|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 чер, 2021 17:26
flyman написав:Стас, розкажи Успіху, що якщо на оренді поверне 65% "інвестиції", то це буде успіх.
Нема у тебе совісті, Андрію  Хіба можна у дітей забирати цукерку ? Я не можу ..
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 06 чер, 2021 17:31
Успіх написав: flyman написав:бере заміж низькорангову самку, але з жилплощею в Львові
...в гуртожитку, забув дописати! Бо як назвати ту жилплощу, де семеро на трикімнатній квартирі!(там щось 65, чи 67м2) А Успіх - не здався і заробив на 53м2! - і зробив там ремонт! - і переселив туди свою сім'ю з 4чел! - і ще в придачу, купив смарт! - повітря над котлованом - а вже по-факту зводять/звели останній поверх в тому будинку, де я купив смарт! То чим це не історія УСПІХУ?  Був без свого "кола і двора" - а вже обріс двома бетонами! І це ще не кінець! 
Кому ти тут і що доказуєш? Це ще акурт розповідає по 10 раз на день про свій успіх для себе, а не в оренду.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 17:33
Natt написав:Bolt, у меня знакомый IT-шник принципиально не хочет ничего покупать - говорит, не хочу привязываться к городу, району, квартире. Даже к стране. Это уже другое поколение с другим мышлением. Ну чем больше их, тем лучше нам))
До 40ка можна, хоча ні, можна і до 70ти, але тре тоді буде мати хоча б лям зеленими. Але знову, мабуть ні, бо як буде безумовний базовий дохід. Але не всім, золотому мільярду. ХЗ чи Україна там буде, але з іншого боку, тут халява ще може бути довго-довго.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 17:40
stas_rst написав:flyman написав:Стас, розкажи Успіху, що якщо на оренді поверне 65% "інвестиції", то це буде успіх.
Нема у тебе совісті, Андрію  Хіба можна у дітей забирати цукерку ? Я не можу ..
Та там дитині вже сороковнік. А ти боїшся рожеву цюцю відібрати. А якщо його Фортуна розлюбить, і згадає і В2В і Рієл, і засклену лоджію, і незаконне перепланування, і тещині котлети, які мусив їсти, хоть і не смакували.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 17:50
flyman написав:Та там дитині вже сороковнік. А ти боїшся рожеву цюцю
От тобі точно уже за 40... А Успіху до 35, максимум Він наступає на граблі, лоб трохи синій, але він таки йде вперед... Бувають невдачі, по дорозі до успіху він про#ує телефони з паролями, але то таке , як казав про гру Карпат і збірної Мирон Маркевич. Я от що думаю : якщо Долярчик не троль, то він молодець, хоч і ржачний  хоча більш схожий на троля, а ще більше - на Акурта для Львова  А так,- історія «просто Марія» на новий лад ... тільки замість швейної машинки і багатого Хосе Ігнасіо, лоток на ринку і добра теща на старті 
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 06 чер, 2021 17:58
Natt написав:Но семья с ребенком обязательно же выберет Ваш смарт за 9 тыщ
Ну так одні хочуть тільки комфорт і в новому ЖК, а іншим - пох на ремонт і панелька -цілком задовільняє!  flyman написав: і тещині котлети, які мусив їсти, хоть і не смакувал
Все, досить в моє життя підглядати!  Ти краще розкажи за себе - чому ти, такий успішний хаЙтішнік і підкаблучник, а пішов від своєї жінки? - чи то вона тебе вигнала? Але як??? - як такого золотого хлопа можна вигнати, який і плитку кладе, і в компУтерах шарить, і ще й слухається жінку, як пес господаря? 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 06 чер, 2021 18:12
stas_rst написав:flyman написав:Та там дитині вже сороковнік. А ти боїшся рожеву цюцю
От тобі точно уже за 40... А Успіху до 35, максимум Він наступає на граблі, лоб трохи синій, але він таки йде вперед... Бувають невдачі, по дорозі до успіху він про#ує телефони з паролями, але то таке , як казав про гру Карпат і збірної Мирон Маркевич. Я от що думаю ) якщо Долярчик не троль, то він молодець, хоч і ржачний ) хоча більш схожий на троля, а ще більше - на Акурта для Львова ) А так,- історія «просто Марія» на новий лад ... тільки замість швейної машинки і багатого Хосе Ігнасіо, лоток на ринку і добра теща на старті ) Ні, мені не 35.... а от 40 - вже НЕ за горами, але ще нема Тож, до 50 ще 2 смарти/однухи забацати і тоді, після 50, можна вже працювати коли заманеться, або й НЕ працювати. А їздити собі на риболовлю, коли душа бажає, ну....або в Домінікани  чи до пана Акурта в Анталію. На той час, вже старший синочок буде твердо стояти на кораблі життя і сміливо підкоряти океани УСПІХУ! А з молодшим, то батяня  буде їздити на риболовлю на "Білі камені"! ))) Ехххххх - життя вдалось!© Все буде УСПІХ!©
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 06 чер, 2021 18:14
Успіх написав: Natt написав:Но семья с ребенком обязательно же выберет Ваш смарт за 9 тыщ
Ну так одні хочуть тільки комфорт і в новому ЖК, а іншим - пох на ремонт і панелька -цілком задовільняє!  flyman написав: і тещині котлети, які мусив їсти, хоть і не смакувал
Все, досить в моє життя підглядати!  Ти краще розкажи за себе - чому ти, такий успішний хаЙтішнік і підкаблучник, а пішов від своєї жінки? - чи то вона тебе вигнала? Але як??? - як такого золотого хлопа можна вигнати, який і плитку кладе, і в компУтерах шарить, і ще й слухається жінку, як пес господаря? 
Як написав пан холява (але потерли): Тонкость рассуждения, предполагает тонкость понимания. На твій хлопський розум можу написати, що Гейтс і Безос розведені. Далі думай сам.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 18:18
Успіх написав: stas_rst написав:flyman написав:Та там дитині вже сороковнік. А ти боїшся рожеву цюцю
От тобі точно уже за 40... А Успіху до 35, максимум Він наступає на граблі, лоб трохи синій, але він таки йде вперед... Бувають невдачі, по дорозі до успіху він про#ує телефони з паролями, але то таке , як казав про гру Карпат і збірної Мирон Маркевич. Я от що думаю ) якщо Долярчик не троль, то він молодець, хоч і ржачний ) хоча більш схожий на троля, а ще більше - на Акурта для Львова ) А так,- історія «просто Марія» на новий лад ... тільки замість швейної машинки і багатого Хосе Ігнасіо, лоток на ринку і добра теща на старті ) Ні, мені не 35.... а от 40 - вже НЕ за горами, але ще нема Тож, до 50 ще 2 смарти/однухи забацати і тоді, після 50, можна вже працювати коли заманеться, або й НЕ працювати. А їздити собі на риболовлю, коли душа бажає, ну....або в Домінікани  чи до пана Акурта в Анталію. На той час, вже старший синочок буде твердо стояти на кораблі життя і сміливо підкоряти океани УСПІХУ! А з молодшим, то батяня  буде їздити на риболовлю на "Білі камені"! ))) Ехххххх - життя вдалось!© Все буде УСПІХ!©
Чувак, ти страдав у "гуртожитку" з тещею. Страдав з чахлим бізнесом. Якщо страждання це успіх. То успіхів тобі і надалі. Щодо мене, то майже завжди займався, що цікаво було. І надалі думаю займатися, бо цікаво, а не тому що можна кинути активну працю і йти байдикувати.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1