Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Михалыч, ваащето согласно Правилам чистыми д.б. быть 1000грн. То клиентам повезло, шо кролик снизил налох с 20 до 18, а Тасечка не торопится переписывать программу
clientage написав:Михалыч, ваащето согласно Правилам чистыми д.б. быть 1000грн. То клиентам повезло, шо кролик снизил налох с 20 до 18, а Тасечка не торопится переписывать программу
Я не увидел там чистыми 1000 грн. может я что то пропустил, какой пункт регулирует 1000 грн. чистыми там сумма чистыми не указана, может логичней было написать в п. 11 1300 бонусов, а не грн, тогда не возникал бы вопрос.
Однако соглашусь, что если исходить из Бонуси – облікова одиниця, що нараховуються Клієнту на його окремий рахунок за здійснення Клієнтом платіжних операцій з оплати Карткою товарів та послуг та можуть бути виплачені у вигляді Винагороди за умовами Програми за умови, що 1 бонус рівний 1 гривні. тогда не принципиально как называть гривневый счет или бонусный к выплате
Востаннє редагувалось Михалыч в П'ят 18 бер, 2016 14:37, всього редагувалось 1 раз.
Ага, там про 1300 грязными с прицелом на 1000 чистыми, ну то такэ А Вы приедлагаете ещё красивши сумму подрихтовать? Мож не стоит заморачиваться? а то биллинг Таськи может закипеть
Ага, там про 1300 грязными с прицелом на 1000 чистыми, ну то такэ А Вы приедлагаете ещё красивши сумму подрихтовать? Мож не стоит заморачиваться? а то биллинг Таськи может закипеть
Это да, соглашусь, а то сделают покращеня, что не рад будешь поднятой теме
Добрий день, Вже вкотре мені приходить СМС-спам від Таскомбанку. Прошу повідомити мені, на якій підставі здійснюється дана розсилка - я ніколи не являвся і не являюсь вашим клієнтом та не підписувався на рекламу від вашого банку.
Оператор на гарячій лінії повідомила, що номери для розсилки підбираються шляхом випадкового перебору цифр (тобто збрехала).
Прошу прийняти міри щодо оператора, який надав мені завідомо неправдиві дані. Дзвінок здійснювався сьогодні о 16:32. Ім'я оператора - Марія. Також на мою вимогу вона відмовилась надати свій особистий ідентифікаційний номер. Прошу вважати даний допис скаргою та повідомити мені результат її розгляду.
Bambula написав:Добрий день, Вже вкотре мені приходить СМС-спам від Таскомбанку. Прошу повідомити мені, на якій підставі здійснюється дана розсилка - я ніколи не являвся і не являюсь вашим клієнтом та не підписувався на рекламу від вашого банку.
Оператор на гарячій лінії повідомила, що номери для розсилки підбираються шляхом випадкового перебору цифр (тобто збрехала).
Прошу прийняти міри щодо оператора, який надав мені завідомо неправдиві дані. Дзвінок здійснювався сьогодні о 16:32. Ім'я оператора - Марія. Також на мою вимогу вона відмовилась надати свій особистий ідентифікаційний номер. Прошу вважати даний допис скаргою та повідомити мені результат її розгляду.
А когда приходит на телефон например реклама такси Вы так же на это реагируете?
Aps написав:А когда приходит на телефон например реклама такси Вы так же на это реагируете?
Так, якщо я не давав згоди на цю розсилку. І взагалі, номер мого телефона - це мої персональні дані. Це ще варто з'ясувати, де Таскомбанк взяв персональні дані людей для розсилки і на якій підставі їх використовує без моєї згоди на розсилку!
Aps написав:А когда приходит на телефон например реклама такси Вы так же на это реагируете?
Так, якщо я не давав згоди на цю розсилку. І взагалі, номер мого телефона - це мої персональні дані. Це ще варто з'ясувати, де Таскомбанк взяв персональні дані людей для розсилки і на якій підставі їх використовує без моєї згоди на розсилку!
Представлюя того несчастного который случайно позвонит Вам ошибшись номером.
Bambula написав:І взагалі, номер мого телефона - це мої персональні дані. Це ще варто з'ясувати, де Таскомбанк взяв персональні дані людей для розсилки і на якій підставі їх використовує без моєї згоди на розсилку!
Персональними даними вважається лише зв'язка номеру й ПІБ чи ІПН. Сам по собі ваш номер - це не персональні дані, тому будь-яка організація, в якої ви його залишили, може "поділитися" базою телефонних номерів будь з ким. І ніякого порушення ваших прав тут не має. Тож ваші претензії безпідставні.