Дельта 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 568569570571572 ... 1475>
Повідомлення Додано: Чет 07 чер, 2012 10:14

vimex, подскажите, пожалуйста, в течение которого времени добавляются открытые новые карты "Чарівний гаманець" к существующему аккаунту в интернет-банке?

Планируются ли еще какие-то акции по карте ЗГ №1?

Небольшая просьба, можно как-то бывших клиентов Сведбанка отделить от клиентов Дельта банка, в отделениях наблюдаются заметные очереди в связи с новоприбывшими, всеми клиентами занимаются одни и те-же сотрудники.

Можно ли упростить процедуру заключения договоров с банком? Для открытия Поточний рахунок в uah, eur, usd, Чарівний гаманець в uah, eur, usd, доступа к ИБ, необходимо заключать 7 договоров с ксерокопией 7 раз паспорта, ИНН. Это все усложняет работу в первую очередь Вашим сотрудникам- уменьшается скорость обслуживания клиентов. Почему-бы существующим клиентам не упростить процедуру предоставления новых услуг?
Спасибо.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 чер, 2012 10:28

Malky написав:Какая сейчас процедура смены "старой" 31-дневной КК№1 на "Эволюцию"? Помню, пару месяцев назад активно обсуждалось, но сейчас уже довольно трудно откопать в сообщениях. Необходимо ли погасить полностью "минус" по старой при замене, или же автоматически перебросится? Точно ли заменят, или же могу остаться без старой и не получить новую? Обзванивают ли снова всех, как при оформлении карты с нуля и заново решают про сумму лимита или же ставят точь в точь, как было?

Зверніться до представника на торгову точку або до відділення Дельта Банку та напишіть заяву на зміну тарифного плану. Ваша заява обов'язково буде розглянута, про розгляд якої Вас додатково повідомлять листом на Вашу адресу.
Не обов'язково, щоб картка була виплачена під 0, можуть перевести з кредитною заборгованістью.
Телефонувати не будуть. тому що Вам уже видавали кредит, будуть просто приймати рішення про перевод Вашої карти на новий продукт.Ліміт по Карті буде встановлений на рівні того, який у Вас був по старій карті.
Якщо Банк прийме рішення про перевод на новий тарифний план, то зміняться тільки тарифи, а все остальне залишиться без змін :)
White Horse

Подякував: 7 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 чер, 2012 10:31

Water
Можно ли упростить процедуру заключения договоров с банком? Для открытия Поточний рахунок в uah, eur, usd, Чарівний гаманець в uah, eur, usd, доступа к ИБ, необходимо заключать 7 договоров с ксерокопией 7 раз паспорта, ИНН. Это все усложняет работу в первую очередь Вашим сотрудникам- уменьшается скорость обслуживания клиентов. Почему-бы существующим клиентам не упростить процедуру предоставления новых услуг?

Вы чё? Эт фишка Дельта-банка :roll: Об этом пишут-просят-ржут с 2008 года...
Это будет всегда :mrgreen:
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 07 чер, 2012 10:34

White Horse
спасибо. Если я правильно понимаю, то даже саму карту (пластик) и номер счета менять не будут?
Malky

Подякував: 189 раз.
Подякували: 129 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 чер, 2012 10:39

Malky написав:White Horse
спасибо. Если я правильно понимаю, то даже саму карту (пластик) и номер счета менять не будут?

Змінювати карту та пластик Вам не будуть, в цьому не має необхідності.
Вам змінять лише тарифний план :)
White Horse

Подякував: 7 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 чер, 2012 11:24

Re: Дельта

Water написав:vimex, подскажите, пожалуйста, в течение которого времени добавляются открытые новые карты "Чарівний гаманець" к существующему аккаунту в интернет-банке?

Процедура привязки счетов к клиенту выполняется по окончанию банковского дня. Данные клиенту будут доступны на следующий банковский день
  Water написав:Небольшая просьба, можно как-то бывших клиентов Сведбанка отделить от клиентов Дельта банка, в отделениях наблюдаются заметные очереди в связи с новоприбывшими, всеми клиентами занимаются одни и те-же сотрудники.

