zahar_ написав:Также "экспертом" будивельнык было пригнорирована информация участников форума что средняя зарплата брутто у строителей Киева может быть 3000-3500 грн.
Бідний гуманітарій. Читати навчився -думати вже навряд чи навчиться. Отже 1 Будівельник говорить про тих будівельників , які будуючи по 3 м2 будують 1,2 млн м2 в рік і заробляють по 5000 грн в місяць. Таким чином легко визначити кількість цих осіб 1,2 млн м2 / 12 м2сяців / 3 м2 в місяць =33 333 осіб 2 Загальна кількість будівельників в Києві становить-86 612 http://gorstat.kiev.ua/p.php3?c=2561&lang=1 3 А тепер елементарна , але не доступна математична операція для захара (33 333 х 5000 + (86612 - 33 333)х1100(мінімальна)/86612=2601 грн середньої
Дык я и говорю что методом подбора манипулятор "эксперт" будивельнык подобрал "нужные" ему цифры и на них показывают свою статистику.
Про вопрос откуда взялась нужная "эксперту" цифра в 3 кв.м общей площади дома "эксперт" будивельнык как водится забыл ответить.
Но при помощи взятой с потолка цифры сей "специалист" по первичке КРЖН "бодро" вывел что число строителей на жилищных объектах Киева 333333 тыс.
Таким чином легко визначити кількість цих осіб 1,2 млн м2 / 12 м2сяців / 3 м2 в місяць =33 333 осіб
zahar_ написав:Также "экспертом" будивельнык было пригнорирована информация участников форума что средняя зарплата брутто у строителей Киева может быть 3000-3500 грн.
Бідний гуманітарій. Читати навчився -думати вже навряд чи навчиться. Отже 1 Будівельник говорить про тих будівельників , які будуючи по 3 м2 будують 1,2 млн м2 в рік і заробляють по 5000 грн в місяць. Таким чином легко визначити кількість цих осіб 1,2 млн м2 / 12 м2сяців / 3 м2 в місяць =33 333 осіб 2 Загальна кількість будівельників в Києві становить-86 612 http://gorstat.kiev.ua/p.php3?c=2561&lang=1 3 А тепер елементарна , але не доступна математична операція для захара (33 333 х 5000 + (86612 - 33 333)х1100(мінімальна)/86612=2601 грн середньої
Дык я и говорю что методом подбора манипулятор "эксперт" будивельнык подобрал "нужные" ему цифры и на них показывают свою статистику.
Про вопрос откуда взялась нужная "эксперту" цифра в 3 кв.м общей площади дома "эксперт" будивельнык как водится забыл ответить.
Но при помощи взятой с потолка цифры сей "специалист" по первичке КРЖН "бодро" вывел что число строителей на жилищных объектах Киева 333333 тыс.
Таким чином легко визначити кількість цих осіб 1,2 млн м2 / 12 м2сяців / 3 м2 в місяць =33 333 осіб
Сочиняйте дальше - фантазирующий Вы наш.
а что говорит статистика по занятности в строительной отрасли? а отчетность по зарплатам одному заплатили, другому нет, зато все при деле
1 Я розумію що логіка - для журналіста який гарно навчився кричати алярм - не доступна 2 Я гордий з того , що вмію в цифрових рядах підбирати неявні значення таким чином , щоб це виглядало логічно і щоб це можна було довести 3 Тепер розглянемо звідки і що я взяв а - 1,2 млн м2 - статистика державна б - 87 000 працівників в будівницві Києва - статистика державна в - те що єдиноподатники у статистику потрапляють як працівники з мінімальною зарплатою - нормативи податкової і ПФ г - розмір будівництва на особу (3 м2) - власний досвід , який на моїх обєктах - 4-10 м2 на особу( обєкти меншої складності в порівнянні з багатоповерховим будівництвом), 2-4 м2 на особу в місяць в багатоповерхових - власний досвід який базується як на інформації від тресту Львівпромбуд в якому я працював кілька років і моя мама 35 років , так і підтверджена моїми однокласниками/одногрупниками які працюють сьогодні на обєктах Львова у різних іпоностасях( від майстра до власника) 4 Тепер ще раз що вийшло 87 000 осіб - всього з середньою 2600 Ясно що ті хто працюють - отримують більше , далі гола математика по підбору цифр.
Після цього я вважаю себе молодцем. Захар кусає лікті і бризкає слиною
А по суті цифр крім слини є що сказати ? Тому Захар . якщо зможете довести що частка заробітної плати менша ніж 4000 грн/м2 - то спробуйте Поки не довели - то мовчіть і сопіть в хустинку
Ведь те, кто там ни разу ни был, думают, что Европа - это рай на земле)))
Был утром возле Печерской Лавры. Вся Лаврская улица по обе стороны заставлена дорогими немецкими и японскими автомобилями. Корейских - почти нет, они ведь не понтовые))) Так что есть деньги, и немалые, у граждан самостийной. Только - не у всех...
Был утром возле Печерской Лавры. Вся Лаврская улица по обе стороны заставлена дорогими немецкими и японскими автомобилями. Корейских - почти нет, они ведь не понтовые))) Так что есть деньги, и немалые, у граждан самостийной. Только - не у всех...
а номера донецкие, днепропетровские? или ВР И АА или ИИ
budivelnik написав:Бідний гуманітарій. Читати навчився -думати вже навряд чи навчиться. Отже 1 Будівельник говорить про тих будівельників , які будуючи по 3 м2 будують 1,2 млн м2 в рік і заробляють по 5000 грн в місяць. Таким чином легко визначити кількість цих осіб 1,2 млн м2 / 12 м2сяців / 3 м2 в місяць =33 333 осіб 2 Загальна кількість будівельників в Києві становить-86 612 http://gorstat.kiev.ua/p.php3?c=2561&lang=1 3 А тепер елементарна , але не доступна математична операція для захара (33 333 х 5000 + (86612 - 33 333)х1100(мінімальна)/86612=2601 грн середньої
1 Я розумію що логіка - для журналіста який гарно навчився кричати алярм - не доступна 2 Я гордий з того , що вмію в цифрових рядах підбирати неявні значення таким чином , щоб це виглядало логічно і щоб це можна було довести 3 Тепер розглянемо звідки і що я взяв а - 1,2 млн м2 - статистика державна б - 87 000 працівників в будівницві Києва - статистика державна в - те що єдиноподатники у статистику потрапляють як працівники з мінімальною зарплатою - нормативи податкової і ПФ г - розмір будівництва на особу (3 м2) - власний досвід , який на моїх обєктах - 4-10 м2 на особу( обєкти меншої складності в порівнянні з багатоповерховим будівництвом), 2-4 м2 на особу в місяць в багатоповерхових - власний досвід який базується як на інформації від тресту Львівпромбуд в якому я працював кілька років і моя мама 35 років , так і підтверджена моїми однокласниками/одногрупниками які працюють сьогодні на обєктах Львова у різних іпоностасях( від майстра до власника) 4 Тепер ще раз що вийшло 87 000 осіб - всього з середньою 2600 Ясно що ті хто працюють - отримують більше , далі гола математика по підбору цифр.
Після цього я вважаю себе молодцем. Захар кусає лікті і бризкає слиною
А по суті цифр крім слини є що сказати ? Тому Захар . якщо зможете довести що частка заробітної плати менша ніж 4000 грн/м2 - то спробуйте Поки не довели - то мовчіть і сопіть в хустинку
В общем ИМХО "эксперт" budivelnik подтвердил что взял с "потолка" цифру что киевские строители задействованные в строительстве жилой недвижимости строят 3 кв.м общей площади дома в месяц. Хотя budivelnik ВРАЛ Faceless что это статистические данные
budivelnik написав:
Faceless написав:2) Звідки ваш показник що один працівник будує 3м2? Ну добре, продає тільки 2/3, це можна погодитись. Але чому тільки 3 метри на одного?
1 3м2/на особу - це статистика.
Как говорит классик - "подзравляю Вас господин Соврамши"
Что стоит "моя думка" budivelnik для оценки ситуации на первичке на КРЖН было видно на форуме не раз - "моя думка" budivelnik показывала совершенно не то, что было и есть в как на первичке КРЖН так и в общем на КРЖН.
Я так полагаю что Вы и дальше будете подсовывать для обсуждения свои липовые "розрахунки",но надеюсь что та туфта что Вы подсовываете не введёт никого в заблуждение.
Так же видно что budivelnik на грани "срыва" по его трольным выпадам: "Захар кусає лікті і бризкає слиною".
Надеется видимо перевести в обсуждение в срач, за которым вскроется очередное "шулерство" "эксперта" budivelnik по поводу "рисования" им себестоимости строительства первички в Киеве.
так попросту парковать негде. когда строили лавру - о таком количестве авто даже не могли подумать. та и с чего ровнять авто и недвигу? ничего удивительного в том, что авто может быть дороже части квартир. да и те кто ездят на авто премиум и выше - квартирный вопрос массово решали еще начиная с 1995 года. до 2005 года и раздутия пузыря многие успели поменять-докупить. и ничто не мешает теперь ездить на дорогих авто, имея уже давным-давно квартирку/дом, и вообще не особо задумываясь о квартирном вопросе и цене на недвигу.
такой нетипичный разогрев цены обеспечили: 1. пик рождаемости в 1980-1990 2. перевод квартир с первых этажей под нежилой фонд 3. ипотека 4. рост ВВП 5. для Киева - подпитка от приезжих