Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11431144114511461147 ... 4030>
Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2013 22:58

budivelnik написав:
  Greenchik написав:По поводу "пирога" стены, как по мне, лучший вариант - кирпич/минвата/вентзазор/облицовка... Но, насколько я понимаю, так строят только "для себя" ;)
У мінвати є єдина перевага перед пінопластом - стійкість до 150 градусів ( у пінопласта 80 це вже все)
При цьому у мінвати море недоліків
а - відкриті пори
б - як наслідок п.а-гіроскопічність
в - як наслідок п.а-б будь яка волога яка накопичується в мінваті - гаплик утепленню
г - мягка поверхня . що погіршує можливість закриття мінвати шаром ізоляції
д - вища вартість
Так що мінвата - добре , але щоб так вже й сильно - то ні.

а зачем это вообще утепление? у меня +25 всю зиму, батареи чугун в секции по 15 штук, Ташкент всю зиму 8), еще и окна нужно открывать, так как жарко :P
Востаннє редагувалось kievlyanka в Суб 11 тра, 2013 22:58, всього редагувалось 1 раз.
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2013 22:58

budivelnik написав:
  Greenchik написав:По поводу "пирога" стены, как по мне, лучший вариант - кирпич/минвата/вентзазор/облицовка... Но, насколько я понимаю, так строят только "для себя" ;)
У мінвати є єдина перевага перед пінопластом - стійкість до 150 градусів ( у пінопласта 80 це вже все)
а - відкриті пори
в - як наслідок п.а-б будь яка волога яка накопичується в мінваті - гаплик утепленню
д - вища вартість

а почему не хотите строить как австрийцы?как то и без пенопласта , все таки токсичного(только не надо меня переубеждать ;) )и без минваты обходились и уровень комфорта не сравнить с новобудовами
someone

Подякував: 107 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2013 23:07

Greenchik написав:Взагалі, то було б цікаво побачити вас на форумі StroimDom. Вважаю, щодо ваших цін та технолгоій, вам би там назбирали таку торбу гiвна, що ви б не здужали...

Цікава думка
Як вважаєте , а якби широкорозрекламовані Вами інтернет-теоретики зустрілись зі мною на будмайданчику - хто б тоді відгріб ?
Питання риторичне , але навіть державою у нас керує останній алконавт . а навіть соціалізму - збудувати так і не змогли.
Може причина в тому що у нас країна РАД
всі радять - а працювати нікому.

Що-до моїх технологій , то вони тим і цікаві що прості як двері
а - тонкостінна несуча частина
б - пінопласт у вигляді утеплення( він же незьомна опалупка ззовні )під час виготовлення несучого шару
в - клей/сіточка/короїд - по пінопласту
г - всередині гіпсокартон чи шпаклівка ( в залежності від побажань покупця , але деколи й від технологічної потреби( якщо по якійсь причині рівізна стіни не дозволяє відразу шпаклювати - то може бути й шар штукатурки)
Єдиний нюанс , в мене є пару фішок до технологій виготовлення стін , але це чисто технологічний процес, який просто здешелює( зменшує кількість ручної роботи в порівнянні з монолітним будівництвом)

У всьому іншому - це стандартна дешева бюджетна конструкція, але слово дешева і бюджетна не говорить про те що вона погана чи простоїть менше ніж будинок в 2 цегли при чому мої конструкції точно в 1,5 рази тепліші ніж вимагають сьогоднішні норми.
budivelnik

Заблокований
Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2013 23:13

someone написав:а почему не хотите строить как австрийцы?как то и без пенопласта , все таки токсичного(только не надо меня переубеждать ;) )и без минваты обходились и уровень комфорта не сравнить с новобудовами
Будувати без утеплювача - економічно не доцільно.
Ніхто не буде гнати стіну в 1,2-1,5 м товщиною, щоб досягнути сьогоднішніх нормативів по енергозбереженню
З іншого боку пінопласт замінити можна
Тією ж мінватою - ціна утеплення вийде на 20-50% дорожчою від пінопласту
Газобетоном - ціна утеплення вийде на 50-100% дорожчою + втрати площі на 10-20%
Піносклом - ціна утеплення на 100-300% дорожча + втрати площі 10%
Цеглою - ціна утеплення на 1000% дорожча від пінопласту + втрати площі до 40%
Тому для мене все одно яку технологію використовувати ,але я зобовязаний враховувати фінансовий стан потенційних покупців.
Якщо зявиться попит на будинки з 1,5 метровими стінами товщиною - я можу їх побудувати.
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2013 23:17

kievlyanka написав:
  budivelnik написав:
а - відкриті пори
д - вища вартість

а зачем это вообще утепление? у меня +25 всю зиму, батареи чугун в секции по 15 штук, Ташкент всю зиму 8), еще и окна нужно открывать, так как жарко :P
А потім ніяк не можемо зрозуміти- чому економіка не працює, а все тому що Киянка купує газ в нафтогазу по 700 грн/1000 м3 і палить так що їй утеплення не потрібно.
А те що нафтогаз в росії купує по 400 - киянку ніби й не цікавить , вона ж палить газ власного видобутку. :mrgreen:
А те що спали вона менше газу ( або заплати по повній ціні росії) і не потрібно булоб людей як липку обдирати щоб кінці з кінцями нафтогаз звів - до неї якось не доходить....
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2013 23:19

В Харькове рухнул дом с несчастливым номером
http://news.mail.ru/inworld/ukraina/glo ... frommail=1
В здании дореволюционной постройки рухнули перекрытия и несущая стена.

