|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 25 тра, 2026 15:51
Чмо тут тільки одне, і це ти)
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3699 раз.
- Подякували: 5943 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Пон 25 тра, 2026 15:57
Striker написав:До чого взагалі моя бронь до низької оплати праці по всій Україні?
до того що ти сам тікі шо проговорився шо є робота за вдвічі більшу зп) а взагалі це питання не до мене а до Ахметова, а в Україні як і всюди хто хоче - той заробляє, он в моїх батьків доглядальниця 45 в місяць отримує ще й з проживанням і харчуванням - жінка пенсійного віку, а здоровий молодий мужик за срану 20ку працює і жаліється, фу
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2783 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 25 тра, 2026 15:59
Бетон написав:нет никакого плана ни по экономике, ни по защите инвесторов
Какой может быть план по экономике, если государство занято обороной себя и соседей на их деньги? Или как-то можно развивать экономику, когда в любой момент любой объект может быть разрушен? Это же всё равно, что спрашивать солдата на передовой: "а что ты делаешь, чтобы обеспечить себе финансовое будущее?" Какое финансовое будущее? Его призвали, он там стреляет и в любой момент может сам схватить пулю. Ему дают за это деньги, сколько сами дающие посчитают нужным. Чтобы говорить о будущем, нужно сначала его из окопа вынуть, и дать стабильность. И далее, я правильно понимаю, что под инвесторами имеются ввиду инвесторы в киевские бетонометры? А какую ещё защиту от государства вы хотели бы видеть? Оккупантов в Киев не пропустили, в том числе ценой сдачи без боя огромных регионов и целых городов "уровнем пониже". ПВО, вероятно, защищают Киев как ничто другое. Или вы хотели бы, чтобы государство немедленно компенсировало все потери, которые случаются несмотря на всё перечисленное?
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 661 раз.
- Подякували: 562 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
Додано: Пон 25 тра, 2026 16:32
kingkongovets написав:Striker написав:До чого взагалі моя бронь до низької оплати праці по всій Україні?
до того що ти сам тікі шо проговорився шо є робота за вдвічі більшу зп) а взагалі це питання не до мене а до Ахметова, а в Україні як і всюди хто хоче - той заробляє, он в моїх батьків доглядальниця 45 в місяць отримує ще й з проживанням і харчуванням - жінка пенсійного віку, а здоровий молодий мужик за срану 20ку працює і жаліється, фу
Є, але це керівні посади здебільшого, не так просто влаштуватися. Або бути постійно у відрядженнях. І краще працювати за 20-ку, і бути живим. Але сам факт, як Україна чи Ахметов оцінює мою працю в 20-ку, мої знання, на які я витратив багато часу. Я не жаліюсь, а констатую факт. Факт того, що заради 20-30-40к взагалі немає сенсу вчитися нормальній спеціальності в Україні, а краще відразу їхати звідси подалі, що успішно зараз робить молодь до 22 років. Я зробив помилку, треба було відразу вчити якусь мову і збирати на квиток, тепер доводиться відгрібати) Але все йде до того, що ми просто зробимо ще двох дітей і легально поїдемо, навіть якщо війна закінчиться. Дружина не проти такого бізнес-плану. Головне вижити в цьому всьому лайні.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3699 раз.
- Подякували: 5943 раз.
-
-
Профіль
-
-