Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 16801681168216831684 ... 4030>
Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2013 14:06

budivelnik написав:
  lxndr написав:все правильно, кроме последнего предложения.
Не уровень прибыли определяет потенциал рынка для надувания в нем пузыря, а уровень его контролируемости (монопольности - олигопольности) и виртуальность его активов
1А чому збираємось контролювати 5% від всього ринку ( саме стільки у ВВП становить ринок житлової нерухомості), або й узагалі 1% ВВП ( РН Києва) чи якщо тільки один КГС то 0,2% ВВП
2 А чому не поконтролювати продавців металу , які всередині держави продають метал в 2 рази дорожче ніж за кордон?
3 А чому не ввести ПДВ в банківську сферу , адже відсотки - це додана вартість яка створюється , то чому коли створюємо цеглу - то ПДВ є , а коли друкуємо гроші - то не має.

І так далі і тому подібне.

а почему вы эти вопросы мне задаете?
я бы тоже хотел понял, почему внутренние цены на многие товары выше экспортных.
Или вы жалуетесь, почему металлургам можно, а строителям нельзя?
lxndr

Подякував: 0 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

lxndr написав:После прочтения вы не будете задавать вопросы, кто есть хозяином денег и кто их куда "загоняет".
Послухайте мене уважно і потім не кажіть що не чули
1 Тут не академічне збіговисько поважних професорів які чіпляються до термінології бо це єдине що робить їх ( в їхніх очах) розумнішими від не професорів
2 Хочете щоб Вас зрозуміли - пагасіть німб над головою і опустіться до рівня присутніх, пояснюючи те що знаєте більш менш краще від інших - мовою яку зрозуміють .

Висновок
Будьте попроще и люди к Вам потянутся

А тепер по суті
Різні словосполучення - лох , загнали,олень і так далі - це словарний запас студента недоучки, який відсутність розуміння загальних процесів - заміняє емоціями.
Тому ще раз
Хто може не під дулом пістолета заставити власника фінансових ресурсів полізти в не вигідну для нього операцію ?
Ясно що ніхто
А от те , що різні ринкові процеси різні власники своїх ресурсів інтрепритують по різному - тому хтось виграє , а хтось програє - називається не надуванням бульбашок - а ринком.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1

lxndr написав:Modern Money Mechanics
хорошая книга и проводки показаны и иллюстрации, есть как на русском так и на английском языке и фильм на Ютубе
felicity

Заблокований
Подякував: 4 раз.
Подякували: 47 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2013 14:07

felicity написав:
  lxndr написав:Интернет-провайдер с абонентской базой 20 человек тоже может быть монополистом,
не может, так как не все подсаживаются на его услуги и он навязать их тоже никому не может

может. Почитайте практику АМКУ. В прошлом году вообще операторы были признаны монополистами по оказанию услуг связи НА СВОЕЙ СЕТИ!!!
lxndr

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2013 14:10

lxndr написав:
  budivelnik написав:
  lxndr написав:все правильно, кроме последнего предложения.
Не уровень прибыли определяет потенциал рынка для надувания в нем пузыря, а уровень его контролируемости (монопольности - олигопольности) и виртуальность его активов
1А чому збираємось контролювати 5% від всього ринку ( саме стільки у ВВП становить ринок житлової нерухомості), або й узагалі 1% ВВП ( РН Києва) чи якщо тільки один КГС то 0,2% ВВП
2 А чому не поконтролювати продавців металу , які всередині держави продають метал в 2 рази дорожче ніж за кордон?
3 А чому не ввести ПДВ в банківську сферу , адже відсотки - це додана вартість яка створюється , то чому коли створюємо цеглу - то ПДВ є , а коли друкуємо гроші - то не має.

Шановний
Це Ви запропонували розглянути діяльність оператора який займає 0,2% від ВВП
Я просто Вас запитав чому Ви спочатку не розглядаєте тих операторів в яких
а - обороти більші
б - яким вся держава ПДВ відшкодовує
в - ва яких внутрішні ціни в 2 рази вищі від зовнішніх

А запитання я задаю тому , що мене вчили - спочатку розглядай більш важливі(вагомі/впливові) аргументи і тільки після того переходь до менш важливих.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2013 14:10

budivelnik написав:Перший будує в бенську а жити хоче коло батьків в енську , а другий будує в енську . а жити хоче коло коханої в бенську
что им мешает поменяться? это отдельный взятый случай :roll:
felicity

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2013 14:12

lxndr написав:
  felicity написав:
  lxndr написав:Интернет-провайдер с абонентской базой 20 человек тоже может быть монополистом,
не может, так как не все подсаживаются на его услуги и он навязать их тоже никому не может

может. Почитайте практику АМКУ. В прошлом году вообще операторы были признаны монополистами по оказанию услуг связи НА СВОЕЙ СЕТИ!!!

:wink: там и про подъезды было тоже указано?
felicity

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2013 14:14

budivelnik написав:
  lxndr написав:После прочтения вы не будете задавать вопросы, кто есть хозяином денег и кто их куда "загоняет".
Послухайте мене уважно і потім не кажіть що не чули
1 Тут не академічне збіговисько поважних професорів які чіпляються до термінології бо це єдине що робить їх ( в їхніх очах) розумнішими від не професорів
2 Хочете щоб Вас зрозуміли - пагасіть німб над головою і опустіться до рівня присутніх, пояснюючи те що знаєте більш менш краще від інших - мовою яку зрозуміють .

Висновок
Будьте попроще и люди к Вам потянутся

А тепер по суті
Різні словосполучення - лох , загнали,олень і так далі - це словарний запас студента недоучки, який відсутність розуміння загальних процесів - заміняє емоціями.
Тому ще раз
Хто може не під дулом пістолета заставити власника фінансових ресурсів полізти в не вигідну для нього операцію ?
Ясно що ніхто
А от те , що різні ринкові процеси різні власники своїх ресурсів інтрепритують по різному - тому хтось виграє , а хтось програє - називається не надуванням бульбашок - а ринком.

Слово дурак использовали вы. я вообще на личности не переходил.
Ну да ладно. Я это пережил.
Комментарий относительно научности принимается, спасибо, не буду посылать читать литературу )
lxndr

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2013 14:16

felicity написав:
  lxndr написав:
  felicity написав:может. Почитайте практику АМКУ. В прошлом году вообще операторы были признаны монополистами по оказанию услуг связи НА СВОЕЙ СЕТИ!!!

:wink: там и про подъезды было тоже указано?

Отдельные дома точно были, подъездов, наверно, таки не было )
Не будьте так строги )))
lxndr

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2013 14:23

budivelnik написав:
  lxndr написав:
  budivelnik написав:1А чому збираємось контролювати 5% від всього ринку ( саме стільки у ВВП становить ринок житлової нерухомості), або й узагалі 1% ВВП ( РН Києва) чи якщо тільки один КГС то 0,2% ВВП

Шановний
Це Ви запропонували розглянути діяльність оператора який займає 0,2% від ВВП
Я просто Вас запитав чому Ви спочатку не розглядаєте тих операторів в яких
а - обороти більші
б - яким вся держава ПДВ відшкодовує
в - ва яких внутрішні ціни в 2 рази вищі від зовнішніх

А запитання я задаю тому , що мене вчили - спочатку розглядай більш важливі(вагомі/впливові) аргументи і тільки після того переходь до менш важливих.

Я уже написал, почему КГС.
КГС строит жилье для массового сегмента, который является наиболее чувствительным к цене.
КГС также является связанным с государством лицом, поэтому его ценообразование должно быть публичным.
Согласитесь, объекты, например, UDP менее интересны для рассмотрения.
Сумочка Hermes Birkin вообще стОит в сотни раз больше себестоимости, однако такое ценообразование не наносит ущерба обществу
lxndr

Профіль

#<1 ... 16801681168216831684 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор