Як в Україні зробити кар'єру за тиждень

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2014 20:18

Як в Україні зробити кар'єру за тиждень

Пропонуємо до обговорення:
Вчимося готувати, стригти і розбиратися у вині

Дивися повний текст Як в Україні зробити кар'єру за тиждень.
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2014 20:18

Масажист за тиждень, *** шоб я так жив... Давайте вже хірурга за три дні.
Академія банного мистецтва - скільки там академіків??? Чи існують у них кандитати, доктори та члени-кореспонденти?
alibabator

Подякував: 24 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2014 20:57

Файненс копирует вести - половина ленты. Очень авторитетное издание :).
РАТАН

Подякував: 150 раз.
Подякували: 215 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2017 19:28

Щоо?? Фотографом можна працювати без освіти??
З однієї сторони так, можна купити мильницю чи на телефон пофоткати і позиціонувати себе як супер крутий фотограф і пробачте, понтуватися своєю мильною ілюзією.
Або ж мажор купить собі всю необхідну техніку мінімум від 50 тисяч і теж буде кричати , що він великий фотограф.

Мене неймовірно обурила професія " фотограф" у переліку поруч з офіціантом, продавцем-касиром тощо.
Ви вважаєте , що це рівноцінні професії, щоби їх ставити на один рівень?? Та інші навіть не професії (щодо бармена я ще згідна , що це професія, але інші...)
Таке враження, що той, хто писав цю псевдостаттю "трохи" не підготовився і не розібрався у темі статті. А не настрочити мемуари з голови. Пробачте, без образ.

N.B. і останнє... Я вчилася двом різним професіям: фармацевт і математик. Та , зрозуміла, що це не моє. І вирішила здійснити мрію життя - стати фотографом. І почувши: фотограф - професія без освіти... Бери фотик і фоткай.. Ось і вся наука...
Відверто кажучи привела мене в шок і обурила.
Включайте розум люди і поважайте себе! Той, хто хоче стати професіоналом і поважати свою роботу , той має вкласти інвестиції в свою ж голову через знання.

Можливо хтось не розділить зі мною мій коментар, та я всерівно твердо стою на тому, що професії фотографа (фотохудожник та інші відгалуження) необхідно вчитись.
І підтримую цю теорію практикою.
Збираю кошти не лише на відмінну техніку, але в першу чергу і на навчання професії фотографа в Європі. Адже в Україні, нажаль, можуть лише навчити в кращому випадку як на "трійочку" фоткати на фотік. За кордоном люди розуміють більше, що значить бути фотомитцем, в Україні ж висміюють приховано цінність цієї професії, що і підтвердила дана стаття.
joker_beatrice

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми