Жадібні французи: Airbus заявив, що буде перешкоджати виходу
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
так вы уже определитесь , за пособием вы в гейсоюз или за идеологическими ценностями?) а свои что же? ущербны?)
высокие пособия - это лишь свидетельство экономической мощи ЕС, а не самоцель. а вот ценности наши отечественные надо бы обновить, да. протухли они совсем. церковь погрязла роскоши, культуры нет, уважения прав человека нет, коррупция, беззаконие, безответственность во всех сферах жизни - это разве то, чем стоит дорожить? ну и развитие науки в ЕС сильно опережает развитие науки в РФ.
Спробуй щось продати в ЄС. Укрмитниця добу ато й більге протусуєшся. Потім кордон, там як пощастить -придовбатись можуть до чого угодно. Номенклатура випада з їх реєстрів, тепер їх митниця. Це все гроші, нетарифні "витрати" так сказати - до діючих імпортних мит ЄС можещ ще додати не одну тисячу. Отакий експорт в ЄС середнього підприємства, з легкпрому.
Азаров підписав ЗВТ з СНД після якої всілякі Медведчуки обіцяли Україні, що там верфі запрацюють й інші покращення. Заводи будуть загружені й т.д. бла-бла-бла. Працюйте - 0% на експорт-імпорт всіх комплектуючих. Допомогло? Принаймі по Держстату невидно.
Maximum написав:Почему не вписаны украинские условия и требования, ведь это соглашение явно нужно ЕС?
Конечно! Ведь Украина очень нужна ЕС. Без Украины не было бы ЕС. ))))))
Більше того. Тільки з Україною ЄС може називатись Європейським Союзом, а не огризком його. Бо і центр Європи знаходиться в Україні і історичні кордони Європи це з часів Платона проходили по Керченській протоці і Дону. Те, що Петр І після завоювання України переніс кордони Європи на Урал нікого в Європі не переконали в європейськості цієї Азії
roman tr. написав: высокие пособия - это лишь свидетельство экономической мощи ЕС, а не самоцель. а вот ценности наши отечественные надо бы обновить, да. протухли они совсем. церковь погрязла роскоши, культуры нет, уважения прав человека нет, коррупция, беззаконие, безответственность во всех сферах жизни - это разве то, чем стоит дорожить? ну и развитие науки в ЕС сильно опережает развитие науки в РФ.
Ромашка, ты хоть почитал бы чего, послухал, прежде чем бредить. Ну хоть бы вот это:
После вступления в ТС нас ждет лишь замещение наших отечественных монополий более сильными российскими. А монополии, как известно, путь к совсем нелогичным для обычных людей ценам и всеобщему обеднению в пользу владельцев монополий - тех же олигархов, притом русских. Напротив же, после вступления в Евросоюз нас ждет конкуренция и рынок почти в чистом виде, что для обычного населения огромный плюс в виде снижения цен и увеличения качества на все. Так же в Европе намного лучше соблюдаются свободы и права Человека, что мы можем явно увидеть даже в проявлении толерантности к геям. Тесть то, чем противники Европы так пугают всех, и от чего у них случается перманентный баттхерт, это самое очевидное доказательство Свободы слова, мысли и выражения каждого жителя цивилизованных стран.
Гондурас_мля,возможно в те годы вы ещё в песочнице игрались, но я хорошо помню 1991г., когда совершенно аналогичными агитками запудрили мозги обывателям. Результаты известны - 22 года разрухи, что в стране, что в головах. Вот уж точно слив! Страны и народа. А кто выиграл? Тонкая прослойка проходимцев в 2-3%. То же самое нас ждёт и теперь, всё повторяется.
roman tr. написав:высокие пособия - это лишь свидетельство экономической мощи ЕС, а не самоцель. а вот ценности наши отечественные надо бы обновить, да. протухли они совсем.
каким образом обновлять то будут?) введут всеобщее обязательное посещение гейпарадов?) или заставят улыбаться при виде целующихся мужиков на улице?)
хотите взглянуть не европейские ценности в деле? только сразу предупреждаю, не для слабонервных
Doctor Yes написав:Гондурас_мля,возможно в те годы вы ещё в песочнице игрались, но я хорошо помню 1991г., когда совершенно аналогичными агитками запудрили мозги обывателям. Результаты известны - 22 года разрухи, что в стране, что в головах. Вот уж точно слив! Страны и народа. А кто выиграл? Тонкая прослойка проходимцев в 2-3%. То же самое нас ждёт и теперь, всё повторяется.
Значить я був правий Ніяких аргументів, крім ностальгії за Великою державою і надії що опонент безпам'ятний, немає. Дарма надієтесь. У мене в 1988 році народилась дитина і я добре пам'ятаю як з 5 ранку займав чергу за молоком і після 3 годин в черзі часто так і не купляв його, оскільки поперед мене влізали чернобильці, ветерани війни, інши льготники і все розкупляли за 15 хвилин після відкриття магазину. А анекдоти про "дефіціт" про який нам розповідав ще Райкін? І Горбачов тут ні при чому. Система згнила набагато раніше. Бо я добре пам'ятаю і смерть Брежнєва, і відловлювання "прогульщиків" в кинотеатрах при Андропові, і смерть Черненка. Кремлівські старці мерли один за одним і ніщо вже країну не могло врятувати. До розпаду її вело >90% ВВП, які тратились на підготовку до війни, підтримку найреакційніших режимів в світі і повний занепад звичайної економіки. Я також добре знаю стан справ в ВПК того часу, встиг досить в цій системі попрацювати і поїздити по Союзу. Все було побудовано на кнуті. Типовий приклад сидіння влади на штиках. Тільки неймовірна наджостокість дозволила їй просидіти на них так довго
Ну а ваши прогнози про Європу... хто знає. Може ви й праві і нічого путнього з цього не вийде. З нашою теперішньою владою я теж в прогрес слабо вірю. Хоча й іншого виходу з теперішньої безвиході не бачу Бо МС - то повернення в старе гетто, з якого нічого нормального не родиться, бо побудовано воно на викручуванні рук і беззаконні