Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:В Успіха комірка - камера СІЗО зі шконками для дітей і 1к, яка відчувається як 3к.
ти ж сам написав - у кожного свій успіх. йому так зручно. мені - так як у мене. тобі - у твоїх локаціях коло шрт. Забий на Успіха і на інших. Живи так, як звик і задовільняйся тим, що маєш. Ми за два дні тут і без цього понаписували твори про "успіх за межами розуміння". З чим і кланяюсь низько, аж до рівня форточки у твоїх вікнах
Та ладно, можна розглядати це як схоластичну дискусію різних філософських шкіл РН.
flyman написав:Та ладно, можна розглядати це як схоластичну дискусію різних філософських шкіл РН.
а в твой цоколь можно сделать отдельный вход и сдать под бизнес?
Теоретично можно, але на практиці не бачив щоб так робили вхід, там і так окремий вхід на цокольний поверх. В цокольних приміщеннях в кого як, є офіси, а є що люди жувуть. Чи офіси орендовані, чи власні, не цікавився. Думаю, що з розбудовою району приміщення під офіси будуть і далі востребувані. Напр. недавно появилося відділення УкрПошти, але там окремий вхід. А невеликий продуктовий магазин закрився, бо появився "Лоток".
flyman написав:теоретично можно, але на практиці не бачив щоб так робили, там і так окремий вхід на цокольний поверх.
недалеко от меня вырыли перед окном на кухню яму, вырезали проем в фундаментном блоке, поставили дверь, ступеньки и уже открыли магаз. Конечно надо чтобы цоколь был фасадный, но в дворовом тоже открываются парикмахерские, нотариусы, турфирмы. Так пища для размышлений.
flyman написав:теоретично можно, але на практиці не бачив щоб так робили, там і так окремий вхід на цокольний поверх.
недалеко от меня вырыли перед окном на кухню яму, вырезали проем в фундаментном блоке, поставили дверь, ступеньки и уже открыли магаз. Конечно надо чтобы цоколь был фасадный, но в дворовом тоже открываются парикмахерские, нотариусы, турфирмы. Так пища для размышлений.
flyman написав:Думаю, що з розбудовою району приміщення під офіси будуть і далі востребувані.
про офисы забудь, они в Киеве уже никому не нужны, будут они в бучах открываться. Магазины бывают разные, например разливного пива в лотке нет, а ездить за ним за 1000 метров народу напряжно, есть примеры где в одном жк по 2 таких магазина и ни один не закрылся. То же и собачьи корма 2 магазина уживаются в одном жк (оба в цоколе). По пиццериям сложнее там вытяжка нужна, пиццерия держится на доставке (клиенту по барабану привезут ему пиццу из пентхауса или из цоколя, лишь бы вкусно было) поэтому цоколь могут взять.
flyman написав:Я би розраховував на $10 м2. Навіть при такій ціні цоколь би міг окупитися за 3 роки.
flyman написав:Думаю, що з розбудовою району приміщення під офіси будуть і далі востребувані.
про офисы забудь, они в Киеве уже никому не нужны, будут они в бучах открываться. Магазины бывают разные, например разливного пива в лотке нет, а ездить за ним за 1000 метров народу напряжно, есть примеры где в одном жк по 2 таких магазина и ни один не закрылся. То же и собачьи корма 2 магазина уживаются в одном жк (оба в цоколе). По пиццериям сложнее там вытяжка нужна, пиццерия держится на доставке (клиенту по барабану привезут ему пиццу из пентхауса или из цоколя, лишь бы вкусно было) поэтому цоколь могут взять.
flyman написав:Я би розраховував на $10 м2. Навіть при такій ціні цоколь би міг окупитися за 3 роки.
flyman написав:Там вид з вікна фактично ніякий. Депресивненько. Все ж в мене є на що дивитися, як пшие Стас: "під спідниці ля фем фаталє на лабутенах".
flyman написав:Там вид з вікна фактично ніякий. Депресивненько. Все ж в мене є на що дивитися, як пшие Стас: "під спідниці ля фем фаталє на лабутенах".
відос нормас, але тре понімать конкуренцію вокруг. В Бучі обичний спальнік. Конкуренція, хіба Варшавський ринок, але до нього ще тре тьопати 10 хв. А тут бац, і охфіс під носом.
Хоча. Поки що не здаю. Був період, що міг здати як житло за 100у.е. (2018..2019), але тоді тре було собі щось шукати щоб жити, тому виходило шило на мило, і не погодився. Зате прощупав ринок і попит власними руками.