Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
А вы что - проспали? Пакет услуг «WEEKEND CARD» - обещали выдавать со вчерашнего дня предзаказавшим
Так тем у кого есть Б5 -- засть, а шо такое кредитка с 0м кредлимитом у Таськи ещё не знают. Пока ходим кругами, облизываемся НО вот сокращение WC считаю неуместным Може КВД (кредитка/карта выходного дня), но могут путать с КдВ от "любимого" Вами бегемота
TASCOMBANK написав:Да, у Вас есть возможность оформить указанные пакеты услуг одновременно. Также отметим, что оформление пакета услуг «Плативка» является бесплатным, а в рамках пакета услуг «Оптимальный» необходимо будет оплатить только выпуск карты к счету.
так Ви ж раныше казали що 2 рахунки по Оптимальному безкоштовно?
TASCOMBANK написав:
Скупердяй написав:
TASCOMBANK написав:Плата за відкриття третього рахунку в рамках пакету послуг "Оптимальний" стягується в тому випадку, якщо у Вас вже є два рахунки в цьому ж пакеті послуг.
Якщо я правильно зрозумів, то я можу нічого не закривати, а відкрити 2 рахунки ($ та ₴) по оптимальному нашару, вже за третій рахунок наприклад € треба буде заплатити?
Скупердяй написав:А яка плата за неактивність рахунків, а то в мене кілька є ... які я не використовую, чи не будуть в овер мені щось нараховувати?
Наприклад, за пакетлм послуг «Платівка» щомісячна плата за обслуговування неактивного рахунку складає 50 грн., але у випадку, якщо розмір залишку на поточному рахунку менший, ніж розмір тарифу - щомісячна плата за неактивний рахунок встановлюється у розмірі залишку коштів на рахунку.
а через який час такий рахунок автоматично закриється?
Скупердяй написав:так Ви ж раныше казали що 2 рахунки по Оптимальному безкоштовно?
TASCOMBANK написав:
Скупердяй написав:Якщо я правильно зрозумів, то я можу нічого не закривати, а відкрити 2 рахунки ($ та ₴) по оптимальному нашару, вже за третій рахунок наприклад € треба буде заплатити?
Правильно.
Ми обговорювали з Вами пункт 1.1.3. тарифів - вартість відкриття поточного рахунку.
Скупердяй написав:А яка плата за неактивність рахунків, а то в мене кілька є ... які я не використовую, чи не будуть в овер мені щось нараховувати?
Наприклад, за пакетлм послуг «Платівка» щомісячна плата за обслуговування неактивного рахунку складає 50 грн., але у випадку, якщо розмір залишку на поточному рахунку менший, ніж розмір тарифу - щомісячна плата за неактивний рахунок встановлюється у розмірі залишку коштів на рахунку.
а через який час такий рахунок автоматично закриється?
..... 1.2. Сума Вкладу складає (вказується сума та валюта) (вказується сума та валюта прописом). ........ 1.7. Вкладник має право здійснювати додаткові внески до суми Вкладу протягом перших дві третіх строку залучення Вкладу з моменту його відкриття у сумі не меншій, ніж (вказується мінімальна сума поповнення) гривень/(вказується мінімальна сума поповнення) доларів США, Євро. Сума всіх додаткових внесків не може бути більшою ніж сума вказана в п.1.2.
Отета "сумма" это "загальна сумма..." или сумма любого РАЗОВОГО пополнения? Т.е. може мона каждый день пополнять депозит на первичную сумму вклада?
..... 1.2. Сума Вкладу складає (вказується сума та валюта) (вказується сума та валюта прописом). ........ 1.7. Вкладник має право здійснювати додаткові внески до суми Вкладу протягом перших дві третіх строку залучення Вкладу з моменту його відкриття у сумі не меншій, ніж (вказується мінімальна сума поповнення) гривень/(вказується мінімальна сума поповнення) доларів США, Євро. Сума всіх додаткових внесків не може бути більшою ніж сума вказана в п.1.2.
Отета "сумма" это "загальна сумма..." или сумма любого РАЗОВОГО пополнения? Т.е. може мона каждый день пополнять депозит на первичную сумму вклада?
Под максимальной суммой пополнения вклада имеется в виду сумма всех пополнений. Например, если Вы откроете вклад «Прибыльный» на сумму 1000 грн., то за весь доступный период пополнить его можно будет максимум на 1000 грн.
Под максимальной суммой пополнения вклада имеется в виду сумма всех пополнений. Например, если Вы откроете вклад «Прибыльный» на сумму 1000 грн., то за весь доступный период пополнить его можно будет максимум на 1000 грн.
тада, предлагаю, таки затулить в текст фразу поточнее, типа: Загальна сума всіх додаткових внесків... Потому как уже были и толкования, подобные озвученному мною ранее А ещё лучше просто таки разрешить пополнять хоть каждый день на сумму первоначального взноса
Востаннє редагувалось clientage в Сер 14 гру, 2016 12:54, всього редагувалось 1 раз.