уключи масги!! патриста! 2008 ничему не научил!!11
http://alfabrok.est.ua/8565413/ Еще не патриста, но уже не папиццот и круче Оболони 3700 грн /метр Продажа дома в п.Лесники. Кирпич. Утеплен пенопластом 100мм. 800кв.м. 4уровня. Под отделку. Наружная отделка: декоративная штукатурка Krasel (на гарантии). Участок 12 соток. Цоколь утеплен, с отделкой натуральным камнем. Встроенный гараж на 1 авто. Паркинг на 3авто. Электричество: 380V. В эксплуатацию не введен. Системы отопления и канализации не оборудованы. Газ у ворот. 2 обзорные террасы.. Автоматические ворота гаражные и внешние. Панорамный вид с верхних этажей на лес и окрестности. Соседние участки застроены и обжиты. 370 000y.e. + 5% комиссия
zahar_ написав:"Кормушка" №1 - Госпрограмма Доступне житло 70Х30.______400 млн. грн.
Кормушка №1 = 121 млн
zahar_ написав: 2. "Кормушка №2" - ЫпАтека 3% По Киеву 243 кредитных договора на сумму 80,7 млн гривен
І в тому ж повідомленні в табличці
zahar_ написав:"Кормушка" №2 - ЫпАтека 3%____________________________100 млн. грн.
Далі вже не читав, адже якщо два пункта з 121+81=201 - роблять 100+400=500 То який резон реально цю єресь розглядати. Тільки в хворій голові 200=500
Для інших - ще раз Захар в сумму включає як державні гроші , так і гроші населення. а це не вірно , але якщо захар здурі не приєднає до державних ще й людські - то в нього не виходять сумии які можуть вразити увагу форумчан , от він і крутиться як лящ на сковорідці.
ПС Я до речі цю тезу повторюю в 10 раз , захар в 10 раз зєднує гроші людей і держави. Цікаво І хто з нас правий ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 27 січ, 2013 22:31, всього редагувалось 2 разів.
уключи масги!! патриста! 2008 ничему не научил!!11
http://alfabrok.est.ua/8565413/ Еще не патриста, но уже не папиццот и круче Оболони 3700 грн /метр Продажа дома в п.Лесники. Кирпич. Утеплен пенопластом 100мм. 800кв.м. 4уровня. Под отделку. Наружная отделка: декоративная штукатурка Krasel (на гарантии). Участок 12 соток. Цоколь утеплен, с отделкой натуральным камнем. Встроенный гараж на 1 авто. Паркинг на 3авто. Электричество: 380V. В эксплуатацию не введен. Системы отопления и канализации не оборудованы. Газ у ворот. 2 обзорные террасы.. Автоматические ворота гаражные и внешние. Панорамный вид с верхних этажей на лес и окрестности. Соседние участки застроены и обжиты. 370 000y.e. + 5% комиссия
Очень выгодное капиталовложение! Обвалишки, налетай - цена ведь ерундовая: 463$ за м2! А если площадь была бы 1600 м2, то и цена была бы по 400 )))))
Serg-ik написав:Системы отопления и канализации не оборудованы.
Serg-ik написав:Газ у ворот.
А еще налог на недвигу на такую площадь - около 3 000 уе за год А еще отопить эти 800 метров на 4 этажа Пусть продают...
В експлуатацію не введений .... З іншого боку - виглядає нормально , можна в міні-готель перепланувати ( в мене враження що так і задумувалось) Але 800 м2 там однозначно не має, максимум 400, при чому я й 4 поверхи не бачу , бачу високий цокольний + один житловий+мансардний , а раз так - то 370 000 доларів за 400 метрів не введенного в експлуатацію будинку без частини комунікацій в селі - явно не халявна ціна. Скоріш за все це з підвал+мансарда+якісь споруди на території
budivelnik написав:В експлуатацію не введений .... З іншого боку - виглядає нормально , можна в міні-готель перепланувати ( в мене враження що так і задумувалось) Але 800 м2 там однозначно не має, максимум 400 Скоріш за все це з підвал+мансарда+якісь споруди на території
В експлуатацію могли спеціально поки не вводити. Але ще варто пригледітись на фото, де дорога є біля воріт - грунтова на вигляд.
budivelnik написав:В експлуатацію не введений .... З іншого боку - виглядає нормально , можна в міні-готель перепланувати ( в мене враження що так і задумувалось) Але 800 м2 там однозначно не має, максимум 400 Скоріш за все це з підвал+мансарда+якісь споруди на території
В експлуатацію могли спеціально поки не вводити. Але ще варто пригледітись на фото, де дорога є біля воріт - грунтова на вигляд.
Там може бути вкатаний щебінь , так що грунтова( чи щебнева) - не принципово Принципово Рік будівництва - 2001 ( може циферку не на те місце поставили) Площа - 800 м2 - тут явний перебор ( тим більше що там не 4 поверхи - а 4 - рівні Скоріш за все Гараж - нижня точка мінус 0,5 м( від рівня землі) - перший рівень Поверх - нижня точка плюс 2 м Другий поверх - нижня точка 5 м Мансарда - нижня точка 8 м
budivelnik написав: Там може бути вкатаний щебінь , так що грунтова( чи щебнева) - не принципово Принципово Рік будівництва - 2001 ( може циферку не на те місце поставили) Площа - 800 м2 - тут явний перебор ( тим більше що там не 4 поверхи - а 4 - рівні Скоріш за все Гараж - нижня точка мінус 0,5 м( від рівня землі) - перший рівень Поверх - нижня точка плюс 2 м Другий поверх - нижня точка 5 м Мансарда - нижня точка 8 м
budivelnik написав: Там може бути вкатаний щебінь , так що грунтова( чи щебнева) - не принципово Принципово Рік будівництва - 2001 ( може циферку не на те місце поставили) Площа - 800 м2 - тут явний перебор ( тим більше що там не 4 поверхи - а 4 - рівні Скоріш за все Гараж - нижня точка мінус 0,5 м( від рівня землі) - перший рівень Поверх - нижня точка плюс 2 м Другий поверх - нижня точка 5 м Мансарда - нижня точка 8 м
Разводняк, да? не бывает таких цен?
1 Яких таких цін ? 370 000 доларів ???? 2 Де я писав що це розводняк по ціні обєкту? 3 Я будівельник і можу на око з якоюсь точністю визначити метраж обєкту. Так як я бачу всього два поверхи ( повноцінних) - то й не вірю що це поверхи по 400 метрів квадратних ( там будинок прямокутний , довжина до ширини приблизно 2 до 1 ( 15 х 25 м -там не має однозначно) Навіть якщо там у площу враховують мансардний поверх ( який явно не більший ніж 60% стандартного ) і гараж-підвал, то все одно в цьому будинку , не більше 500 м2 площ які можна віднести до житлових а не до господарських. А після розбивки 500 + 300 , 370 000 доларів в незданому будинку без газу - не виглядають халявою