Число новых клиентов около 7 000 на фоне наших 2 500 000 клиентов не должно сильно влиять. Но вопрос понятен, подумаем.
  Water написав:Можно ли упростить процедуру заключения договоров с банком? Для открытия Поточний рахунок в uah, eur, usd, Чарівний гаманець в uah, eur, usd, доступа к ИБ, необходимо заключать 7 договоров с ксерокопией 7 раз паспорта, ИНН. Это все усложняет работу в первую очередь Вашим сотрудникам- уменьшается скорость обслуживания клиентов. Почему-бы существующим клиентам не упростить процедуру предоставления новых услуг?

Да такая "фишка" есть. Процесс построен по принципу нашего POS канала. Знаем работаем над заменой фронтов и процессов.
vimex

Подякував: 35 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 чер, 2012 16:15

Банк краде Ваші гроши за допомогою своїх банкоматів

Гість 06.04 я клав кошти через банкомат в Рівненській філії банку.Як це часто буває він зажував кілька купюр-збіглися працівникі банку, директор, охорона і пилочками для нігтів, пінцетами, лінійками витягли зажовані купюри крім 200-кі, яка не піддалася на активні дії працівників по її вилученню.Мене заспокоїли, сказали написати заяву, що я і зробив, сказавши, що через два тижня, а може і раніше буде інкасація і мене зразу повідомлять, повернувши гроши.Пройшло майже два місяці, я невитерпів — пішов сам в банк.На мене співчутливо подивились і спитали чи я по пошті не отримував листа, я підтвердив, що ніякого листа ніхто мені не висилав і на телефон тим більше не дзвонив, тоді мені його роздрукували, де було вказано, що надлишків грошей не виявлено, причому заява мною була написана 06.04., а в листі вказано, що 25.04 — мені пояснили, що це дєвочка економіст помилилась, а на рахунок моїх 200 грн банк не помилився, а забрав собі. Дуже добрий і зручний метод заробляння коштів за допомогою несправних банкоматів, молодці! Що робити не знаю-писати заяву в управління захисту прав споживачів? Писати заяву в міліцію? Як мені довести, що ця купюра там була? Не думаю, що працівники банку тепер підтвердять, що її бачили! В принципі і гроши невеликі, але мені трохі прикро, коли касир цього банку помилилася на 12000 грн, я їй їх вернув-вона чуть не обімліла в тій своїй будці, а зі мною банк поступив от таким простим чином — гроши не повернув, дати заяв напутав, листа не вислав, ніхто не передзвонив і саме головне — НІКОМУ НАВІТЬ В ГОЛОВУ НЕ ПРИЙШЛО просто по-людськи вибачитися… Отже дельта-банк при любій «слизькій» ситуації завжди нею скористається для того, щоб вкрасти Ваші гроши, будьте обережні! Крім того випадок з листом, датами, обіцянками вказує на те, що у банку повний бардак і безвідповідальність.Такому банку довіряти свої гроши не можна!!!
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Чет 07 чер, 2012 16:32, всього редагувалось 1 раз.
Василь-Рівне

Подякував: 7017 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Чет 07 чер, 2012 16:23

Re: Дельта

Василь-Рівне написав:причому заява мною була написана 06.04., а в листі вказано, що 25.04

У Вас же має бути власний екземпляр заяви де проставлено номер заявки... то ж звісно 25.04 зайвої 200 й не могло бути.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 07 чер, 2012 16:31

BBC Моя заява залишилась у них,але не в ній проблема,вони признали,що дєвочка економіст помилилась з датами,а от з грошима помилку не визнали,а забрали їх собі от і все.
Василь-Рівне

Подякував: 7017 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Чет 07 чер, 2012 16:39

Василь-Рівне написав:BBC Моя заява залишилась у них,але не в ній проблема,вони признали,що дєвочка економіст помилилась з датами,а от з грошима помилку не визнали,а забрали їх собі от і все.

То у Вас порушення вже на етапі прийому заяви. У Вас мала залишитись копія заяви з вхідним номером заявки, саме за ним можна відслідковувати її розгляд. Так, що "дєвочка" помилилась на свою користь...
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 568569570571572 ... 1475>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей