Вчимося готувати, стригти і розбиратися у вині
Дивися повний текст Як в Україні зробити кар'єру за тиждень.
|
|
Як в Україні зробити кар'єру за тижденьПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Як в Україні зробити кар'єру за тиждень. Масажист за тиждень, *** шоб я так жив... Давайте вже хірурга за три дні.
Академія банного мистецтва - скільки там академіків??? Чи існують у них кандитати, доктори та члени-кореспонденти?
Щоо?? Фотографом можна працювати без освіти??
З однієї сторони так, можна купити мильницю чи на телефон пофоткати і позиціонувати себе як супер крутий фотограф і пробачте, понтуватися своєю мильною ілюзією. Або ж мажор купить собі всю необхідну техніку мінімум від 50 тисяч і теж буде кричати , що він великий фотограф. Мене неймовірно обурила професія " фотограф" у переліку поруч з офіціантом, продавцем-касиром тощо. Ви вважаєте , що це рівноцінні професії, щоби їх ставити на один рівень?? Та інші навіть не професії (щодо бармена я ще згідна , що це професія, але інші...) Таке враження, що той, хто писав цю псевдостаттю "трохи" не підготовився і не розібрався у темі статті. А не настрочити мемуари з голови. Пробачте, без образ. N.B. і останнє... Я вчилася двом різним професіям: фармацевт і математик. Та , зрозуміла, що це не моє. І вирішила здійснити мрію життя - стати фотографом. І почувши: фотограф - професія без освіти... Бери фотик і фоткай.. Ось і вся наука... Відверто кажучи привела мене в шок і обурила. Включайте розум люди і поважайте себе! Той, хто хоче стати професіоналом і поважати свою роботу , той має вкласти інвестиції в свою ж голову через знання. Можливо хтось не розділить зі мною мій коментар, та я всерівно твердо стою на тому, що професії фотографа (фотохудожник та інші відгалуження) необхідно вчитись. І підтримую цю теорію практикою. Збираю кошти не лише на відмінну техніку, але в першу чергу і на навчання професії фотографа в Європі. Адже в Україні, нажаль, можуть лише навчити в кращому випадку як на "трійочку" фоткати на фотік. За кордоном люди розуміють більше, що значить бути фотомитцем, в Україні ж висміюють приховано цінність цієї професії, що і підтвердила дана стаття.
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||