|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 24 чер, 2016 15:01
Bobb Фонд видається Вам легшою здобиччю і Ви себе накручуєте, що Вам винні.
Фонд - легка здобич? Которого никто не контролирует? Который может делать, что хочет? И который возглавл яет банкир Президента? Я пон ял. Вы защищаете ФГВ. Или сочуствуете ему. А Вы слышали, сколько людей в Украи не покончило жизнь самоубийством из-за того, что банки или ФГВ не вернули им их деньги? ФГВ - не грабитель? А кто же он? Он полгода бесплатно пользовалс я моими деньгами. Должен м не за это 20 тыс яч. Почему он м не их не отдавал, я так и не узнал, хоть и выиграл у него суд. Я просил судью заставить его представител я сказать, почему он м не не отдавал мои деньги и блокировал мен я. Знаете какой был ответ? - Откуда я знаю, наверное, было за что. ФГВ не только грабитель, но и мошенник, а также растратчик в т.ч. государственных де нег. Вс я его де ятельность ужасно неэффективна. Она зат ягивает страну в огромную дыру. У ФГВ (на бумаге) 400 млрд активов попавших к нему банков. Что с ними будет? Сколько из них вер нетс я государству? Скорее всего 0. Как и остальные имеющмес я у него активы, которые со време нем умножатс я на 0 (т.е. усохнут). Ничего себе усушка? К чему это приведет? Говор ят, что Фонд сейчас уже фактически ничего не гарантирует, т.к. он банкрот и никогда не вер нет государству (НБУ, Минфину) то, что у них зан ял. Т.е. его пора, пока не поздно, закрывать и/или делать перезагрузку. Иначе придетс я не выключать печатный станок (который итак уже, наверное, работает круглосуточно). И что тогда нас ждет? Но почему так? Деньги ж есть? Аж 400 млрд. У рул я ФГВ стоит опыт нейший банкир или, точ нее, инвестбанкир. Не будем обижать насто ящих банкиров срав нением с ними некоторых "инвестбанкиров" (в НБУ, кажись, такие тоже есть). Но с другой стороны у ФГВ де нег как бы и нет (он посто янно берет все новые займы). Куда мы при этом катимс я непон ятно (или наоборот, пон ятно). Если де нег нет, то куда они делись (кому ушли)? Не свиснули ли их? Выдержит ли боливар таких наездников, у которых така я куча де нег превращаетс я в дырку от бублика? 
Востаннє редагувалось newbie в П'ят 24 чер, 2016 15:04, всього редагувалось 2 разів.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2016 15:03
а когда начнутся первые выплаты?
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 24 чер, 2016 15:13
d_12 входящие платежи на компанию заходят как погашение кредита от Банка Михайловского
Это она о чем? Что-то не допетрю. О Дт 2809 Банка - Кт 2600 (или 2650) ИРЦ? Или о Пле яде? З.Ы. Догнал. Организаци я имеет кредит в банке. На ее счету де нег дл я его погашени я нет. На ее счет заход ят вход ящие платежи от другой компании, в которых написано, что они дл я погашени я кредита банка. Что тут такого незаконного, что нужно финмон на уши ставить? А эти организации чуть ли не расстреливать? Или, как минимум, выгон ять их из банков? Разве это не нормальна я делова я практика? А если б в назначении платежа не было написано, что он перечисл ялс я дл я погашени я кредита? А потом заемщик или банк перечислил (списал) эти деньги на погашение кредита? Тогда было бы законно? Т.е. преступление (или мошенничество) клиентов (организаций) там было только в назначении платежа? Тогда за кого нас имеют?
Востаннє редагувалось newbie в П'ят 24 чер, 2016 17:42, всього редагувалось 8 разів.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2016 15:15
newbie в Вашому пості, на мою думку багато прит ягнутих за вуха тверджень. Мені, чесно, трішки лінь коментувати емоційні історії про покінчивших житт ям жерт фонду ( які, виход ячи з контексту, перед цим мали справу з проблемними банками? Може, все ж причину слід шукати там?). Або про те, що фонд ви нен за користуванн я Вашими грошима ( які Ви ж особисто розмістили в проблемному банку і які - основну суму - Вам, все ж, повернули?) Хочу прокоментувати тільки один момент: newbie написав:Вс я его (фонду) де ятельность ужасно неэффективна. Она зат ягивает страну в огромную дыру.
Згоден, крім фінансових наслідків дл я країни він ще й виховує неправильний підхід до банківськох системи у частини населенн я.
