|
Балога: друзі з опозиції, перестаньте робити вигляд, що Евро |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Пон 25 лис, 2013 23:03
Пропонуємо до обговорення: Балога: друзі з опозиції, перестаньте робити вигляд, що Евромайдан - ваша особиста заслуга
Дивися повний текст Балога: друзі з опозиції, перестаньте робити вигляд, що Евромайдан - ваша особиста заслуга.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лис, 2013 23:03
Вчера был на Майдане весь день. Действительно, был неприятно удивлён обилием партийной символики. На выборах -2012 голосовал за "Свободу". Мне бы не хотелось в данной ситуации видеть какую-либо партийную символику вообще.
-
olegan
-
-
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лис, 2013 23:14
olegan написав:Вчера был на Майдане весь день. Действительно, был неприятно удивлён обилием партийной символики. На выборах -2012 голосовал за "Свободу". Мне бы не хотелось в данной ситуации видеть какую-либо партийную символику вообще.
я теж був на майдані і не можу сказати що мені заважала символіка. Мене цікавить результат: підписання угоди про асоціацію. А якщо ми всі (я без символіки хтось з символікою) виступаємо за одне і те ж, то чому б не об'єднати зусилля?
-
Karp
-
-
- Подякував: 482 раз.
- Подякували: 320 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лис, 2013 23:35
Karp написав: я теж був на майдані і не можу сказати що мені заважала символіка. Мене цікавить результат: підписання угоди про асоціацію. А якщо ми всі (я без символіки хтось з символікою) виступаємо за одне і те ж, то чому б не об'єднати зусилля?
На сайте Корреспондент есть голосовалка "Готовы ли Вы выйти на акции протеста из-за возможного срыва подписания соглашения об Ассоциации Украины и ЕС?". Вариант ответа "Да, но мне не хочется делать это от имени оппозиции"-17% Кто эти 17%? Почти все они сторонники ПР. У нас на работе половина народу за ПР, и все они за ЕС. Но под флаги оппозиции идти не хотят. Мне символика не принципиальна, принципиальна идея.
-
olegan
-
-
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лис, 2013 02:26
СТранные люди,нафига вам ассоциация, на фоне потери росс рынка ? Вам же ничего взамен не дают, ничего не компенсируют, вы просто открываете укр рынок для евро товаров...Где плюсы то ?За что вы выступаете ?У вас нет вообще ничего на продажу в Европу. Сколько вам нужно повторения 2004 , что бы понять, что если вы хотите куда то выйти в ноябре))), то тут что то не то ?)))
-
ankiran
-
-
- Заблокований
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лис, 2013 08:56
ankiran написав:СТранные люди,нафига вам ассоциация, на фоне потери росс рынка ? Вам же ничего взамен не дают, ничего не компенсируют, вы просто открываете укр рынок для евро товаров...Где плюсы то ?За что вы выступаете ?У вас нет вообще ничего на продажу в Европу. Сколько вам нужно повторения 2004 , что бы понять, что если вы хотите куда то выйти в ноябре))), то тут что то не то ?)))
А статистику экспорта вы давно читали?
-
Alex Gorsh
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лис, 2013 09:22
olegan написав: Karp написав: я теж був на майдані і не можу сказати що мені заважала символіка. Мене цікавить результат: підписання угоди про асоціацію. А якщо ми всі (я без символіки хтось з символікою) виступаємо за одне і те ж, то чому б не об'єднати зусилля?
На сайте Корреспондент есть голосовалка "Готовы ли Вы выйти на акции протеста из-за возможного срыва подписания соглашения об Ассоциации Украины и ЕС?". Вариант ответа "Да, но мне не хочется делать это от имени оппозиции"-17% Кто эти 17%? Почти все они сторонники ПР. У нас на работе половина народу за ПР, и все они за ЕС. Но под флаги оппозиции идти не хотят. Мне символика не принципиальна, принципиальна идея.
згоден з Вами, мені не мішає, а комусь мішає. значить треба відмовитись від символіки задля цілі 
-
Karp
-
-
- Подякував: 482 раз.
- Подякували: 320 раз.
-
-
Профіль
-
-
|