ПР: закон про амністію євромайданівців є "політичним" і не дає юридичних підстав для їхнього звільнення
Дивися повний текст ПР: закон про амністію євромайданівців є "політичним" і не дає юридичних підстав для їхнього звільнення.
|
|
ПР: закон про амністію євромайданівців є "політичним" і не дПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст ПР: закон про амністію євромайданівців є "політичним" і не дає юридичних підстав для їхнього звільнення. нельзя вести амнистии по текущим событиям.
это как приглашение к совершению преступлений, мол, идите, громите, вам ничего не будет, потомучто завтра будет амнистия.
Поддерживаю, но тогда вопрос зачем принимать закон заведома известно что он не будет работать. Это не единственний закон посмотрите сколько законов принято а потом принимаются новые "ЗУ Вважати не таким що втратив чинність ....". ребята давайте выходить на новый уровень Примут, а потом надо обратно менять закон, чтобы посадить этих БАНДЕРЛОГОВ, которые гормят здания и памятники! Зло и МАРГИНАЛИЗМ должно быть наказано!
George_12
Ой, я прям в недоумении, кузер против рыго-аналов. Как же так, наказывать за разгром зданий. Это шо ж, Ахметова посадить? Он ведь сломал три здания на Андреевском спуске люди, що ж це таке. Я читаю ці коментарі і прямо в розпачі. Що значить посадити? за що наказувати? за протест? Ці злодюги вже країну обанкротили, розікрали і лиси і гори і все чорноморське узбережжя. Замість дитячих санаторіїв власні особняки поробили. Українців поставили на коліна. А ви сьогодні говорите що так і треба. Значить це ви винні в цьому що коється, це ви голосували за Януковича. То і вас треба в тюрми садити!!!!
Re: ПР: закон про амністію євромайданівців є "політичним" і
Скажу вам по секрету, оппозиционные депутутки делают то же самое, почитайте мои посты, из меня выбили аж официальные ссылки на раду и суды Дело в исполнении обязанностей, если я прихожу на работу, и не занимаюсь регламентированым производством, меня уволят нафиг. Увы, как бы не было обидно моим единомышленникам.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||