|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 25 лют, 2021 12:58
Через знакомых получил договор о передаче долга в Диджи Финанс.
-
sergiylfc
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 лют, 2021 15:42
sergiylfc написав:Через знакомых получил договор о передаче долга в Диджи Финанс.
Це не є належ не інформуванн я. Коли ще будуть дзвонити попередьте їх щоб належно Вас повідомили Укрпоштою. На сайті продавана є інфо про відступленн я боргу на Діджі від Михалича 570000000 за 71000 грн з додатком з номерами всіх договорів. Післ я цього Діджі мали б по Вашій адресі реєстрації направити Вам повідомленн я про відступленн я боргу. Отримавши це повідомленн я Ви мали б їх повідомити листом, що Ви зобов язанн я виконали перед Фагором і маєте довідку про належ не виконанн я зобов язанн я. Якщо Діджеї не погоджуютьс я що Ви не маєте зобов язань перед ними нехай звертаютьс я до Суду. Виграш Діджеїв в Суді усклад нений р ядом обставин основні з яких це відсутність кредитних договорів і пропущенн я строку загальної позивної давності (дл я тих хто останні 3 роки нічого не платив). Якщо вони не перестануть Вас кошмарити то попередити друзів і близьких щоб ігнорували спілкуванн я з Дідже ями. По Лайфу їх маска 063234**** Таке враженн я що останні 4 цифри вибирають випадковим чином.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 лют, 2021 16:53
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 26 лют, 2021 09:25
Вигл ядає шо там Андрущак найбільш в темі. Де які юристи рад ять повністю ігнорувати Діджеїв (ті які не заробл яють на цій темі) навіть якщо вони належно повідомили про переуступку від МИхалича до вирішенн я суду Діджеї проти Пле яди та Фагора. Фагор вроді догромлюють...але Пле яда жива. Діджеї не вигл ядають солідною фінансовою конторою з солідним юридичним фронтом.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 11:45
Квесторе_поверніться написав:Післ я цього Діджі мали б по Вашій адресі реєстрації направити Вам повідомленн я про відступленн я боргу.
А если я вас уведомлю письменно, что м не передали ваш долг вы м не тоже заплатите? Это фонд от лица Михи должен письменно уведомить, что передал ваш долг, при этом должен предоставить доказательства, что он (фонд) имеет законные основани я уведомл ять вас от имени кредитора в св язи с ликвидацией михи - оригиналы док-тов или нотариально заверенные копии.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 11:56
sergiylfc написав:Здравствуйте. Как быть в ситуации? Кредит банка Михайловский переходил из компании в компанию, Фагор, все как обычно. Я в итоге оплатил на Фагор 5000 гривен, есть справка, что они притензий не имеют. А итоге активизировались Диджи Финанс, причём жёстко - отправл яют родственникам фото с угрозами, фото вз яты с Фейсбука, на Вайбер кидают видео, как заход ят на странички, просматривают список друзей, кидают фото пожилым родственникам. Что заблокировать все доступы на Фейсбуке, это пон ятно. Как быть с кредитом? Буду благодарен за советы. И можно как-то хоть теоретически наказать людей, которые отправл яют такие фото?
Теперь осталось еще оплатить Дидже ям и все будет ок. Дл я надежности можно еще и м не оплатить  - я тоже дам справку, что претензий не имею... А вообще я еще, когда начиналась эпопе я писал, что кагору платить не стоит. (лично я михе оплатил пока еще ИБ был жив). Но когда вошла ВА я бы вообще воздержалс я платить кому-либо. И кагору бы точно не платил. Во вс яком случае до финальных судов и признани я фондом их решени я. А сейчас вы только можете выставить требовани я Фагору, чтобы они вернули ошибочно уплаченные им средства (если они банкрот, то в течении мес яца надо было сделать от момента объ явлени я банкротства), но шансы тут около 0 даже через суд вернуть. Все имхо.
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 13:28
ol_zy написав: Квесторе_поверніться написав:Післ я цього Діджі мали б по Вашій адресі реєстрації направити Вам повідомленн я про відступленн я боргу.
