|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:18
vitaliian написав:Зачем влазить для этого в бетон и в геморную аренду.
Так можна влазити/чекати/перепродавати і мати теж 20-30% Можна ще робити ремонт і з ремонтом продавати - і дивитись, що вигідніше - з ремонтом, чи без?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:21
Natt А що не так? Умовна теща платила б за всю комуналь умовних 5Кгрн - а так, платила лише 3Кгрн, а 2Кгрн платив умовний зять! То що тут не пляше? Є ж різниця, що витягувати з кишені 5К, а що лише 3К? 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:21
Успіх написав: vitaliian написав:Зачем влазить для этого в бетон и в геморную аренду.
Так можна влазити/чекати/перепродавати і мати теж 20-30% Можна ще робити ремонт і з ремонтом продавати - і дивитись, що вигідніше - з ремонтом, чи без?
я не знаю что выгоднее, ранее я вам написал что на своей земле вы пан, хотите парковку делаете, хотите ставите ларёк, автомойку, баню или всё вместе. А в офисе застройщика вы никто. Статус платить деньги и при этом быть никем меня не устраивает, поэтому в бетон я не инвестор. Это моё субъективное мнение.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:25
vitaliian написав:Я сдаю как физлицо, крупного у меня ничего нет
То які податки тоді у фіз. особи виходять?(можна "в лічку")
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:26
Успіх написав: vitaliian написав:Я сдаю как физлицо, крупного у меня ничего нет
То які податки тоді у фіз. особи виходять?(можна "в лічку")
банальный гугл поиск ответит вам на этот вопрос, мой пример вам не поможет)
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:30
Успіх написав:Natt А що не так? Умовна теща платила б за всю комуналь умовних 5Кгрн - а так, платила лише 3Кгрн, а 2Кгрн платив умовний зять! То що тут не пляше? Є ж різниця, що витягувати з кишені 5К, а що лише 3К? 
Благодетель, пля. 2000 он давал... Вы реально дупля не отстреливаете, что 9 лет занимали жизненное пространство тещи и тестя? Ходили там, яйцами своими трусили. Вы для них чужой мужик в доме, правда не понимаете? Одно дело в гости прийти и внуков понянчить, другое дело, когда все это постоянно у них на голове. Если б мне дочь заявила, что хочет жить со мной и зятя ко мне привести, потому что видите ли ей бы одной пришлось больше вкалывать, а так она на мою помощь рассчитывает, то ссаной тряпкой гнала б я не только зятя, но и дочурку, которая все никак сепарироваться не желает. Женилка и давалка выросла - вперед на съем.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:39
Natt написав:ссаной тряпкой гнала б я не только зятя, но и дочурку, которая все никак сепарироваться не желает.
Натт, Ви - геній соціалізації (с) Навіть Флай так би не зміг. Він розумний, порахував гешефт/профіт і просто збрив нафіг, без тряпок по мордасам ...
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 06 чер, 2021 16:01
Natt написав: Успіх написав:Natt А що не так? Умовна теща платила б за всю комуналь умовних 5Кгрн - а так, платила лише 3Кгрн, а 2Кгрн платив умовний зять! То що тут не пляше? Є ж різниця, що витягувати з кишені 5К, а що лише 3К? 
Благодетель, пля. 2000 он давал... Вы реально дупля не отстреливаете, что 9 лет занимали жизненное пространство тещи и тестя? Ходили там, яйцами своими трусили. Вы для них чужой мужик в доме, правда не понимаете? Одно дело в гости прийти и внуков понянчить, другое дело, когда все это постоянно у них на голове. Если б мне дочь заявила, что хочет жить со мной и зятя ко мне привести, потому что видите ли ей бы одной пришлось больше вкалывать, а так она на мою помощь рассчитывает, то ссаной тряпкой гнала б я не только зятя, но и дочурку, которая все никак сепарироваться не желает. Женилка и давалка выросла - вперед на съем.
1. Ну так в чім справа? Вони могли сказати - пішов зять нах, раз не маєш свого житла! Але ж ні - хотіли видати дочку! 2. От нарешті бачите В КОМУ ПРОБЛЕМА?! Жінка - не хотіла йти! А я - хотів! І казав - давай, якщо не хочеш перебиратись до моїх батьків, то знімемо собі квартиру і будемо жити окремо! Так ні, їй же було вигідно, що за неї тут, зварять їсти/приберуть/дитину понянчать! А я просив - йдем! Йдем! ЙДЕМ ЖИТИ ОКРЕМО!!!(через це, вже було не те що "за крок до перевороту думок", а за крок до розлучення! ) Але я себе переборов і ЗБЕРІГ СІМ'Ю!(заради дитини - тоді ще тільки одна дитина була) А так, то б послав би все к куям і мастіть собі голови! За який куй мені було там терпіти те все "на купонці", той весь "гуртожиток"? Мені що в кайф було жити в "чужій сім'ї і в тісноті???
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 06 чер, 2021 16:23, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 06 чер, 2021 16:19
Natt Переважно приходить, коли я на роботі, допомагає жінці зварити їсти і з дітьми посидіти)) так як жінка з двома дітьми "зашивається", бо ще ходить до школи на роботу. Ще й в моєї жінки - вічні проблеми зі здоров'ям.... Але так - збоку, мабуть, я реально виглядаю "нікчемою/невдячним", що стільки років "прокайфував" в тісноті, в чужій сім'ї! Ехххххх, такий невдячний Успіх.... - гнати треба було його! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 06 чер, 2021 16:29
Успіх написав:Natt Переважно приходить, коли я на роботі, допомагає жінці зварити їсти і з дітьми посидіти)) так як жінка з двома дітьми "зашивається", бо ще ходить до школи на роботу. Але так - збоку, мабуть, я реально виглядаю "нікчемою/невдячним", що стільки років "прокайфував" в тісноті, в чужій сім'ї!  сварить еды - это что, такие сложности? Дело ваше, конечно, я просто удивилась. Да и не тема этой ветки. А выглядите Вы так только благодаря Вашим высказываниям, не более.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
|