|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 30 чер, 2013 14:06
budivelnik написав: lxndr написав:все правильно, кроме последнего предложения. Не уровень прибыли определяет потенциал рынка для надувания в нем пузыря, а уровень его контролируемости (монопольности - олигопольности) и виртуальность его активов
1А чому збираємось контролювати 5% від всього ринку ( саме стільки у ВВП становить ринок житлової нерухомості), або й узагалі 1% ВВП ( РН Києва) чи якщо тільки один КГС то 0,2% ВВП 2 А чому не поконтролювати продавців металу , які всередині держави продають метал в 2 рази дорожче ніж за кордон? 3 А чому не ввести ПДВ в банківську сферу , адже відсотки - це додана вартість яка створюється , то чому коли створюємо цеглу - то ПДВ є , а коли друкуємо гроші - то не має. І так далі і тому подібне.
а почему вы эти вопросы мне задаете? я бы тоже хотел понял, почему внутренние цены на многие товары выше экспортных. Или вы жалуетесь, почему металлургам можно, а строителям нельзя?
-
lxndr
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
lxndr написав:После прочтения вы не будете задавать вопросы, кто есть хозяином денег и кто их куда "загоняет".
Послухайте мене уважно і потім не кажіть що не чули 1 Тут не академічне збіговисько поважних професорів які чіпляються до термінології бо це єдине що робить їх ( в їхніх очах) розумнішими від не професорів 2 Хочете щоб Вас зрозуміли - пагасіть німб над головою і опустіться до рівня присутніх, пояснюючи те що знаєте більш менш краще від інших - мовою яку зрозуміють . Висновок Будьте попроще и люди к Вам потянутсяА тепер по суті Різні словосполучення - лох , загнали,олень і так далі - це словарний запас студента недоучки, який відсутність розуміння загальних процесів - заміняє емоціями. Тому ще раз Хто може не під дулом пістолета заставити власника фінансових ресурсів полізти в не вигідну для нього операцію ? Ясно що ніхто А от те , що різні ринкові процеси різні власники своїх ресурсів інтрепритують по різному - тому хтось виграє , а хтось програє - називається не надуванням бульбашок - а ринком.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
lxndr написав:Modern Money Mechanics
хорошая книга и проводки показаны и иллюстрации, есть как на русском так и на английском языке и фильм на Ютубе
-
felicity
-
-
- Заблокований
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 чер, 2013 14:07
felicity написав: lxndr написав:Интернет-провайдер с абонентской базой 20 человек тоже может быть монополистом,
не может, так как не все подсаживаются на его услуги и он навязать их тоже никому не может
может. Почитайте практику АМКУ. В прошлом году вообще операторы были признаны монополистами по оказанию услуг связи НА СВОЕЙ СЕТИ!!!
-
lxndr
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 чер, 2013 14:10
lxndr написав: budivelnik написав: lxndr написав:все правильно, кроме последнего предложения. Не уровень прибыли определяет потенциал рынка для надувания в нем пузыря, а уровень его контролируемости (монопольности - олигопольности) и виртуальность его активов
1А чому збираємось контролювати 5% від всього ринку ( саме стільки у ВВП становить ринок житлової нерухомості), або й узагалі 1% ВВП ( РН Києва) чи якщо тільки один КГС то 0,2% ВВП 2 А чому не поконтролювати продавців металу , які всередині держави продають метал в 2 рази дорожче ніж за кордон? 3 А чому не ввести ПДВ в банківську сферу , адже відсотки - це додана вартість яка створюється , то чому коли створюємо цеглу - то ПДВ є , а коли друкуємо гроші - то не має. І так далі і тому подібне.
а почему вы эти вопросы мне задаете? я бы тоже хотел понял, почему внутренние цены на многие товары выше экспортных. Или вы жалуетесь, почему металлургам можно, а строителям нельзя?
Шановний Це Ви запропонували розглянути діяльність оператора який займає 0,2% від ВВП Я просто Вас запитав чому Ви спочатку не розглядаєте тих операторів в яких а - обороти більші б - яким вся держава ПДВ відшкодовує в - ва яких внутрішні ціни в 2 рази вищі від зовнішніх А запитання я задаю тому , що мене вчили - спочатку розглядай більш важливі(вагомі/впливові) аргументи і тільки після того переходь до менш важливих.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 30 чер, 2013 14:10
budivelnik написав:Перший будує в бенську а жити хоче коло батьків в енську , а другий будує в енську . а жити хоче коло коханої в бенську
что им мешает поменяться? это отдельный взятый случай 
-
felicity
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 чер, 2013 14:12
lxndr написав: felicity написав: lxndr написав:Интернет-провайдер с абонентской базой 20 человек тоже может быть монополистом,
не может, так как не все подсаживаются на его услуги и он навязать их тоже никому не может
может. Почитайте практику АМКУ. В прошлом году вообще операторы были признаны монополистами по оказанию услуг связи НА СВОЕЙ СЕТИ!!!  там и про подъезды было тоже указано?
-
felicity
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 чер, 2013 14:14
budivelnik написав: lxndr написав:После прочтения вы не будете задавать вопросы, кто есть хозяином денег и кто их куда "загоняет".
Послухайте мене уважно і потім не кажіть що не чули 1 Тут не академічне збіговисько поважних професорів які чіпляються до термінології бо це єдине що робить їх ( в їхніх очах) розумнішими від не професорів 2 Хочете щоб Вас зрозуміли - пагасіть німб над головою і опустіться до рівня присутніх, пояснюючи те що знаєте більш менш краще від інших - мовою яку зрозуміють . Висновок Будьте попроще и люди к Вам потянутсяА тепер по суті Різні словосполучення - лох , загнали,олень і так далі - це словарний запас студента недоучки, який відсутність розуміння загальних процесів - заміняє емоціями. Тому ще раз Хто може не під дулом пістолета заставити власника фінансових ресурсів полізти в не вигідну для нього операцію ? Ясно що ніхто А от те , що різні ринкові процеси різні власники своїх ресурсів інтрепритують по різному - тому хтось виграє , а хтось програє - називається не надуванням бульбашок - а ринком.
Слово дурак использовали вы. я вообще на личности не переходил. Ну да ладно. Я это пережил. Комментарий относительно научности принимается, спасибо, не буду посылать читать литературу )
-
lxndr
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 чер, 2013 14:16
Отдельные дома точно были, подъездов, наверно, таки не было ) Не будьте так строги )))
-
lxndr
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 чер, 2013 14:23
budivelnik написав: lxndr написав: budivelnik написав:1А чому збираємось контролювати 5% від всього ринку ( саме стільки у ВВП становить ринок житлової нерухомості), або й узагалі 1% ВВП ( РН Києва) чи якщо тільки один КГС то 0,2% ВВП 2 А чому не поконтролювати продавців металу , які всередині держави продають метал в 2 рази дорожче ніж за кордон? 3 А чому не ввести ПДВ в банківську сферу , адже відсотки - це додана вартість яка створюється , то чому коли створюємо цеглу - то ПДВ є , а коли друкуємо гроші - то не має. І так далі і тому подібне.
Шановний Це Ви запропонували розглянути діяльність оператора який займає 0,2% від ВВП Я просто Вас запитав чому Ви спочатку не розглядаєте тих операторів в яких а - обороти більші б - яким вся держава ПДВ відшкодовує в - ва яких внутрішні ціни в 2 рази вищі від зовнішніх А запитання я задаю тому , що мене вчили - спочатку розглядай більш важливі(вагомі/впливові) аргументи і тільки після того переходь до менш важливих.
Я уже написал, почему КГС. КГС строит жилье для массового сегмента, который является наиболее чувствительным к цене. КГС также является связанным с государством лицом, поэтому его ценообразование должно быть публичным. Согласитесь, объекты, например, UDP менее интересны для рассмотрения. Сумочка Hermes Birkin вообще стОит в сотни раз больше себестоимости, однако такое ценообразование не наносит ущерба обществу
-
lxndr
-
-
-
-
Профіль
-
-
|