Он бы еще отечественную машину купил, авось бы тоже не устроило б ее качество, да подумали б о пошлинах для "поддержки отечественного производителя".
|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?коридор стоит 27 тысяч баксов
![]() Востаннє редагувалось kievlyanka в П'ят 25 жов, 2013 15:57, всього редагувалось 1 раз.
![]() Взагалі противники утеплення забувають 1 Приблизно з 2000 року - будують тільки будинки з стінами 1,2 м (в еквіваленті) 2 З 2000 року і до сьогодні збудовано приблизно 20% житлового фонду 3 Якусь частину житла мешканці утеплили самі Звідси висновок Років через 10-15( якщо тарифи на газ будуть залишатись на сьогоднішньому рівні) або 3-5 ( якщо підтягнуться до світових цін) частка утеплених будинків дотягне до 50% - от тоді й подивимось будуть власники БПС їх утеплювати , чи продовжать розповіді про те що 32 см достатньо.
![]() ![]() ![]() судя по фотографиям это спадщина или происки родственников продать хату пока она в цене Востаннє редагувалось kievlyanka в П'ят 25 жов, 2013 16:06, всього редагувалось 1 раз.
![]() теплопровідність цегли вища ніж керамзитобетону. бетон міцніший за цеглу.
може і малувато, але з досвіду скажу, що нам взимку жарко. якщо нема сильних морозів, одне вікно завжди на провітрюванні. і все одно в хаті 26-27 градусів. панельні хрущівки, чешки, гостинки часто-густо строкато утеплюють, серед БПС дуже рідко бачу, щоб утеплювали. в нашому домі лише з північного торця одна 3-кімнатна з 16 утеплена. і ще в під'їзді є одна двокімнатна, утеплена з боку сходів. до речі ще одна перевага БПС з-поміж інших радянських серій - наявність незадимлюваних сходів. я не кажу, що БПС - най-найкращіше, що може бути. але це краще за хрущі і більшість радянських панельок. сучасні панельки мають лише 20 см зовнішніх стін, решта - утеплювач
![]() alisonya
Ви чогось або не розумієте , або свідомо уникаєте Я й в будівельному вагончику зроблю сауну навіть у випадку коли надворі буде мінус 50. Питання в тому скільки енергоносіїв я для цього використаю. Тому в нашому варіанті Тепло втікає через ( у одно/двоповерхових приміщеннях) Зовнішні стіни - 30% Вікна/двері -30% Стелю - 20% Підлогу - 10% Вентиляцію -10% Для три і більше поверхів , для поверхів відмінних від першого і останнього Вікна/двері - 45% Зовнішні стіни -40% Вентиляцію - 15% Тепер самостійно можете зробити розрахунок між конструкцією з зовнішніми стінами в 32-40 см і 100-120 см Думаю і не математик легко зрозуміє що йдеться про приблизно 30% додаткових тепловтрат в будинку з тоншими стінами.
|
|