Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2529253025312532>
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 19:21

GALeon написав:підкажіть будь ласка, чи укладається договір на безоплатну оренду житлової нерухомості?

Мені здається що якщо вони не завірені в нотаріуса то вони всі фіктивні. Чи хтось із лендлордів офіційно звітуйтє податковій про свій дохід? Приймає розрахунки від квартирантів На свій ФОП? ( на карту привязану до рахунку фоп ? ) Я таких знав , але вони вже проадли все в Україні і переїхали в Хорватію жити , просто жити
yama

Подякував: 9176 раз.
Подякували: 1067 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 20:05

Re: Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

барабашов написав:Коммуналка(и мебель по моему опыту) - в подарок?
ні, комуналь сплачує орендар
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 10:40

flyman написав:і синам спадщина, поки що більше плюсів в тій кавалірці біля ЛШРТ
Краще мати смарт-квартиру, яку от-от здадуть, ніж не той ВОС і пузо до колін!😁 >>>
Психологія та інші цікавинки
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1000 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 10:55

Успіх

яку от-от здадуть

Третій рік «от-от» і «наступної весни»)) :lol:
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2412 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 11:00

Шановні форумчани, долучайтеся до обговорення👇

Райони Києва де найбільше зросла вартість оренди
Модератор
Модератор Форуму

Подякував: 75 раз.
Подякували: 435 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 11:58

барабашов написав:Сейчас кокнутых(астрально или физически) и чокнутых от реальности много, кроме того есть демобилизованные и действующие военные из непрофессионалов, увидевших автомат впервые вживую летом 22года.
Там планка нуждается в забивании шурупов, а ремонт в прелести должен быть лофт из нержавейки и чугунных плит с покрытия пола кузнечно-прессового цеха.
И то кран могут сломать(не скрутить а именно сломать) и окно выбить.

До війни десь 20% потенційних орендарів були небажані через дефекти їх особистості. Зараз таких майже половина.
Через особливості біографії я звичний до складного контингенту, але навіть я часто пасував розуміючи складність випадку.
UA

Подякував: 1880 раз.
Подякували: 2330 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 24 тра, 2025 17:15

UA написав:
  барабашов написав:Сейчас кокнутых(астрально или физически) и чокнутых от реальности много, кроме того есть демобилизованные и действующие военные из непрофессионалов, увидевших автомат впервые вживую летом 22года.
Там планка нуждается в забивании шурупов, а ремонт в прелести должен быть лофт из нержавейки и чугунных плит с покрытия пола кузнечно-прессового цеха.

До війни десь 20% потенційних орендарів були небажані через дефекти їх особистості. Зараз таких майже половина.
Через особливості біографії я звичний до складного контингенту, але навіть я часто пасував розуміючи складність випадку.

Гм.
Попередні співбесіди на переглядах, дозволяют відсіювати 75% небажаного контингенту. На жаль, решту 25% вдається розпізнати протягом перших 3-х місяців проживання в орендній квартирі
Frant

Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2577 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 тра, 2025 13:20

Frant написав:
  UA написав:

Гм.
Попередні співбесіди на переглядах, дозволяют відсіювати 75% небажаного контингенту. На жаль, решту 25% вдається розпізнати протягом перших 3-х місяців проживання в орендній квартирі

Франт, ти орендарь куренів/хавел/бомжквартир чі орендодавець їх? :?
Vadim_

Подякував: 617 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 чер, 2025 21:43

yama написав:
  GALeon написав:підкажіть будь ласка, чи укладається договір на безоплатну оренду житлової нерухомості?

Мені здається що якщо вони не завірені в нотаріуса то вони всі фіктивні. Чи хтось із лендлордів офіційно звітуйтє податковій про свій дохід? Приймає розрахунки від квартирантів На свій ФОП? ( на карту привязану до рахунку фоп ? ) Я таких знав , але вони вже проадли все в Україні і переїхали в Хорватію жити , просто жити

Я сдаю через ФОП. Отчеты раз в год в налогову тоже сдаю. Нужна консультация? )))) Пишите в личку...
januspub

Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 чер, 2025 23:22

Re: Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

januspub написав:
  yama написав:

Я сдаю через ФОП. Отчеты раз в год в налогову тоже сдаю. Нужна консультация? )))) Пишите в личку...
податок на нерухомість сплачуєте?
GALeon

Подякували: 66 раз.

Профіль

#<1 ... 2529253025312532>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: xaos_3 і 1 гість