Туркменістан готовий повністю забезпечити Україну газом
Дивися повний текст Справжній друг зі Сходу: Туркменістан заявив, що він готовий "у будь-який час" повністю забезпечити Україну газом.
|
|
Справжній друг зі Сходу: Туркменістан заявив, що він готовийПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Справжній друг зі Сходу: Туркменістан заявив, що він готовий "у будь-який час" повністю забезпечити Україну газом. Ура!
Украине осталось только построить газопровод Туркмения- Львов. Ха-ха..
Alex4040
А при чому тут Львів?:) Я так розумію за вашою логікою ні Донецьку, ні Криму, ні Києву та підприємствам газ не порібен?:) Чи потрібен тільки істінно гусскій православний газ?
Так Львов на западе страны! А Туркменистан на востоке! Неужели не понятно? Или вы хотите Львов без газа оставить? Знаю я вас, бандеровцев...
Alex4040
Ні, вашу гусскомірну логіку я так і не зрозумів:) До чого тут Львів? Газ потрібен всій державі і бажано не маскальський, щоб менше залежати від них, тому будь-які перемови з будь-ким, хто може постачат газ це добре. Чи ви натякаєте, що тільки Львову потрібна енергонезалежність та енергоощадні технології?:) Якщо так, то я думаю ви дуже погано думаєте про мешканців Донбасу та Криму наприклад:)
Re: Справжній друг зі Сходу: Туркменістан заявив, що він готПрасты уже не ведают в какую крайность кидаться- дабы успокоить лехторат и показать оному свою значимость.. Скоро Чивакуня с Хазаровым объявят "гиперукропроект" который спасёт Укрию.. Полёт на Марс запланируют.. Поездами "Хюндай" с площадок "инфраструктурных" оставшихся от Ойро 2012.. Прахфессар- командир корабля.. Штурман- Хазаров( Геолух ведь).. Финансист- Стоматолог.. Ну и Герман как "контейнер"
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||