|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 06 лип, 2016 17:54
cellar написав:а по теме - выписок не дают, значить хот ят что-то накрутить или скрыть - 30 рабочих д ней прошло, а выплаты не начаты - отделени я закрываютс я, некоторые так и не открывшись после ва
Ну по-перше збирають кошти на ягуар 2909 з кредитчиків, ну а по друге - не знають, як не виплатити колишнім капіталістам 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 17:59
Bobb написав:А шахрайством є спроба перекинути зобов' язанн я з ІРЦ та страхової назад на банк (тобто на фонд).
Ось в тому то і проблема, що в нас влада, як і ви, вважає шахрайством, не крадіжку грошей з банку, причому з усіх 80 - 500 ярдів, а якісь внутрішні проводки, і зовсім не думає про те, як повернути вкраде не власнику - народу, а навпаки ще й сама його грабує тарифами, прихватизацією, ФГВ і т.п.
-
Sagittarius
-
-
- Подякував: 352 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 18:03
щось злився тролляка
мабуть до каси хвонду пішов за гонораром
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 18:07
rufius написав: Sagittarius написав:Все те саме, по справедливості, можна сказати і про звичайні депозити і поточні рахунки - грошей нема, їх вкрав банк/Поліщук - ЦЕ ШАХРАЙСТВО, але Фонд їх пови нен компенсувати згідно з законом про нього, може і недосконалим законом, але його необхідно виконувати.
Кстати, интересна я мысль. Действительно, есть вклад самый что ни на есть обычный. Может быть даже этот вклад в конце срока зачисл яют на тот же текущий и тут раз и ВА - ан- нет, вклад то пустышка, деньги под зорким оком регул ятора разворованы, поэтому платить вам не будем.
А так и было: лично знаком с одним вкладчиком, у которого в Дельте депозит закончилс я и деньги упали на текущий в день ВА, и он еще успел новый открыть через ИБ. Так его заникчемили, хот я он не дробильщик, просто 200-. Долго он потом эти деньги у фонда выбивал, в каби нете Оленчика объ явил голодовку и отказалс я уходить, но таки выбил.
-
Sagittarius
-
-
- Подякував: 352 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 18:11
Написав на info@MBank.kiev.ua, коли почнуть виплати бо минуло 30 робочих днів. Таку відповідь отримав як завжди ні про що. Доброго дн я, шановний клієнт! На даний час продовжуєтьс я формуванн я реєстру вкладників. Слідкуйте за інформацією на офіційних сайтах – Фонду гарантуванн я вкладів та Банку Михайлівський, стосовно дати та часу початку виплат, а також інших важливих питань. З повагою ПАТ «Банк Михайлівський»
-
rosstikf
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 18:25
rosstikf написав:Написав на info@MBank.kiev.ua, коли почнуть виплати бо минуло 30 робочих днів. Таку відповідь отримав як завжди ні про що. Доброго дн я, шановний клієнт! На даний час продовжуєтьс я формуванн я реєстру вкладників. Слідкуйте за інформацією на офіційних сайтах – Фонду гарантуванн я вкладів та Банку Михайлівський, стосовно дати та часу початку виплат, а також інших важливих питань. З повагою ПАТ «Банк Михайлівський»
"ні про що", але ж з повагою... 
-
darmet
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 18:35
не згоден,бо звідки така 100% впевненість ,що грошей не було у банку. З мого прикладу,отримував гроши навіть 23 травня,не вважаю,що у цей день банк був порожній і не міг видавати з мого поточного рахунку ойро.
Да фондофилы как-то обход ят вопрос, что делать с теми, кто успел сн ять чуток. Мож их "по справедливости" в суд - за воровство 
-
vano80
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 18:41
Sagittarius написав: rufius написав: Sagittarius написав:Все те саме, по справедливості, можна сказати і про звичайні депозити і поточні рахунки - грошей нема, їх вкрав банк/Поліщук - ЦЕ ШАХРАЙСТВО, але Фонд їх пови нен компенсувати згідно з законом про нього, може і недосконалим законом, але його необхідно виконувати.
Кстати, интересна я мысль. Действительно, есть вклад самый что ни на есть обычный. Может быть даже этот вклад в конце срока зачисл яют на тот же текущий и тут раз и ВА - ан- нет, вклад то пустышка, деньги под зорким оком регул ятора разворованы, поэтому платить вам не будем.
А так и было: лично знаком с одним вкладчиком, у которого в Дельте депозит закончилс я и деньги упали на текущий в день ВА, и он еще успел новый открыть через ИБ. Так его заникчемили, хот я он не дробильщик, просто 200-. Долго он потом эти деньги у фонда выбивал, в каби нете Оленчика объ явил голодовку и отказалс я уходить, но таки выбил.
он де***. до вхождени я ва, банк уже был проблемным как мин. пол года. оставил бы на тек. по окончанию, то не голодовку устраивал бы, а дома спокойно буль буль и н ям н ям на дива не. 
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 06 лип, 2016 18:44
vano80 написав: не згоден,бо звідки така 100% впевненість ,що грошей не було у банку. З мого прикладу,отримував гроши навіть 23 травня,не вважаю,що у цей день банк був порожній і не міг видавати з мого поточного рахунку ойро.
Да фондофилы как-то обход ят вопрос, что делать с теми, кто успел сн ять чуток. Мож их "по справедливости" в суд - за воровство 
капиталисты всё узнают через пару д ней, когда объ яв ят выплаты и списки  рекомендую им ознакомитьс я зара нее с графиком работы местных судов и поискать в интер нете как подавать иск в суд  хорошо, что хоть оставили иски дл я вкладчиков без оплаты пошлины
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 06 лип, 2016 18:49
cellar написав:а по теме - выписок не дают, значить хот ят что-то накрутить или скрыть - 30 рабочих д ней прошло, а выплаты не начаты - отделени я закрываютс я, некоторые так и не открывшись после ва
По инфо от сотрудников должны закрыть практически все отд по регионам к 1 августу
-
Banki
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
|