Greenchik написав:По поводу "пирога" стены, как по мне, лучший вариант - кирпич/минвата/вентзазор/облицовка... Но, насколько я понимаю, так строят только "для себя"
У мінвати є єдина перевага перед пінопластом - стійкість до 150 градусів ( у пінопласта 80 це вже все) При цьому у мінвати море недоліків а - відкриті пори б - як наслідок п.а-гіроскопічність в - як наслідок п.а-б будь яка волога яка накопичується в мінваті - гаплик утепленню г - мягка поверхня . що погіршує можливість закриття мінвати шаром ізоляції д - вища вартість Так що мінвата - добре , але щоб так вже й сильно - то ні.
а зачем это вообще утепление? у меня +25 всю зиму, батареи чугун в секции по 15 штук, Ташкент всю зиму , еще и окна нужно открывать, так как жарко
Востаннє редагувалось kievlyanka в Суб 11 тра, 2013 22:58, всього редагувалось 1 раз.
Greenchik написав:По поводу "пирога" стены, как по мне, лучший вариант - кирпич/минвата/вентзазор/облицовка... Но, насколько я понимаю, так строят только "для себя"
У мінвати є єдина перевага перед пінопластом - стійкість до 150 градусів ( у пінопласта 80 це вже все) При цьому у мінвати море недоліків а - відкриті пори б - як наслідок п.а-гіроскопічність в - як наслідок п.а-б будь яка волога яка накопичується в мінваті - гаплик утепленню г - мягка поверхня . що погіршує можливість закриття мінвати шаром ізоляції д - вища вартість Так що мінвата - добре , але щоб так вже й сильно - то ні.
а почему не хотите строить как австрийцы?как то и без пенопласта , все таки токсичного(только не надо меня переубеждать )и без минваты обходились и уровень комфорта не сравнить с новобудовами
Greenchik написав:Взагалі, то було б цікаво побачити вас на форумі StroimDom. Вважаю, щодо ваших цін та технолгоій, вам би там назбирали таку торбу гiвна, що ви б не здужали...
Цікава думка Як вважаєте , а якби широкорозрекламовані Вами інтернет-теоретики зустрілись зі мною на будмайданчику - хто б тоді відгріб ? Питання риторичне , але навіть державою у нас керує останній алконавт . а навіть соціалізму - збудувати так і не змогли. Може причина в тому що у нас країна РАД всі радять - а працювати нікому.
Що-до моїх технологій , то вони тим і цікаві що прості як двері а - тонкостінна несуча частина б - пінопласт у вигляді утеплення( він же незьомна опалупка ззовні )під час виготовлення несучого шару в - клей/сіточка/короїд - по пінопласту г - всередині гіпсокартон чи шпаклівка ( в залежності від побажань покупця , але деколи й від технологічної потреби( якщо по якійсь причині рівізна стіни не дозволяє відразу шпаклювати - то може бути й шар штукатурки) Єдиний нюанс , в мене є пару фішок до технологій виготовлення стін , але це чисто технологічний процес, який просто здешелює( зменшує кількість ручної роботи в порівнянні з монолітним будівництвом)
У всьому іншому - це стандартна дешева бюджетна конструкція, але слово дешева і бюджетна не говорить про те що вона погана чи простоїть менше ніж будинок в 2 цегли при чому мої конструкції точно в 1,5 рази тепліші ніж вимагають сьогоднішні норми.
someone написав:а почему не хотите строить как австрийцы?как то и без пенопласта , все таки токсичного(только не надо меня переубеждать )и без минваты обходились и уровень комфорта не сравнить с новобудовами
Будувати без утеплювача - економічно не доцільно. Ніхто не буде гнати стіну в 1,2-1,5 м товщиною, щоб досягнути сьогоднішніх нормативів по енергозбереженню З іншого боку пінопласт замінити можна Тією ж мінватою - ціна утеплення вийде на 20-50% дорожчою від пінопласту Газобетоном - ціна утеплення вийде на 50-100% дорожчою + втрати площі на 10-20% Піносклом - ціна утеплення на 100-300% дорожча + втрати площі 10% Цеглою - ціна утеплення на 1000% дорожча від пінопласту + втрати площі до 40% Тому для мене все одно яку технологію використовувати ,але я зобовязаний враховувати фінансовий стан потенційних покупців. Якщо зявиться попит на будинки з 1,5 метровими стінами товщиною - я можу їх побудувати.
