|
OVB |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення питань пошуку роботи: Як шукати роботу після 40 років, як заробляти понаднормово, СПД і робота по трудовій, а також чорний список працівників і типові помилки претендентів і роботодавців.
Додано: Сер 19 сер, 2009 22:17
Цікаво, що на цьому форумі кожен користувач подав не більше 1 посту - а куди ви діваєтесь після того, як ідете в той OVB? Як кажуть - всі йдуть туди, але ніхто ще не вертався назад. Я от сьогодні також був на першій співбесіді - чесно, враження на мене не справило. І стандартно, як у всіх подібних конторах, весь час щось не договорюють - приходиться по слову витягувати правду. Зараз взагалі ходжу на всі ті співбесіди і семінари заради мимолітної інформації.
Але якщо хтось дійсно особисто або опосередковано стикався з цією конторою - напишіть щось, а то як в тому анекдоті про двох грузинів в Вірменії (хто не знає, розказувати не буду - нецензурно).
-
AndriyCivic
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 20 сер, 2009 08:28
Если хотите получить мимолетную информацию, зачем вообще тогда приходить?  На первой встрече полную информацию вам никто и не даст.
-
Nata1978
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 21 сер, 2009 22:19
Nata1978 написав:Если хотите получить мимолетную информацию, зачем вообще тогда приходить?  На первой встрече полную информацию вам никто и не даст.
ДЛя чого приходити? Мені для того не треба брати квиток на літак чи запрягати дюжину коней, а просто прийти, що не здається складним. І я не впевнений, шо мені потрібна повна інформація, а тільки деякі ключові деталі, які можна дізнатися в ході розмови. А за повну інформацію про них, я на 99.0% впевнений, вони захочуть грошей, вигадуючи різнокольорові підстави. Чи не так?
-
AndriyCivic
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 сер, 2009 18:26
Ничего подобного. И вообще, ни на какой работе вам сразу не расскажут всех тонкостей. Приведите хоть один пример, где вам сразу расскажут, в чем конкретно состоит будущая работа. Еще нигде такого не видела.
-
Nata1978
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 сер, 2009 21:32
Де в чому Ви праві, але і я не кажу повної лажі. Так, мало де є, але все таки є, таке, що викладають всі умови співпраці і дають трохи часу все переварити. Коли має місце найм на роботу, "підводні каміння" появляються у вигляді додаткових обов'язків, дисциплінарних заходів (по зарплаті), позанормової роботи і всякого такого. У компаніях, де пропонують спвапрацювати на умовах дольової участі в зароблених нашими зусиллями доходах компанії, такі "каміння" мають зовсім іншу форму і свою історію. Я припускаю, що коли я скажу, що згідний працювати з OVB, вони попросять зробити грошовий внесок і такому чи такому вигляді (оренда приміщення, трансакційні витрати, або вартість поглиюленого навчання + сертифіката і пішгло-поїхало).
Думаю, більшість людей, які перший раз стикнулися з OVB, одним із перших цікавить саме це питання.
-
AndriyCivic
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 28 сер, 2009 10:44
AndriyCivic
Я не знаю, с кем вы общались, но если вам действительно интересно, могу дать вам информацию относительно нашей работы. Можем пообщаться по электронной почте. Моя почта ovballfinanzdoneck@gmail.com
-
Nata1978
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 02 вер, 2009 00:09
Дякую за готовність надати мені інформацію. Коли буду готовий, я залюбки скористаюся нагодою дізнатися більше. Маю надію це буде в ближчому часі.
-
AndriyCivic
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 вер, 2009 11:27
OVB - ЦЕ МЕРЕЖЕВИЙ МАРКЕТГ.
На першій зустрічі (так званий контакт) мені малювали і розказували як було б легко ходити на базар, коли б буб консультант. І що така сама ситуація на фанансовому ринку. (Я подумав:дійсно, щоб людині знайти де дешевший кредит, потрібно пів-міста пробігати, а так би хтось порадив за винагороду). Домовились що буде 3 навчання де все розкажуть про компанію і як здійснюється робота. Навчання повинно було бути через 2 дні. Я прийшов на зустріч. "Навчання" як і перша зустріч мала вигляд розмови 1 на 1 в кафе. Після невеликого беззмістовного монологу мені дали завдання на наступну зустріч - подзвонити до 15 знайомих і провести зними розмови про OVB, такі як проводили зі мною. Якщо відповіді на якісь запитання не буду знати - записати, і принести на наступну зустріч. Я відповів що зовсім нічого не знаю про компанію. Мені відповіли що на даному етапі і не потрібно знати. "Карти" відкриють при підписанні договору з OVB. Я відмовився від наступної зустрічі...
-
vtl555
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 вер, 2009 16:49
vtl555
Если вы пообщались с таким представителем компании, то почему делаете выводы обо всей компании по нему одному? Если он не смог до вас донести информацию, то значит это такой специалист. А насчет ссылочки, и компаний, указанных в ней, наверное, если бы это было плохо, то в них не работало бы огромное количество людей из разных стран и не добивалось больших высот.
-
Nata1978
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 04 лис, 2009 18:17
роботу в компанії овб знайшла в інституті. запросили на співбесіду де згодом і на 1ше заняття. на 1му заняті розповіли загальні відомості про компанію, робота за сумісництвом - зарплата скаладала 658 грн+ податок в розмірі 25%................хоча за чинним законодавством податковий збір тановить 18-20%.....на 2му занятті дали заповняти фінансовий план. цікаві питаннячка там були: метраж вашої квартири, кількість кімнат; чи ви є власником чи знімаєте, ваші плани на майбутнє: ви плануєте будувати будинок, купляти нерухомість; чи є у вас нерухомість(земельна ділянка).................т.д..............далі мене попросили принести пасорт та інде.код, 2фотокартки. мене чомусь переклинило, вирішила дізнатися через знайомих в податковій та прокуратурі чи дзареєстрований цей філіал офіційноу м.Чернівці - відповіді були негативні, прокуратура "відповіла" що такої юр.особи неіснує , податкова "відповіла" що за поданою адресою та назвою фрми зареєстровано будівельна фірма...............чесно кажучи в мене пропало бажаня співпрацювати з ними. Можливий варіант що суюєктом є фіз.ос на яку зареєстровано все..........хоча при здійсненні такої дільності необхідна ліцензія та наявність юр.статусу..........ось так ось..........було бажання подзвонити по офіційному телеону в киів та поцікаівитись наявністю офіційного представництва в моєму місті............подумаю. А..........про роботу вони толком навіть не гововрли - все навчання та обовязки ............а далі побачимо......... Читайте панове та залишайте свої відгуки!! Удачі всім!
-
Sweet kisseS
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему