавай по переуступці, та фіксуй профіт, поки ще не пізно
Кажу, що за пів року, ще дуже не наросло! Якщо відмінусувати усі податки/комісї/послуги нотаріуса і т. п., то може 1куй профіту і вийде , а може трошечки більше куя)) Але сам же знаєш, що інвестиція в нерухомість - це в довгу!!! І, навіть, якщо скидати по переуступці, то перед здачею будинку - тобто, в моєму випадку - через рік!!!
А покищо, можна на розслабоні - Думати/діяти/багатіти
п.с. Вже цієї осені/зими полетять перші ластівки (смарти) в оренду з першої черги. От тут тоді й буду мати гарний маркер, що далі робити мені з моїм смартом
flyman написав:Тобі радили - продавай по переуступці, та фіксуй профіт, поки ще не пізно
Кажу, що за пів року, ще дуже не наросло!
яке не наросло? Ти що, за дурнів тримає нас? З кожного утюга про ріст нерухомості, а в Успіха "не наросло". Ти що на графіки зРадіо дивився. Так не туди дивишся, от куди дивився, то і маєш.
Успіх написав:.... І, десь-якась плитка мала незначні вигнутості, але загалом - все супер вкладалось і супер дивиться!........
Якщо воно там вже "дивиться", то напевно в нього вже очі є. Я так розумію, що долярчик хотів сказати "супер виглядає" У Львові "дивиться" є еквівалентом російського "смотрится"?
Кажу, що за пів року, ще дуже не наросло! Якщо відмінусувати усі податки/комісї/послуги нотаріуса і т. п., то може 1куй профіту і вийде , а може трошечки більше куя)) Але сам же знаєш, що інвестиція в нерухомість - це в довгу!!! І, навіть, якщо скидати по переуступці, то перед здачею будинку - тобто, в моєму випадку - через рік!!!
А покищо, можна на розслабоні - Думати/діяти/багатіти
А знаешь как я нашел твой ЖК, не зная его названия, но зная застройщика? Зашел на страницу https://lun.ua/uk/ріел/львів, тыкнул мышкой в самый дешевый и в то же время непродаваемый и не ошибся! Про какие там профиты можно говорить, если даже в первых очередях все еще есть в наличии однушки? В "профитных" ЖК их нет уже во второй день начала продаж. Не хотят брать потому, что не понимают ничего?
Damien написав:Про какие там профиты можно говорить, если даже в первых очередях все еще есть в наличии однушки? В "профитных" ЖК их нет уже во второй день начала продаж
Так всі знають, що забудовник сам притримує однушки, щоб потім впарити дорожче! Коли я в грудні був в ВП, то вони чітко заявили, що в ПЕРШІЙ і ДРУГІЙ ЧЕРЕЗІ смарти є тільки від 7го поверху і вище. Самі верхні поверхи були найдешевші. То як так - всі чітко викупили до 7го поверху? - не смішно? Це ж явно забудовник собі притримав!
Тому я взяв в третій черзі - і дешево, і мав вибір!(дешевше, ніж сама неліквідна в другій черзі на останньому поверсі)
Але те, що буде важко продавати - це факт! Забудовник не дасть нормально накинути зверху, так як в нього на руках козирні карти(декілька черг, де і вибір, і розтермінування)
Тому, мабуть, прийдеться таки запускати мені смарт в оренду)) (так, в принципі, і думалось з самого початку, коли брав смарт)