OVB

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення питань пошуку роботи: Як шукати роботу після 40 років, як заробляти понаднормово, СПД і робота по трудовій, а також чорний список працівників і типові помилки претендентів і роботодавців.
  #<123456 ... 15>
Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2010 15:20

Дякую Вам, Руслане за консультацію. Доречі, люди з якими я проводжу навчання НЕ дають детальної інформації на рахунок мого подальшого співпрацювання з OVB і тому я на форумах шукаю відповіді на свої питання. Надіюсь я не набрид Вам із своїми питаннями=) Значить буду працювати в офісі з людьми, я правильно зрозумів?
le Grand

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2010 15:42

Якщо відверто то це залежить як ВИ хочете впроваджувати ВАШ бізнес. Свій власний офіс Я відкрив через рік роботи в компанії, передцим користувався нашим центральним офісом. Чи офіс чи не офіс також залежить від бажань кліента. З досвіду скажу що керівники підпиємств зустрічаються лише у їхніх офісах, решта залежать від кліента та від ВАС.

З приводу надання інформації, ходіть на навчання і ВИ отримаєте усі відповіді.

Передавайте вітання вашим керівникам.

Та до зустрічі в Германії.

Успіхів !!!
ukalviv

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2010 15:46

То Ви твердо радите щоб я брався за роботу?
le Grand

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2010 16:04

Ні, можете почикати поки ті хто вже розпочали свою діяльність сформують собі кліентів !!! Навіщо працювати коли немає конкуренції, приходьте тоді коли на кожній вуліці буде по 5-10 офісів незалежних фінансових консультантів, а ВИ відкриєте 11.
ukalviv

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2010 16:49

le Grand а скажите что это за бред с 80-тью евро на поездку в Германию ?? У нас такого нету ! Где вы проходили собеседование ??
На счет вопроса по поводу поиска клиентов на улице : как вы себе это представляете ? Подходите к человеку и говорите: " а хотите я расскажу вам как вы можете распорядиться вашими деньгами ?" )))) не смешите !
OrlandO

Подякував: 19 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2010 18:44

OrlandO цих 80 євро за поїздку в Германію мені сказали заплатити до середи. Типу я матиму шанс попасти у 20-ку з усієї України поїхати у Німеччину. Умови конкурсу скажуть після оплати.
Співбесіду проходив у Івано-Франківську. А ти де проходив співбесіду і що мож сказати пhо цю фірму?і що полягає в твоїй роботі? і дай будь ласка відповідь конкретно: ти шукаєш людей на вулиці чи вони самі до тебе приходять в офіс?
le Grand

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2010 19:33

Нет, просто так на улице вы искать клиентов не сможете, это нереально и не нужно. Сперва предлагается начать работу из круга знакомых и друзей, просто работать с обычными клиентами вы сразу не сможете, потому как у работы есть много нюансов касающихся именно опыта консультанта. Но факт один, вы клиентов ищите сами.
На счет поездки в Германию: такая возможность есть, т.к. осенью в Кёльне состоится празднование сорокалетия компании, но поехать туда можно бесплатно, если выполните те условия о которых вам обещали сказать позже. Сам работаю в компании больше полу года.
OrlandO

Подякував: 19 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2010 20:22

спасибі за інформацію!
le Grand

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 10:13

Дякую всім за інфоормацію, що була представлена на форумі -
вона цінна і підтвердила мої побоювання...
nihto

Повідомлення Додано: П'ят 02 кві, 2010 16:48

якщо є бажання обговорити компанію, то пишіть в аську: 389-124-119
jackpot

#<123456 ... 15>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор