zahar_ написав:Ну Вы и "телепень" я Вам прошу привести ЦИФРЫ с ИНДЕКСА ДОМИКА - "Где информация про цифры индекса домика на 1.01.2010, 1.01.2011,1.01.2012 "? http://www.radikal.ru А Вы зачем мне приводите цифры средних цен хотелок Базы Данных Домика? Если Вы не понимаете разницы между индексом домика и средней ценой хотелок из базы домика то о чём можно говорить с таким дремучим оппонентом как Вы?
это индекс чего? ага, вижу: "Индекс стоимости является индикатором текущего уровня цен на недвижимость." - вы знаете как он рассчитывается? По сделкам, хотелкам - как?
Ну тий й "бамбук" 1 Просити мене можна - але це не говорить . що я зобовязанрий виконувати всі прохання різних неадекватів. 2 В спілкуванні з фантазерами , мене не цікавлять їх прохання Мене цікавить Як вони пояснять що їх фантазії не справдились А саму табличку , зроблену на основі цих фантазій . я в стилі копіпастера можу повторювати скільки хочеш
Тому фантазере, як чи чим зможеш пояснити Чому твоя заявка про мінум 10% в рік - не підтвердилась ?
Без проблем , тримайте 3120 + фантазія захара про мінус 10% щорічно 2008 - 3120 2009 - 3120 х 4,8 / 8( або -40%) =1872 2010 - 1872 - 10% =1685 2011 - 1685 - 10% =1516 2012 - 1516 - 10% =1365
ПС До речі , де вибачення за дезінформацію по розмірам державної допомоги( любимий коньок копі-пастера) ? Адже згідно з ссилкою . яку Ви надали , голова ДІУ повідомив що з моменту створення(2004 рік) і до сьогодні держава надала всього 1,4 млрд грн кредитів , в той час коли на протязі 2005-2012 років загальний обсяг житлового будівництва становив приблизно 65 млн м2=300 млрд грн
Ну тий й "бамбук" 1 Просити мене можна - але це не говорить . що я зобовязанрий виконувати всі прохання різних неадекватів. 2 В спілкуванні з фантазерами , мене не цікавлять їх прохання Мене цікавить Як вони пояснять що їх фантазії не справдились А саму табличку , зроблену на основі цих фантазій . я в стилі копіпастера можу повторювати скільки хочеш Тому фантазере, як чи чим зможеш пояснити Чому твоя заявка про мінум 10% в рік - не підтвердилась ?
Без проблем , тримайте 3120 + фантазія захара про мінус 10% щорічно 2008 - 3120 2009 - 3120 х 4,8 / 8( або -40%) =1872 2010 - 1872 - 10% =1685 2011 - 1685 - 10% =1516 2012 - 1516 - 10% =1365
ПС До речі , де вибачення за дезінформацію по розмірам державної допомоги( любимий коньок копі-пастера) ? Адже згідно з ссилкою . яку Ви надали , голова ДІУ повідомив що з моменту створення(2004 рік) і до сьогодні держава надала всього 1,4 млрд грн кредитів , в той час коли на протязі 2005-2012 років загальний обсяг житлового будівництва становив приблизно 65 млн м2=300 млрд грн
1 навіть на приведенному графіку , який закінчився 06-2012 - 1430 ( при цьому цей графік домік вже не підтримує) 2 На тому графіку який сьогодні домік підтримує - 1704 3 Тепер залишилось захару скупити все що в 2008 коштувало 3120 за намальованих доміком 1430 , або признати що сьогодні 1704
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 24 січ, 2013 14:44, всього редагувалось 1 раз.
zahar_ написав:Ну Вы и "телепень" я Вам прошу привести ЦИФРЫ с ИНДЕКСА ДОМИКА - "Где информация про цифры индекса домика на 1.01.2010, 1.01.2011,1.01.2012 "? http://www.radikal.ru А Вы зачем мне приводите цифры средних цен хотелок Базы Данных Домика? Если Вы не понимаете разницы между индексом домика и средней ценой хотелок из базы домика то о чём можно говорить с таким дремучим оппонентом как Вы?
это индекс чего? ага, вижу: "Индекс стоимости является индикатором текущего уровня цен на недвижимость." - вы знаете как он рассчитывается? По сделкам, хотелкам - как?
Это индекс Домика где он показывает свою версию движения уровня цен на КРЖН. Как я понял, высчитывается после вычленения из базы данных Домика сегмента хотелок по которым проходят наиболее характерное количество сделок, и учитывает коэффициент торгов как при "теоритических" продажах так и при реальных. Ещё применяются какие-то коэффициенты в зависимости от расположения объекта.
В своё время тоже показывался в долл. за кв. м. Потом от этой практики аналитики домика отошли, дабы такие "гиганты мысли" типа будивельныка не "блудили в трёх соснах" и не думали что пункт индекса это какая-то долларовая цена кв. м. Там где раньше указывалось долл. за кв. метр можно считать что это индекс на ту дату показывал определённое количество пунктов
Ещё индекс хорош тем, что его уже задним числом не перепишешь, как те средние хотелки из базы данных домика которые тулит будивельнык, потому что его данные публиковались в еженедельных обзорах домика.
Вот я и попросил будивельныка привести данные индекса домика, чтобы определить какой уровень падения цен на КРЖН показывал индекс домика в 2010,2011,2012 годах.
Но будивельнык то ли в очередной раз прикинулся "ветошью", то ли уровень его понимания действительно весьма низок, но он вместо КОНКРЕТНЫХ ДАННЫХ ИНДЕКСА ДОМИКА привёл очередную табличку с его очередной "моя думка"
Просто фантазер захар в черговий раз прикинувся ... 1 Забув оголосити , що приведений графік домік вже не підтримує в порівняльних величинах . В 2008 почина з долар/м2 . а сьогодні це вже індекс . який не має прямого відношення до ціни 2 Забув повідомити , що той графік який домік підтримує сьогодні( в порівнювальних величинах - тобто $/m2 ) починався з 3000(2008) і станом на сьогодні є в діапазоні 1704 3 Забув повідомити що згідно того ж доміка , найнижчий сегмент подорожчавна 4-9% за останні 20 тижнів І так далі - і тому подібне. Тому вихопити який огризок . який ніби показує те що вигідно - захар може . а зєднати з огризків загальну картину - тут йому розуму не вистарчає. А щоб наш фантазеро-брехунець зайвий раз до доміка не звертався . то ось офіційна табличка від доміка станом на 21-01-2013http://fotohost.org/images/a1a5f9b1-114kB.jpg А сама найприкольніша маніпуляція полягає в тому . що він порівнює 3120 - в 2008 році як доларів за м2 З 1394 - в 2013 - індекс , який по його ж словам не має ніякого відношення до ціни Ось його цитата:
В своё время тоже показывался в долл. за кв. м. Потом от этой практики аналитики домика отошли, дабы такие "гиганты мысли" типа будивельныка не "блудили в трёх соснах" и не думали что пункт индекса это какая-то долларовая цена кв. м.
То як Вам логіка в нашого єдиноістиного круть-верть Як падіння показувати то з доларів до індекса А якщо рівняти долар до долара - то і я не я і хата не моя. От такі наші обвалішки.Спочатку зманіпулють , потім когось оббрешуть , а потім голову в пісок.
Oven написав:zahar_ то есть... например: 1390 каких-то условных индексных единиц, не привязанных к валютам - так?
Саме так При чому В 2008 - індекс=доларів/м2=3120 доларів/м2 В 2013- індекс = якомусь розрахунковому значенню в 1394 , але при цьому той самий домік приводить і значення в долар/м2 , звідси можна зробити припущення що: індекс в 1394 одиниці = 1716 доларів/м2
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 24 січ, 2013 15:17, всього редагувалось 1 раз.
Ну тий й "бамбук" 1 Просити мене можна - але це не говорить . що я зобовязанрий виконувати всі прохання різних неадекватів. 2 В спілкуванні з фантазерами , мене не цікавлять їх прохання Мене цікавить Як вони пояснять що їх фантазії не справдились А саму табличку , зроблену на основі цих фантазій . я в стилі копіпастера можу повторювати скільки хочеш Тому фантазере, як чи чим зможеш пояснити Чому твоя заявка про мінум 10% в рік - не підтвердилась ?
так Домик намалювал $1390 - zahar_ прав.
Сейчас индекс домика долларовых цен показывает не какую цену кв. метра в долларах, а пункты. Раньше его рассчитывали в долл. за кв.м метр, но потом отошли от такой практики.
То есть индекс домика показал падение уровня цен на КРЖН за три года 17%.
То тут надо учесть что домик риелторский ресурс и в сезоны продаж (весна, осень) они тупо "придерживали" его падение (ориентировочно на 2-3% в год), расказывая об АжЫвлении на КРН. А в 2012 падение ещё и замедлилось из-за "технического роста" в связи с уменьшением объектов в базе и переходом на гривневые ценники.
Востаннє редагувалось zahar_ в Чет 24 січ, 2013 15:42, всього редагувалось 2 разів.
Oven написав:zahar_ то есть... например: 1390 каких-то условных индексных единиц, не привязанных к валютам - так?
Нет.
Они рассчитывают индекс долларовых цен, и индекс гривневых цен. Но на гривневые цены у них даже графика нет.
А на индекс долларовых цен есть. График выше я привёл для примера будивельныку, чтобы до него хоть бы наглядно дошло, какие данные от него хочу увидеть.