Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14111412141314141415 ... 4030>
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2013 15:03

zahar_ написав:
  airmax78 написав:Будивельник примеряет на КРЖН реалии пригорода Львова, не понимая или не желая понимать кому на самом деле уходит львиная доля средств с продаж первички на КРЖН.

Ну будивельнык считает если разбирается в своём "авосечном строительстве" (где всё просто как огурец) так он непременно может и разобраться в хитросплетениях как первички КРН, так и вторички.

Но на КРЖН таки всё намного сложнее. Поэтому то у "эксперта" будивельныка постоянно пшики случаются в его оценке реального положения дел на КРЖН.

Зверніть увагу
Зібрались два спеца
Один ніяк не може зібрати 200 000 на купівлю ( 180 000 вже зібрав)
Другий постійно відхрещується від своєї дотичності до будівельного ринку ( він не рієлтор , не будівельник - він в будівництві нуль)
І от цих два фантазера години прожити не можуть щоб згадати про повідомлення будівельника.

Висновок
Всі їх знання в будівництві - в рази менші від тих що описав будівельник на цих сторінках.
тому й набивають собі ціну два клоуни, одного розумного критикуючи.

Якщо думаєте що Вам це вийде - набивайте, але від того що Ви один одному пару компліментів відпустили , ні розумнішими в реалі , ні грамотнішими навіть у власних фантазіях Ви не стали.

ПС
600 000 зайнятих в будівництві - данні держкомстату
8-10 млн м2 житла збудованих в рік - данні держкомстату
10 млн м2 / 600 000 осіб = 15 м2 на особу в рік , з урахуванням того , що в році 12 місяців і того що будівельники будують не тільки житло і вийшло 3 м2 в місяць

По пінопласті в вентфасаді
1 Якщо вентфасад не підпалювати - він горіти не буде.
2 Те що він був підпалений - підтверджує прокуратура
3 Оповідання що на дашку пару років лежало сміття накидане будівельниками під час будівництва - або фантазії , або жирний хрест на репутації тих хто жив в цьому будинку. Пару років терпіти сміття під вікнами і не прибирати можуть тільки неадеквати аля бульбашка і захар.
4 Дров в вентфасаді вистарчає і без пінопласту.

ППС
В світі згоріло море осіб , які палили в ліжку , при цьому чомусь горючий поролон в диванах на щось меньш горюче не змінили і спинки/ніжки/дверки/полички корпусних меблів не з асбестових листів не почали виготовляти і так далі і тому подібне.

А саме найсмішніше
Скільки згоріло машин від протічок палива - взалані не порахувати .
Питання - чому це дизпаливо і бензин на воду не замінили б щоб дурні які можуть недопалок під капот кинути - не згоріли.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2013 15:31

ТЧК написав:
  cellar написав:посмотрел я на аренду по киеву. не было последних 3 года там таких цен. и это еще студенты на сессиях!

Все, что не продано - пошло в аренду (увеличилось ПРЕДЛОЖЕНИЕ). Так продаваны компенсируют убытки от простоя лишней недвиги.

А вообще, если связать воедино новости о сокращениях персонала крупными корпорациями, стихийных бедствиях в Европе, продаже Арены на Бессарабке и гостиниц в центральных районах Киева - получается, что собственники последних - НЕ ОЖИДАЮТ улучшений в своем бизнесе. А уж они-то дебет с кредитом считать умеют, да и средств на рекламу (всякие спонсорства международных чемпионатов) выделяют немеренно. Т.е. маркетинг и продажи работают МАСШТАБНО.
И то, что раньше окупалось с избытком - сейчас неликвид, потому и скидывают.
Думаю, подобная перспектива у большинства новостроев

коммерческая недвига - это то, что выставляют на продажу в последнюю очередь. как писал будивельнык - пустая недвижимость есть не просит (почти). и раз пытаються продать - значит посчитали, что выгодно просто продать, посчитали что им не выгодно сидеть сейчас на недвиге и что выгоды с этой недвиги им не будет в обозримом будущем.
cellar

Подякував: 455 раз.
Подякували: 451 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2013 15:42

cellar написав:коммерческая недвига - это то, что выставляют на продажу в последнюю очередь. как писал будивельнык - пустая недвижимость есть не просит (почти). и раз пытаються продать - значит посчитали, что выгодно просто продать, посчитали что им не выгодно сидеть сейчас на недвиге и что выгоды с этой недвиги им не будет в обозримом будущем.
Як на мене - то з комерційною трошки інші примамбаси
1 Комерційна оцінюється не по собівартості - а по віддачі
2 Якщо весь бізнес валиться , то ясно що віддача від комерційної - також знижується і автоматично падає її ціна
3 Якщо бізнес валиться - доходи падають - мало хто починає розширювати бізнес - знижується попит на комерційну - знижується ціна
4 - Останнє
Завжди продажі комерційної йшли гірше ніж житлової. А все тому , що там вищі ризики ( невидимі ) при купівлі, адже якщо хтось продає вигідний обєкт який дає прибуток - то або прибуток не такий як розповідає продавець , або в цього бізнесу на найближчому горизонті - серьозні проблеми .
Ніхто не ріже курку яка дає золоті яйця.

ПС
В мене магазин
Так от
за 100 000 - я його продам не думаючи
за 50 000 - відмовлюсь продавати не думаючи
А різниця то між цими цифрами = 2 рази :D

ППС
20 метрів від мене , вже 3 раз на протязі останніх 8 років перепродають МАФ за ціною в 10 000-15 000 , який всього в 3 рази менший від мого магазину.
Тому визначення вартості комерційної - ще та проблемка
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2013 15:49

cellar написав:коммерческая недвига - это то, что выставляют на продажу в последнюю очередь. как писал будивельнык - пустая недвижимость есть не просит (почти).

ошибаетесь, содержание крупной коммерческой недвиги, которая не используется по целевому назначению - очень затратный процесс. ее надо либо продавать, либо сдавать. ну офис на первом этаже хрущика, конечно, не в счет :)
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2013 15:56

budivelnik написав:1 Якщо вентфасад не підпалювати - він горіти не буде.

з яких це пір можна довіряти вітчизняній прокуратурі?
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2013 15:57

roman tr. написав:
А з яких пір повідомленням захара можна довіряти більше ніж прокуратурі ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2013 16:00

budivelnik написав:
  roman tr. написав:
А з яких пір повідомленням захара можна довіряти більше ніж прокуратурі ?

ну для мене вони приблизно на одному рівні. а от заявам крикетуса я довіряю, да і по фоткам все зрозуміло було. перероблять фасад і пожежі припиняться.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2013 16:04

roman tr. написав:
  cellar написав:коммерческая недвига - это то, что выставляют на продажу в последнюю очередь. как писал будивельнык - пустая недвижимость есть не просит (почти).

ошибаетесь, содержание крупной коммерческой недвиги, которая не используется по целевому назначению - очень затратный процесс. ее надо либо продавать, либо сдавать. ну офис на первом этаже хрущика, конечно, не в счет :)

зимой подтапливать до +5 (если там внутри что-то есть) и пенсионеры-охранники, чтоб не разворовали все.

но вместо "засола" все же выгодней или сдать в аренду хоть за что нибудь, или продать.
cellar

Подякував: 455 раз.
Подякували: 451 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2013 16:13

roman tr. написав:ну для мене вони приблизно на одному рівні. а от заявам крикетуса я довіряю, да і по фоткам все зрозуміло було. перероблять фасад і пожежі припиняться.
З тих двох фоток що я бачив
1 - пінопласт не був відкритий , а знаходився під шаром клею
2 - і я казав , що якщо замінити вентфасад на піноскло або газосилікат(поштукатурені) - то пожежі припиняться , навіть якщо будуть кидати недопалки (але при цьому зміняться геометричні розміри будинку бо 5 см пінопласту потрібно замінити на 10 см піноскла або 30 см газосилікату)
3 - я так само впевнений , що якщо пінопласт замінять на мінвату під паро/вітробарєром - то пожежі будуть відбуватись з такою ж періодичністю і з такими ж наслідками як і з пінопластом+ через 5-10 років експлуатації може статись так що мінвата втратить свої теплоізоляційні властивості , адже навіть у випадку коли недопалок не підпалить конструкцію . то він легко може зробити отвір у паро/вітробарьєрі , через які у мінвату потрапить волога .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2013 16:23

Коллеги "эксперта" будивельныка снова СВистят :shock: http://www.vid.org.ua/rus/news/prodaji- ... 4-eksperty
Количество сделок купли-продажи квартир на вторичном рынке жилой недвижимости Киева в мае 2013 года увеличилось на 11,4% по сравнению с апрелем – до 1,86 тыс., сообщается в пресс-релизе консалтинговой компании SV Development со ссылкой на данные ее агентства недвижимости SV Realty (обе – Киев).

Согласно сообщению, количество проданных квартир на первичном рынке столичной недвижимости увеличилось за этот период на 16,8% – до 1,44 тыс.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

#<1 ... 14111412141314141415 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор