airmax78 написав:Будивельник примеряет на КРЖН реалии пригорода Львова, не понимая или не желая понимать кому на самом деле уходит львиная доля средств с продаж первички на КРЖН.
Ну будивельнык считает если разбирается в своём "авосечном строительстве" (где всё просто как огурец) так он непременно может и разобраться в хитросплетениях как первички КРН, так и вторички.
Но на КРЖН таки всё намного сложнее. Поэтому то у "эксперта" будивельныка постоянно пшики случаются в его оценке реального положения дел на КРЖН.
Зверніть увагу Зібрались два спеца Один ніяк не може зібрати 200 000 на купівлю ( 180 000 вже зібрав) Другий постійно відхрещується від своєї дотичності до будівельного ринку ( він не рієлтор , не будівельник - він в будівництві нуль) І от цих два фантазера години прожити не можуть щоб згадати про повідомлення будівельника.
Висновок Всі їх знання в будівництві - в рази менші від тих що описав будівельник на цих сторінках. тому й набивають собі ціну два клоуни, одного розумного критикуючи.
Якщо думаєте що Вам це вийде - набивайте, але від того що Ви один одному пару компліментів відпустили , ні розумнішими в реалі , ні грамотнішими навіть у власних фантазіях Ви не стали.
ПС 600 000 зайнятих в будівництві - данні держкомстату 8-10 млн м2 житла збудованих в рік - данні держкомстату 10 млн м2 / 600 000 осіб = 15 м2 на особу в рік , з урахуванням того , що в році 12 місяців і того що будівельники будують не тільки житло і вийшло 3 м2 в місяць
По пінопласті в вентфасаді 1 Якщо вентфасад не підпалювати - він горіти не буде. 2 Те що він був підпалений - підтверджує прокуратура 3 Оповідання що на дашку пару років лежало сміття накидане будівельниками під час будівництва - або фантазії , або жирний хрест на репутації тих хто жив в цьому будинку. Пару років терпіти сміття під вікнами і не прибирати можуть тільки неадеквати аля бульбашка і захар. 4 Дров в вентфасаді вистарчає і без пінопласту.
ППС В світі згоріло море осіб , які палили в ліжку , при цьому чомусь горючий поролон в диванах на щось меньш горюче не змінили і спинки/ніжки/дверки/полички корпусних меблів не з асбестових листів не почали виготовляти і так далі і тому подібне.
А саме найсмішніше Скільки згоріло машин від протічок палива - взалані не порахувати . Питання - чому це дизпаливо і бензин на воду не замінили б щоб дурні які можуть недопалок під капот кинути - не згоріли.
cellar написав:посмотрел я на аренду по киеву. не было последних 3 года там таких цен. и это еще студенты на сессиях!
Все, что не продано - пошло в аренду (увеличилось ПРЕДЛОЖЕНИЕ). Так продаваны компенсируют убытки от простоя лишней недвиги.
А вообще, если связать воедино новости о сокращениях персонала крупными корпорациями, стихийных бедствиях в Европе, продаже Арены на Бессарабке и гостиниц в центральных районах Киева - получается, что собственники последних - НЕ ОЖИДАЮТ улучшений в своем бизнесе. А уж они-то дебет с кредитом считать умеют, да и средств на рекламу (всякие спонсорства международных чемпионатов) выделяют немеренно. Т.е. маркетинг и продажи работают МАСШТАБНО. И то, что раньше окупалось с избытком - сейчас неликвид, потому и скидывают. Думаю, подобная перспектива у большинства новостроев
коммерческая недвига - это то, что выставляют на продажу в последнюю очередь. как писал будивельнык - пустая недвижимость есть не просит (почти). и раз пытаються продать - значит посчитали, что выгодно просто продать, посчитали что им не выгодно сидеть сейчас на недвиге и что выгоды с этой недвиги им не будет в обозримом будущем.
cellar написав:коммерческая недвига - это то, что выставляют на продажу в последнюю очередь. как писал будивельнык - пустая недвижимость есть не просит (почти). и раз пытаються продать - значит посчитали, что выгодно просто продать, посчитали что им не выгодно сидеть сейчас на недвиге и что выгоды с этой недвиги им не будет в обозримом будущем.
