|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 13 січ, 2013 20:13
Serg-ik написав:Если будивэльныкам всё равно с какой целью покупают их продукцию, то есть они вообще не понимают-зачем её покупают. то такие будивэльныкы очень быстро остаются на задворках экономики. Думаю так и происходит: в 2010 или 2011 новый фундамент закладывали?
В 2010 продав все що було збудовано на кінець 2008 і в кінці 2009 розпочав будівництво другої черги , 50% якої вже продано і яка ще не здана в експлуатацію Як тільки продам ще 2 квартири в цій другій черзі - відразу запускаю третю чергу , ще на 5 квартир ( та що кутами 89-91 градус) Так що хто з нас залишиться на задворках - не Вам судити , а якщо привести все до золота , то 650 м2 будівництво яких розпочато мною фактично після 2009 року і фізично закінчених в першій половині 2012 , а документально закінчених я надіюсь до 01-03-2013 -коштує приблизно 6-7 кг золота( станом ціни на сьогодні), що при задекларованій мною маржі в 20-30% від ціни продажу , становить 1,2-2 кг прибутку. І хоча злорадстувати якось не личить . але як шпильку у Ваш город - позволю собі нагадати , що для Вас володіння золотом останніх 1,5 роки не принесло жодного грама дивідентів навіть в доларах. Так що думайте , коли виходити , а коли і куди входити
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 13 січ, 2013 21:17, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 січ, 2013 20:28
budivelnik написав: Serg-ik написав:Если будивэльныкам всё равно с какой целью покупают их продукцию, то есть они вообще не понимают-зачем её покупают. то такие будивэльныкы очень быстро остаются на задворках экономики. Думаю так и происходит: в 2010 или 2011 новый фундамент закладывали?
В 2010 продав все що було збудовано на кінець 2008 і в тому таки 2010 розпочав будівництво другої черги , 50% якої вже продано і яка ще не здана в експлуатацію
1. Просрочка обязательств budivelnik перед заявлеными покупателями более полугода? 2. Сколько из 3 заявленых сделок сделки по расрочке - ведь так может быть что у Вас прилично Ваших денег "в бетоне", ведь расрочка вернула Вам только часть денег вложеных Вами в "бетон" второй очереди  ? 3. Почему Вы за год сбросили цену, а не подняли ведь Ваши деньги типа "работали" и себестоимость должна была поднятся ?
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 січ, 2013 20:40
zahar_ написав: budivelnik написав: Serg-ik написав:Если будивэльныкам всё равно с какой целью покупают их продукцию, то есть они вообще не понимают-зачем её покупают. то такие будивэльныкы очень быстро остаются на задворках экономики. Думаю так и происходит: в 2010 или 2011 новый фундамент закладывали?
В 2010 продав все що було збудовано на кінець 2008 і в тому таки 2010 розпочав будівництво другої черги , 50% якої вже продано і яка ще не здана в експлуатацію
1. Просрочка обязательств budivelnik перед заявлеными покупателями более полугода? 2. Сколько из 3 заявленых сделок сделки по расрочке - ведь так может быть что у Вас прилично Ваших денег "в бетоне", ведь расрочка вернула Вам только часть денег вложеных Вами в "бетон" второй очереди  ? 3. Почему Вы за год сбросили цену, а не подняли ведь Ваши деньги типа "работали" и себестоимость должна была поднятся ?
1 На це питання тільки Вам , на різних гілках я вже відповідав два рази, можу повторити ще раз , мені не важко а-затримка введення в експлуатацію вже 7 місяців , і як я бачу затягнеться ще на 2 б - претензій до мене в покупців не має , так як це питання відрегульовано графіком проплат 2 а- Всі три угоди - продажі в кредит( розтермінування) і саме це дало мені можливість відносно легко домовитись про зміну терміну введення в експлуатацію б - саме тому що вже готовий товар проданий мною з розтермінуванням платежів,я й не починаю третю чергу, початок будівництва якої чітко привязаний до накопичення необхідної суми коштів , яка позволить закінчити будівництво без потреби в залученні грошей зі сторони. Принцип розтермінування , я вже озвучував не раз 70% відразу - 30 % на протязі року , тому 3 продані квартири = грошам за 2 , все інше в кредиті наданому майбутнім мешканцям. Так як третя черга - 250 м2 , то не дивно що я заявляю про необхідність продажу ще 2 квартир , щоб приступити до нового будівництва. 3 Ринкова ціна - не має жодного відношення до того , скільки я хочу заробити. Це Ви вважаєте що на РН існують кукловоди , які навязують учасникам ринку якісь ціни чи правила. В реалі все набагато простіше - є продавець з товаром, є покупець з грошима Все інше -рівновигідна угода між цими двома сторонами
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 січ, 2013 20:41
lean написав: felicity написав:неужели так рыли устали, то им нужен отдых  или просто газеты в этот период не выходят им неоткуда инфу брать
Газеты, кстати, выходят, но в них ничего нового или неправдивые заманухи. Все затаились и ждут )))
Как замунухи? А почему тогда индекс в Авизо за 9.01.13 прыгнул? Зманухи подаражали? 
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 січ, 2013 22:03
zahar_ написав: lean написав: felicity написав:неужели так рыли устали, то им нужен отдых  или просто газеты в этот период не выходят им неоткуда инфу брать
Газеты, кстати, выходят, но в них ничего нового или неправдивые заманухи. Все затаились и ждут )))
Как замунухи? А почему тогда индекс в Авизо за 9.01.13 прыгнул? Зманухи подаражали? 
снова был сюжет ТСН про неразбериху при регистрации недвиги по новым правилам, также показали, что БТИ разгоняют и техническую экспертизу должны делать архитекторы с лицензией  а самое интересное, что теперь частные нотариусы прячутся от покупателей, ибо боятся неправильно оформить сделку и нужно будет оплачивать неустойку 
-
felicity
-
-
- Заблокований
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 січ, 2013 22:17
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 січ, 2013 23:40
budivelnik написав: Serg-ik написав:Если будивэльныкам всё равно с какой целью покупают их продукцию, то есть они вообще не понимают-зачем её покупают. то такие будивэльныкы очень быстро остаются на задворках экономики. Думаю так и происходит: в 2010 или 2011 новый фундамент закладывали? в кінці 2009 розпочав будівництво другої черги , 50% якої вже продано і яка ще не здана в експлуатаціюЯк тільки продам ще 2 квартири в цій другій черзі - відразу запускаю третю чергу , ще на 5 квартир ( та що кутами 89-91 градус) Так що хто з нас залишиться на задворках - не Вам судити , а якщо привести все до золота , то 650 м2 будівництво яких розпочато мною фактично після 2009 року і фізично закінчених в першій половині 2012 , а документально закінчених я надіюсь до 01-03-2013 -коштує приблизно 6-7 кг золота( станом ціни на сьогодні), що при задекларованій мною маржі в 20-30% від ціни продажу , становить 1,2-2 кг прибутку. І хоча злорадстувати якось не личить . але як шпильку у Ваш город - позволю собі нагадати , що для Вас володіння золотом останніх 1,5 роки не принесло жодного грама дивідентів навіть в доларах. Так що думайте , коли виходити , а коли і куди входити
Да, потрясающая прозводительность труда: 2009.2010,2011.2012 -и всё никак не построите. Стоит призадуматся: а не потому ли так дорого у Буди-льника, что так долго строит? Зарплата-основная составляющая себестоимости. Не надо так много на форуме висеть и встрявать в переписку с каждым-у Вас каша в голове. Я о золоте ни слова не написал
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 13 січ, 2013 23:53
Serg-ik написав: Tyler написав: Serg-ik написав:при этом Тайлер, который может откапать фразы многомесячной давности, не нашёл доказательств истерики.
Ну а эти рассказы про то, как все подорожало на 60-100%, что уровень жизни в 2013 году уже "не торт" с одновременными наездами на жестоких и алчных - это что, если не истерика?
Тайлер, Да Вы фантазёр уровня будивэльныка. Просто всё подорожало на 60-100%. Это простой факт. Вы видите истерику в констатации этого факта? Ну так это Ваши фантазии. Про "наезды на жестоких и алчных " тоже нафантазировали или я такое говорил?
Чушь. Большая часть "всего" привязана к доллару, а доллар с 2009 не подорожал на 60-100%. Констатация.... Что касается наездов - речь идет о Ваших "адекватных" обвинениях в адрес строителей. Впрочем, Вы меня убедили - товарищи Обвал и hxbbgaf -это Ваш уровень. Нет проблем.
Востаннє редагувалось Tyler в Нед 13 січ, 2013 23:53, всього редагувалось 1 раз.
-
Tyler
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 січ, 2013 23:53
Oven написав: lean написав: Oven написав:тупые предявы оставьте для своих друзей в босоножках.
Это Вы кого имели ввиду: женщин или босотапков? ))) Frant написав:Кстати, по упрямству Овен - Вы один из лидеров форума
По гороскопу Овен действительно очень упрямый человек.
у Frantа есть друзья в босоножках, его пример успешности, о них и речь. Может и упрямый, не худшее из качеств, а если учесть, что вокруг толпа мелких жуликов которые пытаются найти кого-то дурнее себя и поживиться за ваш счет, то упрямство становиться просто необходимым качеством. Иначе можешь оказаться в квартире на Позняках/Троещине и т.д. купленной в кредит по $3500 за метр.
Эт точно.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 13 січ, 2013 23:55
airmax78 написав: Oven написав: Oven написав:тупые предявы оставьте для своих друзей в босоножках.
Это Вы кого имели ввиду: женщин или босотапков? ))) Frant написав:Кстати, по упрямству Овен - Вы один из лидеров форума
у Frantа есть друзья в босоножках, его пример успешности, о них и речь. Может и упрямый, не худшее из качеств, а если учесть, что вокруг толпа мелких жуликов которые пытаются найти кого-то дурнее себя и поживиться за ваш счет, то упрямство становиться просто необходимым качеством. Иначе можешь оказаться в квартире на Позняках/Троещине и т.д. купленной в кредит по $3500 за метр.
Эт точно.
А ведь можно снимать однушку за 700 в панельке (выбрасывать на ветер 8400 в год) и горя не знать, а уж как будет рада жена (с маленькими детьми) 
-
Tyler
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
|