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2016 15:19
До декого ніяк не доходить або він прикидається. ФГВФО апріорі не поверне державі взяті кредити, бо коли в банк вводять тимчасову адміністрацію, то всі нормальні активи зазвичай вже виведені, все, що можна, виведено з-під застави і перепродано. Про якість портфелів українських банків можете попитати у знайомих банкірів. А от все це мало б контролювати НБУ. Тому фонд отримує по великому рахунку тільки зобов'язання по виплатах вкладникам. Очевидно, при такій кількості ліквідованих за останні роки банків наївно очікувати, що відрахування банків у фонд покривають суми виплат, тому держава просто друкує гривню, щоб повернути кошти вкладникам, що зумовлює інфляцію, яку оплачує кожен з нас. Тому волати, що фонд поганий, бо прагне заощадити державні, а отже кожного з нас, кошти, принаймні нелогічно
-
kmm3
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2016 15:28
Bobb крім фінансових наслідків для країни він ще й виховує неправильний підхід до банківськох системи у частини населення.
Ага. Только мы его, скорее всего, понимаем по разному. Я считаю, что население уже боитс я ложить деньги в банки. А Вы будете говорить, что ФГВ воспитывает у населени я инфантилизм. Что отчасти тоже имеет место. Но ФГВ должен нормально страховать население, как самую незащищенную сторону в банковском процессе. Причем с минимальными затратами. А он и то и другое делает плохо. Население (и вообще все пострадавшие стороны) им никак не управл яет. А банкиры уделывают его, своих клиентов и государство, как хот ят. НБУ при этом, вообще, непон ятно, что делает. Ну разве-что дает какие-то непон ятные (и загадочные) интервью. И совсем нестрашно кому-то угрожает (пальчиком). Хот я может это у них игра така я.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2016 15:36
kmm3 ФГВФО апріорі не поверне державі взяті кредити, бо коли в банк вводять тимчасову адміністрацію, то всі нормальні активи зазвичай вже виведені, все, що можна, виведено з-під застави і перепродано. ... Тому волати, що фонд поганий, бо прагне заощадити державні, а отже кожного з нас, кошти, принаймні нелогічно
А зачем тогда было закон об СГВ создавать? И ФГВ с его немалым штатом? Написали бы просто. Как только какой-то банк обанкротитс я (или украдет деньги вкладчиков), государство напечает новые и раздаст их всем пострадавшим. Все было б проще и эффектив ней.
Востаннє редагувалось newbie в П'ят 24 чер, 2016 15:38, всього редагувалось 2 разів.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2016 15:36
kmm3 написав:До декого ні як не доходить або він прикидаєтьс я. ФГВФО апріорі не повер не державі вз яті кредити, бо коли в банк ввод ять тимчасову адміністрацію, то всі нормальні активи зазвичай вже виведені, все, що можна, виведено з-під застави і перепродано. Про якість портфелів українських банків можете попитати у знайомих банкірів. А от все це мало б контролювати НБУ. Тому фонд отримує по великому рахунку тільки зобов' язанн я по виплатах вкладникам. Очевидно, при такій кількості ліквідованих за останні роки банків наївно очікувати, що відрахуванн я банків у фонд покривають суми виплат, тому держава просто друкує гривню, щоб повернути кошти вкладникам, що зумовлює інфл яцію, яку оплачує кожен з нас. Тому волати, що фонд поганий, бо праг не заощадити державні, а отже кожного з нас, кошти, принаймні нелогічно
ще один тролл яка з' явивс янелогічно -- це розказувати нам оцю всю профондівську ма ячню нелогічно -- це вводити тимчасову адмінстрацію в живі робочі банки і, навпаки, не вводити її в банки-трупи, які вже дійсно не вр ятувати нелогічно -- це виводити з банків депозити своїх синків і не давати виводити свої кошти ішншим люд ям нелогічно -- це штампувати валютообмежуючі постанови в той час як завідомо відомо що вони завад ять вкладникам отримати свої депозити нелогічно -- це "путать свою шерсть с государственной" і казати що збитки фонду це збитки держави, а прибуток функціо нерів фонду від їх оборудок це прибутки держави, тобто наш з вами прибуток оце все нелогічно, та ще й демагогічно а розуміти ким насправді є фонд грабуванн я -- цілком логічно
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2016 15:39
проте, прошу троллів нас без ма ячні все ж таки не залишати, бо це дуже корисно -- коли троль приходить і несе ма ячню, і цю ма ячню тут же на місці предметно і переконливо спростовують самі ж користувачі форуму трол яки нам не друзі, але й не вороги 
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2016 15:42
0720 все нелогічно, та ще й демагогічно
Ага. Еще нелогично создавать целую систему гарантировани я вкладов, котора я не работает. Или работает совсем не так, как написано в Зако не о ней.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
|