а зачем это вообще утепление? у меня +25 всю зиму, батареи чугун в секции по 15 штук, Ташкент всю зиму , еще и окна нужно открывать, так как жарко
А потім ніяк не можемо зрозуміти- чому економіка не працює, а все тому що Киянка купує газ в нафтогазу по 700 грн/1000 м3 і палить так що їй утеплення не потрібно. А те що нафтогаз в росії купує по 400 - киянку ніби й не цікавить , вона ж палить газ власного видобутку. А те що спали вона менше газу ( або заплати по повній ціні росії) і не потрібно булоб людей як липку обдирати щоб кінці з кінцями нафтогаз звів - до неї якось не доходить....
Как сообщили «Комментариям» в Государственной службе по чрезвычайным ситуациям, обрушение произошло 11 мая в 6:50 в 2-этажной жилой пристройке по адресу Ващенковский переулок, 13. В здании 1917 года постройки обрушилась несущая стена на площади 20 кв. м и перекрытия между чердаком и 2-м этажом на площади 4 кв. м.
Из одной из квартир выведены 3 жителя, другие квартиры отселены. О жертвах среди жильцов не сообщается.
Greenchik написав:Взагалі, то було б цікаво побачити вас на форумі StroimDom. Вважаю, щодо ваших цін та технолгоій, вам би там назбирали таку торбу гiвна, що ви б не здужали...
Цікава думка Як вважаєте , а якби широкорозрекламовані Вами інтернет-теоретики зустрілись зі мною на будмайданчику - хто б тоді відгріб ? Питання риторичне , але навіть державою у нас керує останній алконавт . а навіть соціалізму - збудувати так і не змогли. Може причина в тому що у нас країна РАД всі радять - а працювати нікому.
Що-до моїх технологій , то вони тим і цікаві що прості як двері а - тонкостінна несуча частина б - пінопласт у вигляді утеплення( він же незьомна опалупка ззовні )під час виготовлення несучого шару в - клей/сіточка/короїд - по пінопласту г - всередині гіпсокартон чи шпаклівка ( в залежності від побажань покупця , але деколи й від технологічної потреби( якщо по якійсь причині рівізна стіни не дозволяє відразу шпаклювати - то може бути й шар штукатурки) Єдиний нюанс , в мене є пару фішок до технологій виготовлення стін , але це чисто технологічний процес, який просто здешелює( зменшує кількість ручної роботи в порівнянні з монолітним будівництвом)
У всьому іншому - це стандартна дешева бюджетна конструкція, але слово дешева і бюджетна не говорить про те що вона погана чи простоїть менше ніж будинок в 2 цегли при чому мої конструкції точно в 1,5 рази тепліші ніж вимагають сьогоднішні норми.
напомните пожалуйста как при этой технологии у вас себестоимость 500 баксов квадрат получается? потому что я тут вижу 250 себестоимость+стоимость земли получится до 300 баксов за квадрат...
Унуноктий написав:потому что я тут вижу 250 себестоимость+стоимость земли получится до 300 баксов за квадрат...
250 - это с работой?
someone написав:а почему не хотите строить как австрийцы?как то и без пенопласта , все таки токсичного(только не надо меня переубеждать )и без минваты обходились и уровень комфорта не сравнить с новобудовами
Лето тёплое, солнечное, средняя температура составляет +20ºС. По мере подъёма вверх, температура ночью может достичь нулевой отметки. Зима мягкая в равнинах и холодная в горах, температура на равнинах опускается до −2 °C, а в горной местности до −14ºС. Осадки по всей территории страны варьируют от 500 до 3000 мм в год, в зависимости от высоты и рельефа.
Если бы у нас все ограничивалось -2, то может и без утепления бы можно было бы строить.
Унуноктий написав:потому что я тут вижу 250 себестоимость+стоимость земли получится до 300 баксов за квадрат...
250 - это с работой?
да, до состояния "под чистовую отделку"... мне прораб считал дом 180 квадратов по более затратной технологии 500 баксов квадрат с его заработком... самому можно было построить такой по 350 баксов... у Будивельника супербюджетная технология... практически не требующая фундамента... так как дом практически является бетонной шайбой у которой каждый сантиметр стены является несущим элементом... для себя я бы так не строил... а на продажу когда нужно сделать как можно дешевле вполне можно строить...
напомните пожалуйста как при этой технологии у вас себестоимость 500 баксов квадрат получается? потому что я тут вижу 250 себестоимость+стоимость земли получится до 300 баксов за квадрат...
А це и е малэнька фишка всих будивэльныкив: будуваты за 300 баксив, на папери малюваты 600 а продаваты за 1000+ и скаржитысь на малэньку прыбутковисть их важкого бизнэсу.