Як на мене - то з комерційною трошки інші примамбаси 1 Комерційна оцінюється не по собівартості - а по віддачі 2 Якщо весь бізнес валиться , то ясно що віддача від комерційної - також знижується і автоматично падає її ціна 3 Якщо бізнес валиться - доходи падають - мало хто починає розширювати бізнес - знижується попит на комерційну - знижується ціна 4 - Останнє Завжди продажі комерційної йшли гірше ніж житлової. А все тому , що там вищі ризики ( невидимі ) при купівлі, адже якщо хтось продає вигідний обєкт який дає прибуток - то або прибуток не такий як розповідає продавець , або в цього бізнесу на найближчому горизонті - серьозні проблеми . Ніхто не ріже курку яка дає золоті яйця.
ПС В мене магазин Так от за 100 000 - я його продам не думаючи за 50 000 - відмовлюсь продавати не думаючи А різниця то між цими цифрами = 2 рази
ППС 20 метрів від мене , вже 3 раз на протязі останніх 8 років перепродають МАФ за ціною в 10 000-15 000 , який всього в 3 рази менший від мого магазину. Тому визначення вартості комерційної - ще та проблемка
cellar написав:коммерческая недвига - это то, что выставляют на продажу в последнюю очередь. как писал будивельнык - пустая недвижимость есть не просит (почти).
ошибаетесь, содержание крупной коммерческой недвиги, которая не используется по целевому назначению - очень затратный процесс. ее надо либо продавать, либо сдавать. ну офис на первом этаже хрущика, конечно, не в счет
budivelnik написав:1 Якщо вентфасад не підпалювати - він горіти не буде. 2 Те що він був підпалений - підтверджує прокуратура
з яких це пір можна довіряти вітчизняній прокуратурі?
А з яких пір повідомленням захара можна довіряти більше ніж прокуратурі ?
ну для мене вони приблизно на одному рівні. а от заявам крикетуса я довіряю, да і по фоткам все зрозуміло було. перероблять фасад і пожежі припиняться.
cellar написав:коммерческая недвига - это то, что выставляют на продажу в последнюю очередь. как писал будивельнык - пустая недвижимость есть не просит (почти).
ошибаетесь, содержание крупной коммерческой недвиги, которая не используется по целевому назначению - очень затратный процесс. ее надо либо продавать, либо сдавать. ну офис на первом этаже хрущика, конечно, не в счет
зимой подтапливать до +5 (если там внутри что-то есть) и пенсионеры-охранники, чтоб не разворовали все.
но вместо "засола" все же выгодней или сдать в аренду хоть за что нибудь, или продать.
roman tr. написав:ну для мене вони приблизно на одному рівні. а от заявам крикетуса я довіряю, да і по фоткам все зрозуміло було. перероблять фасад і пожежі припиняться.
З тих двох фоток що я бачив 1 - пінопласт не був відкритий , а знаходився під шаром клею 2 - і я казав , що якщо замінити вентфасад на піноскло або газосилікат(поштукатурені) - то пожежі припиняться , навіть якщо будуть кидати недопалки (але при цьому зміняться геометричні розміри будинку бо 5 см пінопласту потрібно замінити на 10 см піноскла або 30 см газосилікату) 3 - я так само впевнений , що якщо пінопласт замінять на мінвату під паро/вітробарєром - то пожежі будуть відбуватись з такою ж періодичністю і з такими ж наслідками як і з пінопластом+ через 5-10 років експлуатації може статись так що мінвата втратить свої теплоізоляційні властивості , адже навіть у випадку коли недопалок не підпалить конструкцію . то він легко може зробити отвір у паро/вітробарьєрі , через які у мінвату потрапить волога .
Количество сделок купли-продажи квартир на вторичном рынке жилой недвижимости Киева в мае 2013 года увеличилось на 11,4% по сравнению с апрелем – до 1,86 тыс., сообщается в пресс-релизе консалтинговой компании SV Development со ссылкой на данные ее агентства недвижимости SV Realty (обе – Киев).
Согласно сообщению, количество проданных квартир на первичном рынке столичной недвижимости увеличилось за этот период на 16,8% – до 1,44 тыс.