Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 102103104105106 ... 232>
Повідомлення Додано: Вів 26 січ, 2010 14:12

budivelnik написав:Отже з чотирьох пунктів змогли вибрати тільки один . Розрахунок правильний , тих хто мене тут не долюблює на порядок більше ніж тих хто хоча б нейтрально відноситься , тому дешева реклама гарантована + дискредитація моїх прогнозів .

Во первых, следите за языком. Я вас еще никак не называл, вы же меня на этом форуме успели наградить "клерком" и теперь "собакой". Во вторых - я стройку на 4-х не предлагал, поэтому и не защищаю. :) Смысл нападать на пункты, в которых я не претендую на профессионализм. Я просто показал вашу заангажированность и готовность приводить заведомо недостоверные рассчеты. Простое признание вашей неправоты и удаление пункта - и все были бы счастливы. А так - вам в подарок жалоба модератору и мое вам презрение.
ant_sever

Подякував: 31 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 січ, 2010 14:33

Смысл нападать на пункты, в которых я не претендую на профессионализм. Я просто показал вашу заангажированность и готовность приводить заведомо недостоверные рассчеты. Простое признание вашей неправоты и удаление пункта - и все были бы счастливы. А так - вам в подарок жалоба модератору и мое вам презрение.

1 Відсутність знань по чомусь іншому ніж ай-ті :D + хотів написати " на злодії шапка горить " але перелякався :shock: , а то Ви ще подумаєте що я Вас злодієм назвав :D А присказку
Собака гавкає , а караван іде - в Вашому віці пора вже було знати , в противному випадку я себе виходить що верблюдом назвав .
2 Хочете геометрію , нехай Вам буде геометрія
Маємо прямокутник будинку з вершинами А,В,С,Д , сторони А-В , В-С , С-Д , Д-А -є фасадами , А-С , В-Д - діагоналями .
Якщо орієнтація схід-захід буде паралельною фасаду А-В будинку , то А-В буде освітленою цілий день , В-С - після обіду , , Д-А- освітленною до обіду -С-Д- буде практично постійно в тіні ( 1 з 4 - в тіні )
Якщо орієнтація схід-захід буде паралельною ліагоналі А-С будинку , то А-В буде освітленою до обіду , В-С - після обіду , , Д-А , С-Д- буде практично постійно в тіні ( 2 з 4 - в тіні )
3 Всі інші варіанти є проміжними між цими двома.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 26 січ, 2010 15:08

budivelnik написав:
Смысл нападать на пункты, в которых я не претендую на профессионализм. Я просто показал вашу заангажированность и готовность приводить заведомо недостоверные рассчеты. Простое признание вашей неправоты и удаление пункта - и все были бы счастливы. А так - вам в подарок жалоба модератору и мое вам презрение.

1 Відсутність знань по чомусь іншому ніж ай-ті :D + хотів написати " на злодії шапка горить " але перелякався :shock: , а то Ви ще подумаєте що я Вас злодієм назвав :D А присказку
Собака гавкає , а караван іде - в Вашому віці пора вже було знати , в противному випадку я себе виходить що верблюдом назвав .
Маємо прямокутник будинку з вершинами А,В,С,Д , сторони А-В , В-С , С-Д , Д-А -є фасадами , А-С , В-Д - діагоналями .
Якщо орієнтація схід-захід буде паралельною фасаду А-В будинку , то А-В буде освітленою цілий день , В-С - після обіду , , Д-А- освітленною до обіду -С-Д- буде практично постійно в тіні ( 1 з 4 - в тіні )
Якщо орієнтація схід-захід буде паралельною ліагоналі А-С будинку , то А-В буде освітленою до обіду , В-С - після обіду , , Д-А , С-Д- буде практично постійно в тіні ( 2 з 4 - в тіні )

У вас в посте шла речь про собственника, а не про фасад. Другое дело если делить не по диагоналям, то собственники будут иметь по две половины фасада каждый. а значит вместе с северным фасадом будут иметь или западный или востчный.
Если делить по диагоналям - чтобы было соотношение 1собственник-1фасад, то будут треугольные квартиры? Вы такие делаете?
С вас извинения...

budivelnik написав:Ширина дороги мін 4 м :D
3 Орієнтація вікон , в одного з власників участку гарантована відсутність сонця круглодобово .
4
ant_sever

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 січ, 2010 15:34

budivelnik написав:

Г-н "Будивэльнык" решил прочитать лекцию по инсоляции. Браво. Меня всегда радовали ПГСники в поверхностном знании материала и безапелляционностью тона.
СТУДЕНТ

Повідомлення Додано: Вів 26 січ, 2010 21:28

Г-н "Будивэльнык" решил прочитать лекцию по инсоляции. Браво. Меня всегда радовали ПГСники в поверхностном знании материала и безапелляционностью тона.

Студент Ви вважаєте що ай-тішники або фінансисти краще розбираються в плануванні будинків або інсоляції ніж ПГСники :?:
Для невтаємничених ПГС це:
Промышленное
Гражданское
Строительство
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 26 січ, 2010 21:46

У вас в посте шла речь про собственника, а не про фасад. Другое дело если делить не по диагоналям, то собственники будут иметь по две половины фасада каждый. а значит вместе с северным фасадом будут иметь или западный или востчный.
Если делить по диагоналям - чтобы было соотношение 1собственник-1фасад, то будут треугольные квартиры? Вы такие делаете?
С вас извинения

Не весь фасад , а по одном-два вікна на фасаді , тому однозначно що дві кімнати ( нехай навіть в різних власників ) практично на 90 % світлового часу будуть в тіні .
Так що вибачатись стосовно планування мені нічого , а стосовно присказок так я вже пояснював що ні Вас ні себе не збирався причисляти до тваринного світу :D
А взагалі ця суперечка виїденого яйця не варта , розробити варіант в якому я не правий - раз плюнути :D , варіант в якому Ви не праві - так само :D
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 26 січ, 2010 21:48, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 26 січ, 2010 21:47

budivelnik написав:

Студент Ви вважаєте що ай-тішники або фінансисти краще розбираються в плануванні будинків або інсоляції ніж ПГСники :?:
Для невтаємничених ПГС це:
Промышленное
Гражданское
Строительство

может вы тогда и ВК и ТГВ сможете расшифровать? а то мы настолько тупые..... :D
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 січ, 2010 22:01

budivelnik написав:
С вас извинения

Не весь фасад , а по одном-два вікна на фасаді , тому однозначно що дві кімнати ( нехай навіть в різних власників ) практично на 90 % світлового часу будуть в тіні .
Так що вибачатись стосовно планування мені нічого , а стосовно присказок так я вже пояснював що ні Вас ні себе не збирався причисляти до тваринного світу :D
А взагалі ця суперечка виїденого яйця не варта , розробити варіант в якому я не правий - раз плюнути :D , варіант в якому Ви не праві - так само :D

Почти принято :) Но мушку надо еще немного отработать натфилем. Чтобы заусенец не осталось. :)

ИМХО самое тяжелое в доме на 4 семьи - найти 3 семьи компаньонов при нынешней ситуации.

Если бы мы с супругой нашли еще хотя бы одну пару - думаю уже бы подбирали участок. К сожалению - ни у кого из нуждающихся в собственной крыше друзей нет денег. :(
ant_sever

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 січ, 2010 22:18

Почти принято Но мушку надо еще немного отработать натфилем. Чтобы заусенец не осталось.

Може постараємось не прокручувати пістолет :?: :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 26 січ, 2010 22:23

ant_sever написав:Если бы мы с супругой нашли еще хотя бы одну пару - думаю уже бы подбирали участок. К сожалению - ни у кого из нуждающихся в собственной крыше друзей нет денег. :(

Ант, признаться, я столкнулся совсем недавно с такой же задачей :)
Сбросьте, пожалуйста, мне в личку, Ваш skype/emai, .
Starishko

Подякував: 4 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

#<1 ... 102103104105106 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор