Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11091110111111121113 ... 4030>
Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 23:01

Greenchik написав:Не 200 конечно, но на 400 на состояние "после строителей" можно выйти. Причем, плюс тут в том, что "руки" строителям можно "вправить" на этапе строительства, что может значительно уменьшить дальнейшие расходы
Поясніть мені - як Ви будете вправляти руки , якщо самі не знаєте ні технологічних тонкощів ні не маєте досвіду роботи в цій галузі.
По яким критеріям будете вправляти ?
По геометричним розмірам ?
Так якщо Ви спробуєте стінку з точністю в +/- 5 мм збудувати - то виженете першу бригаду і другу вже не знайдете , а якщо й знайдете то ціна м3 кладки для такої точності -Вам зашкалить по саме нікуди, а я в той самий час трьома разгільдяями вижену стінку в +/- 50 мм і потім її поштукатурю
Кінцевий продукт буде однакової якості
Тільки в мене в рази дешевше вийде.
Те саме можна сказати про половину роботи дурневі не показують
Ви спочатку будуєте стіну , потім штукатурете , потім бєте штраби під отвори , потім знов штукатурите.
В мене це вийде в один захід(процес)
Якщо візьмите такого як я , то даром я працювати не буду
Спробуєте самі - переплатите працівникам які будуть виконувати Ваші не завжди вірні вказівки.

Тому
Якщо будувати - як хобі у вільний від робити час замість пиятики - це ясно що в плюс
Якщо хірург/банкір/шофер і так далі спробують виступити в ролі будівельників - то на своєму основному місці праці втратять більше ніж зароблять на будівництві
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 23:09

roman tr. написав:
  Greenchik написав:Не 200 конечно, но на 400 на состояние "после строителей" можно выйти. Причем, плюс тут в том, что "руки" строителям можно "вправить" на этапе строительства, что может значительно уменьшить дальнейшие расходы ;)

400 после строителей, плюс ремонт 150, минус пару лет спокойной жизни.

А вы хотите хотите "и яблочко сьесть, и..."? ;)
Зато потом никаких вонючих мусорников, ебл@нских жеков, маразматических соседей с вечнодырявой сантехникой и прочими прелестями "совместного" проживания... Хотя... У частного дома, как и у медали...
Greenchik

Подякував: 4 раз.
Подякували: 48 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 23:21

budivelnik написав:
  Greenchik написав:Не 200 конечно, но на 400 на состояние "после строителей" можно выйти. Причем, плюс тут в том, что "руки" строителям можно "вправить" на этапе строительства, что может значительно уменьшить дальнейшие расходы
Поясніть мені - як Ви будете вправляти руки , якщо самі не знаєте ні технологічних тонкощів ні не маєте досвіду роботи в цій галузі.
Так якщо Ви спробуєте стінку з точністю в +/- 5 мм збудувати - то виженете першу бригаду і другу вже не знайдете , а якщо й знайдете то ціна м3 кладки для такої точності -Вам зашкалить по саме нікуди, а я в той самий час трьома разгільдяями вижену стінку в +/- 50 мм і потім її поштукатурю
Те саме можна сказати про половину роботи дурневі не показують
Ви спочатку будуєте стіну , потім штукатурете , потім бєте штраби під отвори , потім знов штукатурите.
В мене це вийде в один захід(процес)
Якщо візьмите такого як я , то даром я працювати не буду
Спробуєте самі - переплатите працівникам які будуть виконувати Ваші не завжди вірні вказівки.

Тому
Якщо будувати - як хобі у вільний від робити час замість пиятики - це ясно що в плюс
Якщо хірург/банкір/шофер і так далі спробують виступити в ролі будівельників - то на своєму основному місці праці втратять більше ніж зароблять на будівництві

Почему вы решили, что я чего-то не знаю? Я об этом писал? Это первое...

Насчет "критериев"... Есть снипы, в которых допустимые отклонения прописаны. Не соблюдены - переделывай за свой счет или "гуляй Вася без денег". Людей "с руками" найти не просто (и стоит их работа дороже), тут я с вами согласен, гораздо проще дать работу рагулям, а потом "подмарафетить" пятью сантиметрами штукатурки... за счет покупателя...

ЗЫ: почитайте ветку "зеленого острова" на риалт.юа... Там люди охреневают - почему стенка даже на фото завалена сантиметров на пять-десять... Потому-что дом класса "эконом"... Всего 1700-1900 за кв.м.
Greenchik

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 23:30

Greenchik написав:гораздо проще дать работу рагулям, а потом "подмарафетить" пятью сантиметрами штукатурки... за счет покупателя...
Я особисто вважаю рагулем людину яка думає що з допомогою книжки можна все вивчити.
Поясніть мені
Навіщо тоді роками вчитись в інституті
Під час роботи проходити карєрний відбір
І після цього відбору , враховуючи що щороку інститути випускають пару тисяч інженерів будівельників - дійти до того що не більше 1000 осіб в стані ( по своїм професійним навикам) керувати будівництвом багатоповерхівки.
Тобто відбір 1 до 100 - а у Вас почитав книжечку і ти вже майстер.

Тому
Перше - не називайте нікого рагулями і самі рагулем виглядати не будете
Друге - навіть в такій простій галузі як продавець продуктів харчування . різні люди на одній і тій самій точці з однаковим асортиментом дають різний кінцевий результат ( деколи в рази різниці)

Висновок
Будівництво навіть приватного будинку , має однакову складність з будьяким бізнесом який в рік обертає 0,5-2 млн грн і від цього отримує 0,1-0,5 млн грн прибутку.

Якщо керуєте таким бізнесом - то технологічні проблеми Вам будуть заважати , але організаційні Ви вже в стані усвідомити.
Якщо продаєте насіння на базарі . або мрієте що завтра помре бабка і залишить Вам мільон спадку - то починати раджу не з будівництва будинку для себе . а хоча б з будівництва сарайчика для худоби ( та хоч мовчати буде і не назве Вас рагулем у випадку програшу)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 00:11

budivelnik написав:
  Greenchik написав:гораздо проще дать работу рагулям, а потом "подмарафетить" пятью сантиметрами штукатурки... за счет покупателя...

budivelnik написав:Я особисто вважаю рагулем людину яка думає що з допомогою книжки можна все вивчити.

Рагуль - це людина, яка після того, як прочитала книжку нічого не зрозуміла.

budivelnik написав:Поясніть мені
Навіщо тоді роками вчитись в інституті
Під час роботи проходити карєрний відбір
І після цього відбору , враховуючи що щороку інститути випускають пару тисяч інженерів будівельників - дійти до того що не більше 1000 осіб в стані ( по своїм професійним навикам) керувати будівництвом багатоповерхівки.
Тобто відбір 1 до 100 - а у Вас почитав книжечку і ти вже майстер.

Освіта у тих навчальних закладах, які ми маємо на наш час, на мій погляд, не дає нічого, крім вміння вчитися (для тих, хто здЬОбен). Наприклад, мій колега, якій є досить освіченим вахівцем в галузі IT, за освітою - біолог :)

budivelnik написав:Тому
Перше - не називайте нікого рагулями і самі рагулем виглядати не будете
Друге - навіть в такій простій галузі як продавець продуктів харчування . різні люди на одній і тій самій точці з однаковим асортиментом дають різний кінцевий результат ( деколи в рази різниці)

Тому, перше - не давайте мені вказівок, ви - мені а ні вчитель, а ні буд-який авторитет. По-друге - рагуль - це людина, яка свою роботу робить "рагульно" - криво. Тобто руки з ж..пи...

budivelnik написав:Висновок
Будівництво навіть приватного будинку , має однакову складність з будьяким бізнесом який в рік обертає 0,5-2 млн грн і від цього отримує 0,1-0,5 млн грн прибутку.

Якщо керуєте таким бізнесом - то технологічні проблеми Вам будуть заважати , але організаційні Ви вже в стані усвідомити.
Якщо продаєте насіння на базарі . або мрієте що завтра помре бабка і залишить Вам мільон спадку - то починати раджу не з будівництва будинку для себе . а хоча б з будівництва сарайчика для худоби ( та хоч мовчати буде і не назве Вас рагулем у випадку програшу)
Greenchik

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 08:08

roman tr. написав:
  cellar написав:- на невозможности кому-то левому просто так взять землю под любую застройку (не только жилую).

что значит просто так? дайте на лапу председателю сельсовета - и получите "нашару" землю :D

крутился недавно в киево-святошинском районе. есть недорогая земля, например шпитьки 23 км, по штуке за сотку, белогородка чуть дороже. т.е. по цене паршивенького авто можно купить землю с возможностью ездить в киев на работу каждый день. покупай да строй по 200 уе, как тут некоторые искренне верят :mrgreen:

По цене 200 у.е. за м2 только собачью будку и можно построить. Правда, будка будет вполне приличной, но все таки это не человеческое жилье))))) :D
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 08:29

Greenchik написав:Зато потом никаких вонючих мусорников, ебл@нских жеков, маразматических соседей с вечнодырявой сантехникой и прочими прелестями "совместного" проживания... Хотя... У частного дома, как и у медали...

зато есть хреновые дороги, пробки, ужасная инфраструктура, пропадающая электроенергия, соседи, жгущие листья или удобряющие огород навозом, зимой нерасчищенные дороги и прочие прелести. дом хорошо, но только на весну-лето.
да и в нормальных многоквартирных домах нет проблем с мусорниками, жеками и маразматичными бабулями с дырявой сантехникой.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 08:52

roman tr. написав:
  Greenchik написав:Зато потом никаких вонючих мусорников, ебл@нских жеков, маразматических соседей с вечнодырявой сантехникой и прочими прелестями "совместного" проживания... Хотя... У частного дома, как и у медали...

зато есть хреновые дороги, пробки, ужасная инфраструктура, пропадающая электроенергия, соседи, жгущие листья или удобряющие огород навозом, зимой нерасчищенные дороги и прочие прелести. дом хорошо, но только на весну-лето.
да и в нормальных многоквартирных домах нет проблем с мусорниками, жеками и маразматичными бабулями с дырявой сантехникой.

Роман, так это ж все надо прочувствовать на своей шкуре. Хотя бы к приятелю на шашлыки съездить в пригородный дом и там застрять на дороге)))) Первый раз - на джипе (земля обвалилась под колесом - ручей промоину сделал), второй раз - на легковушке среди песка завязнуть))).
Большинство публики здесь - теоретики, которые идеализируют отдельный дом.
У меня одноклассник в одном из областных центров планирует продать свое творение в 350 м2 и купить (построить) домик в 150 м2. А разницу в деньгах - перевести в бизнес и иметь дополнительный доход))))
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 09:36

Frant написав:Большинство публики здесь - теоретики, которые идеализируют отдельный дом.
)

там где ручьи и песок, там дачи строят, но не дома для круглогодичного проживания

а эконом вариант па 200 канешно не построить, но па 400 можно

пс - землю нужно выбирать поздней осенью
concrete

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 1685 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 10:01

Greenchik написав:Почему вы решили, что я чего-то не знаю? Я об этом писал
1 Про кваліфікацію людини я роблю висновок(для себе) по тим запитанням які вона ставить ( особливо по уточнюючим запитанням)
2 На цих сторінках є кілька осіб які можуть про будівництвао розсказати більше від мене.
Про технології будівництва - це наприклад славек
Про відчислення і організацію документообороту - це UA

Таким чином
Кваліфікацію видно по запитанням
Вік/вихованість - по реакції на відповіді.

Greenchik написав:Рагуль - це людина, яка після того, як прочитала книжку нічого не зрозуміла.
Так Ви також прочитали моє повідомлення і нічого з нього не зрозуміли.
І що я після цього повинен Вас рагулем величати ?
Зверніть увагу . я відразу задаючи Вам питання показав на чому Ви можете контролювати:

І після цього пояснив , що я можу цю саму роботу зробити дешевше і:

З іншого боку , якщо оперти плиту на стінку з похибкою в - 50 мм , то ми ризикуємо отримати її на голову+ крім геометричних параметрів є такі речі про які Ви і не здогадуєтесь , наприклад які роботи можна виконувати в дощ або мороз, а які не варто
Таким чином практикуючий працівник будь-якої професії краще від аматора ( і ефективніше від аматора) може виконати будь яку роботу в своїй галузі по критерію ціна/якість і головним аргументом за - будуть доходи які отримує професіонал.
Якщо ж Ви вмієте отримувати на неосновній праці доходи вищі ніж на основній - то Ви лох , який просто помилився з вибором основної професії.

ПС
Перечитайте свої повідомлення і зверніть увагу хто перший почав використовувати рагуль і криворукий
А вже потім зробіть висновки кого треба виховувати в першу чергу.
Тому
Не виходьте з палицею і не отримаєте по лобі..
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 11091110111111121113 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему