kievlyanka написав:я в тихом шоке, чтобы за такое платить деньги
Квартирв в удовлетворительном состоянии и (наверное) - в неплохом месте. Поэтому цена (вероятно) - вполне адекватна. Естественно, не для всех киевлян/киевлянок, а для игроков на КРЖН ....
Квартирв в удовлетворительном состоянии и (наверное) - в неплохом месте. Поэтому цена (вероятно) - вполне адекватна. Естественно, не для всех киевлян/киевлянок, а для игроков на КРЖН ....
Тарасовская, просто какая эффективность вложений от коридора за такую цену
budivelnik написав:Звідси висновокРоків через 10-15( якщо тарифи на газ будуть залишатись на сьогоднішньому рівні) або 3-5 ( якщо підтягнуться до світових цін) частка утеплених будинків дотягне до 50% - от тоді й подивимось будуть власники БПС їх утеплювати , чи продовжать розповіді про те що 32 см достатньо.
мне лично пофиг из чего там стены...
мне нужно чтобы было тепло.
если система отопления этого не обеспечивает, я устанавливаю дополнительные секции (недорого) и/или утепляю стены (дорого).
изменяется ли от этого сумма которую я плачу ежемесячно?
Востаннє редагувалось yura_ в П'ят 25 жов, 2013 16:22, всього редагувалось 1 раз.
что бы ни говорили airmax и другие о качестве старого жилья, мне, как киевлянке, приятно, что в городе еще остальсь такие дома. экстерьер у них и даже у сталинок куда симпатичнее, чем у муравейников. все-таки на Позняках возникают совершенно непередаваемые ощущения. не хотелось бы, чтобы весь Киев со временем превратился в каменные джунгли.
а планировка - да, что-то с чем-то. оба окна внутри угла. зато теплая...
а что, коридор квартире не нужен? открыл входную дверь - прыг на кровать и нормально? ох же чудо, я не могу
Коридор как коридор...
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 25 жов, 2013 16:26, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Звідси висновокРоків через 10-15( якщо тарифи на газ будуть залишатись на сьогоднішньому рівні) або 3-5 ( якщо підтягнуться до світових цін) частка утеплених будинків дотягне до 50% - от тоді й подивимось будуть власники БПС їх утеплювати , чи продовжать розповіді про те що 32 см достатньо.
мне лично пофиг из чего там стены... мне нужно чтобы было тепло. если система отопления этого не обеспечивает, я устанавливаю дополнительные секции (недорого) и/или утепляю стены (дорого). изменяется ли от этого сумма которую я плачу ежемесячно?
Так і теплокомуненерго буде по барабану що Ви там собі понаставляли. Воно просто вирахує розхід тепла на опалювання будинку данної конструкції - і виставить Вам рахунок.
Тому якщо будинок буде утеплений - розрахунок один а не утеплений - розрахунок інший.
То як є різниця між вартістю плати за утеплений чи не утеплений будинок?
ПС Пропонує не розглядати як дитина - я так хочу, чи як василь-алі-бабаєвич - я там сидів...
budivelnik написав:Думаю і не математик легко зрозуміє що йдеться про приблизно 30% додаткових тепловтрат в будинку з тоншими стінами.
нам на тепловтраты не пофиг тока гипотетически...
два фактора: тепло или холодно, дорого или дешево.
на практике в утепленных высотках тепло и недорого/дорого, в неутепленных тепло и недорого/дорого. Хотя есть варианты там где холодно, там уж надо кумекать и утеплятся
budivelnik написав:Воно просто вирахує розхід тепла на опалювання будинку данної конструкції - і виставить Вам рахунок.
Будівельникук, Ви напишіть ось що: 1) Опалення будинків у нас дотується державою тому коштує НЕДОРОГО. Це - факт. 2) Коли дотації знімуть - тоді у нас буде як в Росії чи Прибалтиці чи Німечині, тобто комунальні послуги за квартирку в 50 м2 щомісячно коштують 150-300$. І ніяких боргів! Не заплатиш - через три дні відріжуть опалення!
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 25 жов, 2013 16:31, всього редагувалось 1 раз.