Как сообщили «Комментариям» в Государственной службе по чрезвычайным ситуациям, обрушение произошло 11 мая в 6:50 в 2-этажной жилой пристройке по адресу Ващенковский переулок, 13. В здании 1917 года постройки обрушилась несущая стена на площади 20 кв. м и перекрытия между чердаком и 2-м этажом на площади 4 кв. м.

Из одной из квартир выведены 3 жителя, другие квартиры отселены. О жертвах среди жильцов не сообщается.

P.S. Время - неумолимо!
ТЧК

Повідомлення Додано: Суб 11 тра, 2013 23:48

budivelnik написав:
  Greenchik написав:Взагалі, то було б цікаво побачити вас на форумі StroimDom. Вважаю, щодо ваших цін та технолгоій, вам би там назбирали таку торбу гiвна, що ви б не здужали...

Цікава думка
Як вважаєте , а якби широкорозрекламовані Вами інтернет-теоретики зустрілись зі мною на будмайданчику - хто б тоді відгріб ?
Питання риторичне , але навіть державою у нас керує останній алконавт . а навіть соціалізму - збудувати так і не змогли.
Може причина в тому що у нас країна РАД
всі радять - а працювати нікому.

б - пінопласт у вигляді утеплення( він же незьомна опалупка ззовні )під час виготовлення несучого шару
г - всередині гіпсокартон чи шпаклівка ( в залежності від побажань покупця , але деколи й від технологічної потреби( якщо по якійсь причині рівізна стіни не дозволяє відразу шпаклювати - то може бути й шар штукатурки)
Єдиний нюанс , в мене є пару фішок до технологій виготовлення стін , але це чисто технологічний процес, який просто здешелює( зменшує кількість ручної роботи в порівнянні з монолітним будівництвом)

У всьому іншому - це стандартна дешева бюджетна конструкція, але слово дешева і бюджетна не говорить про те що вона погана чи простоїть менше ніж будинок в 2 цегли при чому мої конструкції точно в 1,5 рази тепліші ніж вимагають сьогоднішні норми.

напомните пожалуйста как при этой технологии у вас себестоимость 500 баксов квадрат получается? потому что я тут вижу 250 себестоимость+стоимость земли получится до 300 баксов за квадрат...
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2013 00:49

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Унуноктий написав:потому что я тут вижу 250 себестоимость+стоимость земли получится до 300 баксов за квадрат...

250 - это с работой?
  someone написав:а почему не хотите строить как австрийцы?как то и без пенопласта , все таки токсичного(только не надо меня переубеждать )и без минваты обходились и уровень комфорта не сравнить с новобудовами

Лето тёплое, солнечное, средняя температура составляет +20ºС. По мере подъёма вверх, температура ночью может достичь нулевой отметки. Зима мягкая в равнинах и холодная в горах, температура на равнинах опускается до −2 °C, а в горной местности до −14ºС. Осадки по всей территории страны варьируют от 500 до 3000 мм в год, в зависимости от высоты и рельефа.

Если бы у нас все ограничивалось -2, то может и без утепления бы можно было бы строить.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2013 00:59

Faceless написав:
  Унуноктий написав:потому что я тут вижу 250 себестоимость+стоимость земли получится до 300 баксов за квадрат...

250 - это с работой?

да, до состояния "под чистовую отделку"... мне прораб считал дом 180 квадратов по более затратной технологии 500 баксов квадрат с его заработком... самому можно было построить такой по 350 баксов... у Будивельника супербюджетная технология... практически не требующая фундамента... так как дом практически является бетонной шайбой у которой каждый сантиметр стены является несущим элементом... для себя я бы так не строил... а на продажу когда нужно сделать как можно дешевле вполне можно строить...
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 тра, 2013 01:17

Унуноктий написав:
  budivelnik написав:

напомните пожалуйста как при этой технологии у вас себестоимость 500 баксов квадрат получается? потому что я тут вижу 250 себестоимость+стоимость земли получится до 300 баксов за квадрат...

А це и е малэнька фишка всих будивэльныкив: будуваты за 300 баксив, на папери малюваты 600 а продаваты за 1000+ и скаржитысь на малэньку прыбутковисть их важкого бизнэсу.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 11431144114511461147 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей