|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 26 лют, 2021 18:48
Квесторе_поверніться написав:Тут основ не запитанн я як бути з кредитом? В даному випадку кредит погашений. Клієнтом визнано Фагор належним кредитором. Отже погашати Діджі нічого не потрібно.
То что признал клиент - это его личное дело. Вопрос сможет ли клиент доказать в суде, что его уведомили надлежащим образом и что он погасил надлежащему кредитору, а не д яде с улицы. Если можете доказать, то подавайте на дидже я в суд (или на нотариальное предписание, когда оно будет), а там как пойдет... Думаю, доказать, что кагор с михой вас не уведомили надлежащим образом будет намного проще, если бы кагор подал на вас в суд, точ нее - это они должны доказывать, что 1. миха правомерно передал кагору ваш кредит. 2 они вас надлежащим образом уведомили. Но за столько лет кагор так и не смог это сделать.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:00
ol_zy написав: Квесторе_поверніться написав:Вам не заплачу, Ви не знаєте номеру мого договору.
Допустим знаю, если назову - заплатите?
Це тільки необхідна умова...але не достатн я. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:11
ol_zy написав: Квесторе_поверніться написав:Тут основ не запитанн я як бути з кредитом? В даному випадку кредит погашений. Клієнтом визнано Фагор належним кредитором. Отже погашати Діджі нічого не потрібно.
То что признал клиент - это его личное дело. Вопрос сможет ли клиент доказать в суде, что его уведомили надлежащим образом и что он погасил надлежащему кредитору, а не д яде с улицы. Если можете доказать, то подавайте на дидже я в суд (или на нотариальное предписание, когда оно будет), а там как пойдет... Думаю, доказать, что кагор с михой вас не уведомили надлежащим образом будет намного проще, если бы кагор подал на вас в суд, точ нее - это они должны доказывать, что 1. миха правомерно передал кагору ваш кредит. 2 они вас надлежащим образом уведомили. Но за столько лет кагор так и не смог это сделать.
Здаєтьс я є таке провадженн я що клієнт погасив Фагору і судитьс я з Дідже ями що його зобов язанн я по кредитному договору виконані належним чином. Але Анрущак радить в таких суперечках використовувати захисну стратегію. Ініціатива судовго позову має виходити від Діджеїв. І такі приклади вже є. Але як на ме не з нормальним захистом там перспектив немає. Але якщо випадково щось виграють то це буде страшилка дл я інших щоб платили. Кредити на 570000000 млн які можна ст ягнути не продають за 71000.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:16
ol_zy написав:А вообще должен был Миха уведомить о передаче кагору - он такого не сделал в свое врем я
Ви забули про повідомленн я від Матроса про переуступку від МИхалича до Пле яди? І одночасно повідомленн я від Журавель що передано кредит Фагору.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:24
Квесторе_поверніться написав: ol_zy написав:А вообще должен был Миха уведомить о передаче кагору - он такого не сделал в свое врем я
Ви забули про повідомленн я від Матроса про переуступку від МИхалича до Пле яди? І одночасно повідомленн я від Журавель що передано кредит Фагору.
С мокрой печатью и письмом с уведомлением? Нет, не забыл - не было такого. Была кака я-то ксерокопи я от х.з. кого. На запрос у михи что за х. - ответа так и не было. А Матрос это кто? У него были полномочи я подписывать такие письма? Была приложена нотариально заверенна я копи я его доверенности на подписание соответствующих писем?
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:24
Квесторе_поверніться написав:[ Кредити на 570000000 млн які можна стягнути не продають за 71000.
Там с %%-ми кажись 1.6 млрд.
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:35
Квесторе_поверніться написав: ol_zy написав: Квесторе_поверніться написав:Вам не заплачу, Ви не знаєте номеру мого договору.
Допустим знаю, если назову - заплатите?
Це тільки необхідна умова...але не достатн я. 
На данный момент уведомл ять от имени Михи согласно реестру имеют право только: Відомості про керівника юридичної особи, про інших осіб, які можуть вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори, подавати документи для державної реєстрації тощо: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дані про наявність обмежень щодо представництва юридичної особи РЕКРУТ СВІТЛАНА ВАЛЕРІЇВНА (директор-розпорядник ФОНДУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ) - керівник БІЛАЙ ОЛЬГА СЕРГІЇВНА (Повноваження: Вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори тощо) - представник НОВІКОВ ВІКТОР ВОЛОДИМИРОВИЧ (Повноваження: Вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори тощо) - представник ПЛОТНІЧЕНКО ОЛЕГ ПЕТРОВИЧ (Повноваження: Вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори тощо) - представник
И по идее печать Михи должна быть мокра я. А все остальные только по доверенности. Сом неваюсь, что у Матроса было право подписи и он был в несен в реестр в тот момент, когда было написано письмо.
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:36
Aps написав:Квесторе_поверніться написав:[ Кредити на 570000000 млн які можна стягнути не продають за 71000.
Там с %%-ми кажись 1.6 млрд.
Тим більше...такі кредити в виконанні Діджеїв безнадійні. Відсутність кредитних справ і пропущенн я терміну позивної давності...мабуть тому Михалич і не подавав до суду. Це ж 100000 судових справ вести в усіх куточках Неньки України....
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:41
ol_zy написав:С мокрой печатью и письмом с уведомлением? Нет, не забыл - не было такого. Была кака я-то ксерокопи я от х.з. кого. На запрос у михи что за х. - ответа так и не было. А Матрос это кто? У него были полномочи я подписывать такие письма? Была приложена нотариально заверенна я копи я его доверенности на подписание соответствующих писем?
Це Ви хочете всього цього...а дл я ме не було достатньо що прислали. Ті що платили Фагору теж так вважали. До речі в той час Платина перекредитовувала ці кредити від Фагора зразу ж йому сплачуючи всю заборгованість. Вже потім очі на Пле яду і Фагор розкрились по іншому.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:49
Ol_zy, якщо звернутись з запитом до Фонда то вони підтвердять що переуступка на Діджеїв справді відбулася 20.07.20 року. Це ніхто не заперечить. Але до цього часу також суди не заперечили переуступку на Плеяду і Фагор. Один і той самий портфель проданий два рази. Як на мене то Фонд грабування ховаває кінці в воду... Ні щоб якось по державницьки вирішити цю проблему.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
|