А если я вас уведомлю письменно, что м не передали ваш долг вы м не тоже заплатите? Это фонд от лица Михи должен письменно уведомить, что передал ваш долг, при этом должен предоставить доказательства, что он (фонд) имеет законные основани я уведомл ять вас от имени кредитора в св язи с ликвидацией михи - оригиналы док-тов или нотариально заверенные копии.
Вам не заплачу, Ви не знаєте номеру мого договору. Про належ не повідомленн я, точитьс я багато суперечок. Ось Ви стверджуєте що Фонд від імені Михалича має повідомити....а на чому Ви грунтуєте Ваше твердженн я?
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 13:45
ol_zy написав: sergiylfc написав:Здравствуйте. Как быть в ситуации? Кредит банка Михайловский переходил из компании в компанию, Фагор, все как обычно. Я в итоге оплатил на Фагор 5000 гривен, есть справка, что они притензий не имеют. А итоге активизировались Диджи Финанс, причём жёстко - отправл яют родственникам фото с угрозами, фото вз яты с Фейсбука, на Вайбер кидают видео, как заход ят на странички, просматривают список друзей, кидают фото пожилым родственникам. Что заблокировать все доступы на Фейсбуке, это пон ятно. Как быть с кредитом? Буду благодарен за советы. И можно как-то хоть теоретически наказать людей, которые отправл яют такие фото?
Теперь осталось еще оплатить Дидже ям и все будет ок. Дл я надежности можно еще и м не оплатить  - я тоже дам справку, что претензий не имею... А вообще я еще, когда начиналась эпопе я писал, что кагору платить не стоит. (лично я михе оплатил пока еще ИБ был жив). Но когда вошла ВА я бы вообще воздержалс я платить кому-либо. И кагору бы точно не платил. Во вс яком случае до финальных судов и признани я фондом их решени я. А сейчас вы только можете выставить требовани я Фагору, чтобы они вернули ошибочно уплаченные им средства (если они банкрот, то в течении мес яца надо было сделать от момента объ явлени я банкротства), но шансы тут около 0 даже через суд вернуть. Все имхо.
Тут основ не запитанн я як бути з кредитом? В даному випадку кредит погашений. Клієнтом визнано Фагор належним кредитором. Отже погашати Діджі нічого не потрібно. Інформаційний тероризм зі сторони Діджі ігнорувати попередивши близьких і по яснивши ситуацію щоб вони не переживали. Наші правоохоронці цим займатис я не будуть...мабуть... не знаю чи є вироки за неправомірні дії колекторів. А в подальшому як не знаєш як ді яти ...дій в правовому полі. Кожна ситуаці я індивідуальна. Дл я лінивих, як всі ці 4,5 роки просто зал ягти на дно і запастис я попкорном. Є негативний момент в псуванні кредитної історії...нічого тут не вдієш...слід дослідити буде наскільки він негативний.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 18:40
Квесторе_поверніться написав: ol_zy написав: Квесторе_поверніться написав:Післ я цього Діджі мали б по Вашій адресі реєстрації направити Вам повідомленн я про відступленн я боргу.
Вам не заплачу, Ви не знаєте номеру мого договору. Про належ не повідомленн я, точитьс я багато суперечок. Ось Ви стверджуєте що Фонд від імені Михалича має повідомити....а на чому Ви грунтуєте Ваше твердженн я?
Только если докажет, что он правообладатель Михи и имеет право от его имени уведомл ять (оригинал решени я (х.з. как он может это доказать - надо влезать в дебри его работы - м не лень, может где-то в реестрах есть такое) или нотариально заверенна я копи я подобных док-ов) А вообще должен был Миха уведомить о передаче кагору - он такого не сделал в свое врем я, а теперь фонд должен уведомить вас что он правопреемник Михи и передал ваши долги Диджею - вам решать какие док-ты вас убед ят и примет ли их во внимание суд, если он будет.
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 18:41
Квесторе_поверніться написав:Вам не заплачу, Ви не знаєте номеру мого договору.
Допустим знаю, если назову - заплатите?
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-