Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11051106110711081109 ... 4030>
Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 14:26

budivelnik написав:
  airmax78 написав:Проблема в том, что без золота я жил, живу и жить буду, и, если честно, мне до одного места, что происходит с ценами на золото (как и большинству жителей этойстраны). А вот без собственной квартиры я чувствую себя не очень комфортно.
Я думаю що Ви лукавите
1 Вам некомфортно не від відсутності власного житла ( в благополучній німеччині 60% населення живуть в орендованому і не мають власного і не відчувають себе некомфортно) а некомфортно від низьких доходів , які не позволяють Вам придбати що море інших не менш необхідних продуктів ніж житло.
2 Я особисто не раз виступав , що якість існуючого на сьогодні житла - бажає кращого ( наприклад 50% не обладнано каналізацією/водопроводом ) і це при тому що в сільській місцевості у нас 30% житлового фонду , тобто третина міських квартир - неповноцінна).
І саме цей фактор зумовлює високі ціни на житло яке відповідає сьогоднішній епосі( тобто збудоване менше ніж 20 років тому) , а значить проблема не в кількості . а у малій кількості якісного . а раз так , поки ця кількість якісного кардинально збільшена не буде - до того часу ціни будуть високими ( бо формуватись вони будуть не доходами всього населення , а тільки багатшої його частини)

Ну, вам-то, конечно, мои доходы и психологические проблемы виднее.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 14:28

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Frant написав:P.S. Дешевле, чем хороший автомобиль, квартира в столице не будет стоить. Так что "па питсот" ожидать не приходится...

Нда , вот это эксперт :) Па триста 300 долл м2 запомни уже :mrgreen:
Востаннє редагувалось obval в Вів 07 тра, 2013 14:36, всього редагувалось 2 разів.
obval

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 14:31

airmax78 написав:Хамите, академик. Я куплю, когда посчитаю нужным. Я цену своим деньгам знаю.

Извините, но Вы меня недопоняли. То я Обвалу написал)))
Что касается Вас - резкое снижение возможно только при девальвации. Когда она будет - неизвестно. К тому же первичка держится в цене. Так смотрите сами...
Востаннє редагувалось Frant в Вів 07 тра, 2013 14:35, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 14:33

jekadon88 написав:Но внимания моя идея надеюсь стоит)

Модератор, алло, реклама недвижимости в Турции - она проплачена собственнику сайта? Если нет - шел бы товарищ jekadon88 отсюда лесом, здесь про Киев говорят)))
Востаннє редагувалось Frant в Вів 07 тра, 2013 14:36, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 14:36

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Frant написав:P.S. Дешевле, чем хороший автомобиль, квартира в столице не будет стоить. Так что "па питсот" ожидать не приходится...

Хороший автомобиль ??? Кстати как раз показывает
стоимость внутреннюю :wink: , а то как то ты на хАроший автомобиль
глаз положил , небось немецкий , японский и тд ???

Вот и сравнивай укр недвигу с укр продукцией ,
как раз показывает стоимость :

http://fotohost.org/images/a1b93273-453kB.jpg

300 долл м2 !!!
Востаннє редагувалось obval в Вів 07 тра, 2013 14:37, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 14:37

budivelnik написав:
  airmax78 написав:Я куплю, когда посчитаю нужным. Я цену своим деньгам знаю.
1 Гроші - це Ваша власність
Нерухомість - це чужа власність
То чому Ви вважаєте що власник того чого у Вас не має погано знає вартість своєї власності ?
2 Тим більше що базар великий - як не як вся Україна і 1090млн м2 , так що походіть по базару і знайдіть те що Вам підходить.
Нагадаю що сьогодні на ринку присутня й пропозиція за 500-800 доларів/м2 з номальним плануванням і навіть в житлі збудованому менше ніж 5 років тому на 90% території держави.
3 То якого милого Ви зациклились на Києві з його 1700 середньої ціни ? чи містами ТОП-5 з їх середньою ціною в 1000 ?

Это Вы так издалека заходите с предложением купить у вас вашу сараюшку в селе подо Львовом?
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 14:37

airmax78 написав:
  budivelnik написав:
  airmax78 написав:Проблема в том, что без золота я жил, живу и жить буду, и, если честно, мне до одного места, что происходит с ценами на золото (как и большинству жителей этойстраны). А вот без собственной квартиры я чувствую себя не очень комфортно.
Я думаю що Ви лукавите
1 Вам некомфортно не від відсутності власного житла ( в благополучній німеччині 60% населення живуть в орендованому і не мають власного і не відчувають себе некомфортно) а некомфортно від низьких доходів , які не позволяють Вам придбати що море інших не менш необхідних продуктів ніж житло.
2 Я особисто не раз виступав , що якість існуючого на сьогодні житла - бажає кращого ( наприклад 50% не обладнано каналізацією/водопроводом ) і це при тому що в сільській місцевості у нас 30% житлового фонду , тобто третина міських квартир - неповноцінна).
І саме цей фактор зумовлює високі ціни на житло яке відповідає сьогоднішній епосі( тобто збудоване менше ніж 20 років тому) , а значить проблема не в кількості . а у малій кількості якісного . а раз так , поки ця кількість якісного кардинально збільшена не буде - до того часу ціни будуть високими ( бо формуватись вони будуть не доходами всього населення , а тільки багатшої його частини)

Ну, вам-то, конечно, мои доходы и психологические проблемы виднее.
1 Мене не хвилють Ваші доходи
2 Мене не хвилюює Ваші психологічні проблеми
3 В свої діяльності я швидше допомагаю Вам ніж перешкоджаю , адже 2 з 3 двохкімнатних квартир проданих мною під Львовом - звільнили Київський ринок від потенційних покупців ( один мій покупець випускає меблеві набори і орієнтується на ринок Києва , але йому сьогодні вигідніше і дешевше набирати замовлення у Вас а жити і виконувати ці замовлення у мене)
інший покупець продає квартиру у Вишневому і купує в мене ( там і тут 2-кімнатна . але різниця в ціні в 25000 йому цікава).
4 Ще рах наголошу
У німців 60% населення живуть в орендованому і це не створює їм дискомфорту.
Так як німці не найдурніші - то варто і Вам задуматись
Можливо першопричина дискомфорту не відсутність житла.
budivelnik

Заблокований
Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 14:42

jekadon88 написав:Здравствуй форумчане!

Здравствуй Турецкоподданный .
Мы украинці только бартером можем , мешок сала устроить ???
А то нахалеру воно тоди надА , той Росийско-Турецький нелеквид :lol: ???

Надеюсь икАнамически грамотно разложено всё по полочкам .
Востаннє редагувалось obval в Вів 07 тра, 2013 14:47, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 14:42

airmax78 написав:
  budivelnik написав:
  airmax78 написав:Я куплю, когда посчитаю нужным. Я цену своим деньгам знаю.
1 Гроші - це Ваша власність
Нерухомість - це чужа власність
То чому Ви вважаєте що власник того чого у Вас не має погано знає вартість своєї власності ?
2 Тим більше що базар великий - як не як вся Україна і 1090млн м2 , так що походіть по базару і знайдіть те що Вам підходить.
Нагадаю що сьогодні на ринку присутня й пропозиція за 500-800 доларів/м2 з номальним плануванням і навіть в житлі збудованому менше ніж 5 років тому на 90% території держави.
3 То якого милого Ви зациклились на Києві з його 1700 середньої ціни ? чи містами ТОП-5 з їх середньою ціною в 1000 ?

Это Вы так издалека заходите с предложением купить у вас вашу сараюшку в селе подо Львовом?
Психологічні проблеми у Вас присутні.
1 На моєму сараюшці - світ клином не зійшовся. З таких сараюшок складається більше ніж 30% житла збудованого за останні 20 років
2 Такі сараюшки розміщені навколо всіх міст мільонників і у всіх райцентрах на центральних площах.

То як думаєте - Ви праві називаючи всіх хто проживає в подібному житлі ( а це приблизно 10-15 млн населення України) -дурнями і в той самий час коли самі не маєте навіть псячої будки.

Так що - спочатку собі псярник, потім свинарник - а вже потім може й до сараюшок допрацюєтесь в якомусь депресивному регіоні, бо в Києві подібні йдуть по 1500 за м2 . а під Києвом по 800-1200.
budivelnik

Заблокований
Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 14:45

Frant написав:
  airmax78 написав:Хамите, академик. Я куплю, когда посчитаю нужным. Я цену своим деньгам знаю.

Извините, но Вы меня недопоняли. То я Обвалу написал)))
Что касается Вас - резкое снижение возможно только при девальвации. Когда она будет - неизвестно. К тому же первичка держится в цене. Так смотрите сами...

К сожалению вынужден согласиться: без очередной серьезной встряски изменений ожидать сложно. Особенно в том сегменте, который меня интересует.
airmax78

Профіль

1
  #<1 ... 11051106110711081109 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість